Trygt se BBC iPlayer hvor som helst i verden – uten å bufret eller geoblokkering


Nyt en rask, sikker og privat forbindelse slik at du kan streame favoritt-BBC-showene dine. Enhver plassering. Enhver enhet.

Få en fullt dedikert VPN for BBC iPlayer og omgå frustrerende stedsbegrensninger og hastighetsregulering. Det er ingen risiko for kontoen din, og du kan glede deg over den fulle katalogen i Storbritannia i krystallklar HD som om du var hjemme.

Jeg har prøvd andre VPN-er, de fungerte ikke…

Mange andre VPN-leverandører ikke tilbud fullt sikrede britiske IP-adresser. Betydning BBC iPlayer KAN se hvor du streamer fra. Ikke med PrivateVPNs 2048-biters servere i militær klasse London og Manchester. Du er fullstendig privatisert! Andre VPN-tjenester forteller deg heller ikke at du vil tømme nettleser-informasjonskapslene, eller å streame i inkognitomodus i Chrome / Firefox - så vi forteller deg det. Du bør alltid gjøre dette, uansett hvilken VPN du bruker. .

Her er en liten liste over iPlayer-show blokkert utenfor Storbritannia:

 • Eastenders
 • Blue Planet
 • Sherlock
 • Dr Who
 • Mesterkokk
 • Casualty
 • Dragens hule
 • Topp gir
 • De unge lovbryterne
 • Collateral
 • Shetland
 • og hundrevis av TV-serier av mer kvalitet…

Geoblokkering får deg til å gå glipp av all din favorittunderholdning.

Hvorfor kan jeg ikke se iPlayer fra utenfor Storbritannia?

BBC iPlayer har bare riktige lisensavtaler for innhold for streaming i Storbritannia. Det er synd, siden det å betale for en gyldig TV-lisens egentlig betaler for å få tilgang til BBC-innhold hjemme. Hva om du flytter til utlandet eller reiser på ferie? Du må klare deg uten alle dine favoritt-TV-serier til du kommer tilbake.

Ikke med PrivateVPN. Med våre spesialiserte VPN-lokasjoner i London og Manchester, kan du få tilgang til favorittprogrammene dine, live sportskamper, nyhetskanaler og mer med våre UK-baserte IP-adresser. Når du kobler deg til våre dedikerte BBC iPlayer VPN-lokasjoner, er det som om du aldri forlot hjemmet. Dette betyr at du kan streame raskt og privat hvor som helst ved å bruke den bærbare datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

Derfor opprettet vi PrivateVPN

Med PrivateVPNs spesialbyggede VPN for iPlayer kan du enkelt omgå geografisk blokkering av innhold med bare ett klikk, streame de siste showene i bufferfri HD og aldri bekymre deg for blokkerte eller flaggede kontoer når du reiser.

 • Få tilgang til FULL UK katalog av iPlayer-innhold så snart du registrerer deg
 • Kos deg med favoritt-BBC-show mens du er utenlands
 • Strøm i HD uten buffering på grunn av vår ubegrenset båndbredde
 • Strøm fra hvilken som helst bærbar PC, nettbrett eller mobil enhet med vår unike app
 • Bruk hvilken som helst offentlig eller privat wifi utenlands uten å ofre kontosikkerheten
 • forbli trygt og sikkert med våre krypterte servere i militær klasse

og mye, mye mer...

Se hva andre iPlayer-brukere sier om PrivateVPN

Etter å ha kryptert over 15 000 Terabyte av data, opprettholde en post 99,98% oppetid og å låse opp tusenvis av iPlayer-kontoer, er det ikke rart at brukerne våre holder seg til PrivateVPN i flere år, selv etter å ha prøvd andre leverandører!

Se hva brukerne våre har å si om PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Absolutt elske denne VPN

Dette er en veldig god privat VPN, og jeg vil abonnere på nytt. Kundeservice er vennlig og hjelpsom. Jeg liker at jeg kan endre områder der jeg viser et nytt IP-nummer, og jeg føler at alt jeg gjør eller hva jeg leser ikke alltid blir sett på. Jeg gjør ikke dårlige ting eller ser på umoralske steder, men det er nobodies business hva jeg gjør.

