Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix

Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix

Av Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09 i Entertainment


Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix? Det är vad du kanske frågar under 2019. Det snabba svaret är att få båda, men tänk om du bara har pengar för en eller om du bor i ett land med begränsningar och bara vill ta reda på vilken som är minst begränsad i ditt land? Amazon Prime eller Netflix? Vi talar om allt du behöver veta!

Vill du bara titta på TV-program och filmer?

Detta är den enda frågan som de flesta behöver ställas.

Netflix är framme med filmer och TV-program på många sätt, men Amazon är mycket mer än bara om TV-program och filmer. Amazon Prime handlar om att göra ditt liv bättre.

Om du handlar med Amazon...

Handlar du någonsin på Amazon Prime? Jag köpte nyligen en bärbar dator i USA. Det var cirka $ 40 för att det skulle komma in så snabbt som jag behövde det. Amazon Prime? 12,99 $ för en två-dagars leverans, och inte för leveransen utan för Amazon Prime-månadsabonnemanget. $ 38 sparas automatiskt. Om du någonsin handlar på Amazon vilket du troligen gör om du bor i Storbritannien, Tyskland, USA, Kanada, Frankrike och många andra, är Amazon Prime värt det 2019. Netflix kommer inte att förse dig med shower och filmer medan du sparar en enorm summa pengar på frakt av produkter.

Åh, och Amazon Prime ger dig också rabatter för produkter.

Använder du redan en musikprenumerationstjänst?

Frågan om Amazonas är värt det 2019 eller om du får Netflix tenderar beror till stor del på din livsstil. Om du handlar med Amazon, gör Amazon Prime mycket meningsfullt eftersom det sparar dig, om du inte gör det, sparar det ingenting. Det är samma sak med musik.

Amazon Prime erbjuder också en musiktjänst. Det är som Spotify men med ett sämre urval av låtar. Om du lyssnar på några mycket unika låtar kanske de inte finns där. Om du inte har ett musikabonnemang och funderar på ett men också behöver en tjänst som låter dig titta på filmer och shower, är Amazon Prime värt det 2019 helt säkert. Musikbiblioteket kommer bara att bli större, och Amazon är ett företag med mer pengar än nästan vad som helst.

Om du har en budget och kanske nyligen avbrutit ditt musikabonnemang eller inte vill betala för en, kan Amazon Prime vara ett bra val för dig eftersom det ger dig musik med Amazon Prime. Även om tjänsten är begränsad till 2 miljoner låtar, från och med nu.

Läser du också?

Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix? Du måste se mönstret nu. Amazon Prime erbjuder många sätt att konsumera. Oavsett om det är musik, böcker eller TV-program och filmer.

Även om Amazon Prime inte ger dig tillgång till hela biblioteket, ger det dig fortfarande tillgång till 2 miljoner böcker, och några av dem är verkligen värda att läsa.

Några av de tillgängliga böckerna är verkligen kända runt om i världen som The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth bak Extraordinary Results, som till exempel har varit nummer 1 i Wall Street Journal, NewYork Times och USA Today tillsammans med många andra.

Tar du bilder?

Återigen har Amazon täckt. Det erbjuder obegränsad lagring för dina bilder i molnet och 5 GB lagringsutrymme för dina videor.

Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix så långt innehållet går?

Det enda skälet till att få Netflix snarare än Amazon Prime skulle vara för Netflix-biblioteket.

Båda erbjuder fantastiska bibliotek. Vilket är bättre? Det är ärligt svårt att säga, om vi skulle välja mellan det ena eller det andra, skulle vi inte kunna. Amazon Prime verkar dock inkludera bättre och nyare filmer än Netflix. Å andra sidan gör Netflix ett otroligt jobb med TV-program.

Om du undrar om Amazon Prime är värt det 2019 eller skulle du få Netflix, så långt som TV-program går, kommer vi att gå med Netflix på grund av den ursprungliga serien som bara är på en så hög produktionsstandard. Netflix gör verkligen ett otroligt jobb med det oavsett om de är samarbetade med någon eller gör det på egen hand.

Och de förvärvade nyligen rättigheter till vissa shower som var älskade av människor men tappade som Lucifer som brukade vara på Fox. Rättigheterna till Narnia-universum har också förvärvats så att du kan förvänta dig några TV-program relaterade till det inom en snar framtid med säkerhet. Riverdale, 13 anledningar till, de konstigaste sakerna, tillsammans med den nu avbrutna Sense8 & House of Cards var några av fansens favoritprogram på Netflix. Och låt oss inte glömma från Marvel-show som det har varit mycket av.

Men på andra sidan har Netflix och Marvel haft några problem som fungerar tillsammans vilket lett till att några av programmen avbröts. Disney och Netflix skiljer sig också på sommaren 2019 på grund av att Disney lanserar sin egen streamingplattform. Det är något att vara medveten om!

För filmer är Amazon Prime förmodligen ett bättre val, för TV-program, Netflix, även om Hulu totalt sett är den bästa spelaren i TV-avdelningen totalt sett.

Är Amazon Prime värt det 2019 eller ska du få Netflix?

Om du inte behöver något som Amazon Prime erbjuder och bara letar efter program och filmer är Netflix ett bra val. Oavsett om Amazon Prime eller Netflix är värt det beror också på var du är.

I USA är båda plattformarna bra, men de är begränsade i större delen av världen. Det är därför en VPN är värd att ha så att du kan få åtkomst till det du betalar för.

En VPN låter dig ändra din plats utan att gå någonstans vilket innebär att om du är i Storbritannien och vill komma åt de amerikanska servrarna för att titta på amerikanskt innehåll kan du göra det. Tja, beroende på ditt VPN.

Bara för att en tjänst har hundra servrar betyder inte något. Det är relativt enkelt att lägga till värdelösa servrar bara för att få dig att se överlägsen ut för andra företag, men hur många av dessa servrar är faktiskt användbara för människor. En normal VPN-server fungerar inte med Amazon Prime eller Netflix vilket innebär att du kanske har tillgång till 1000 servrar, men de kommer inte att ha något värde för dig.


Anledningarna till att normala servrar inte fungerar med Netflix och Amazon Prime är att dessa plattformar har block på plats som finns på grund av det faktum att vissa innehåll är tänkta att vara tillgängliga endast på vissa platser. Det är därför du behöver dedikerade Netflix- och Amazon Prime-servrar.

PrivatVPN, det har inte hundratals servrar, men det har flest VPN-servrar där ute av alla andra företag som testats av Comparitech med 5 000 manuella tester av VPN-tjänster. Ut ur gruppen, PrivateVPN fungerar med de flesta platser överlägset! Och det fungerar naturligtvis också med Amazon Prime på alla plattformar. Om du vill ha åtkomst till Netflix eller Amazon Prime helt, behövs en VPN. Annars kommer du att gå miste om innehållet, även om du är i USA som har mest innehåll men inte har allt.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me