Les hele anmeldelsen

Anonym

★★★★★

PrivateVPN er topp for verdi og ytelse.

"PrivateVPN har fungert bra hver gang for meg. Det tillot meg å omgå et blokkert nettsted. Andre VPN-er mislyktes! Min erfaring med bruk av PrivateVPN har vært 100%.

Andre VPN-er klarte ikke å oppheve blokkeringen av nettsteder, eller unnlot å holde serverne sine online og mislyktes uten advarsel eller skjerm på brukerskjermen. Hvis VPN-serveren blir offline uten noen grunn, må en bruker vite om den !"

Les hele anmeldelsen

Dave

★★★★★

Hjelp fra PVPN

"Jeg kan ikke utsette hjelpen og sikkerhetskopien fra PVPN. De har vært raske til å svare på problemer, ikke at det har vært mange. Jeg kan anbefale av en venn om PVPN og har gitt dette videre til venner.
Takk skal du ha"

Les hele anmeldelsen

Dine ofte stilte spørsmål

+ Begynte ikke iPlayer å kutte ned VPN-brukere fra utlandet?

Som de uttalte, ja. Men dette var bare en uttalelse laget for å glede innholdsleverandørene deres som følte at showene deres ble sett på uten de rette lisensavtalene (det er en pengene-ting). I virkeligheten har iPlayer aldri for å holde oversikt over tusenvis av VPN-er som kobles til fra hele verden.

PrivateVPN har 4 supersikre britiske servere du kan velge mellom, og sikrer at du får mest mulig ut av iPlayer mens du er i utlandet.

+ Vil nedetid avbryte strømmen min?

Vi har hatt rekord 99,98% oppetid siden vi lanserte i 2008, er det derfor kundene våre elsker PrivateVPN for iPlayer!

+ Vil hastighetskutt bety strømming eller buffering av lav kvalitet?

I motsetning til mange VPN-tjenester, kjøper vi internettkapasiteten vår direkte fra IP-transittleverandører. Dette kombinert med våre høykvalitetsnettverk (HQN) -servere betyr at du ikke vil oppleve store fartskutt.

Faktisk bruker mange Internett-leverandører Speed ​​Throttling for å redusere forbindelsen, avhengig av aktivitetene dine. Å bruke en VPN omgår denne gasspedalen siden ISP-er ikke kan se aktivitetene dine, slik at noen brukere faktisk opplever økt internett hastigheter og bedre streaming.

+ Kan jeg se BBC iPlayer fra hvilken som helst enhet?

Ja, vi støtter de mest populære enhetene:

 • Bærbar PC og Desktop - Bruk vår PrivateVPN-app for Windows / Mac / Linux
 • Smarttelefon og nettbrett - Bruk vår PrivateVPN-app for iOS og Android
 • For Apple TV - Bruk VPN på ruteren din

+ Er iPlayer-kontoen min virkelig trygg?

Teknisk sett vil BBCs systemer bli lurt til å tro at du fortsatt er i Storbritannia, så de har ingen grunn til mistanke. Vår kryptering av militær karakter har ALDRI blitt kompromittert siden vi lanserte i 2008. Kort sagt, ja, kontoen din er trygg.

+ Hva om jeg ombestemmer meg og ønsker refusjon?

Vi har et stort garantitilbud nedenfor...

Trygt se BBC iPlayer hvor som helst i verden - uten å bufret eller geoblokkering

Du har en FULL 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hvis PrivateVPN ikke gir deg øyeblikkelig tilgang til iPlayer mens du er i utlandet, oppfyller våre høyhastighetsstandarder og geo-låser opp krav, vil vi refundere deg hver siste krone! Du trenger ikke å bestemme deg for den endelige akkurat nå. Prøv oss uten risiko...

Bare prøv PrivateVPN i 30 dager og bestem deg for om du vil beholde tilgangen til BBC iPlayer på slutten. Det er absolutt NULL RISIKO.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me