Stopp Internett-leverandører og hackere og logg inn din IP og alt du laster ned


Fildeler sikkert uten å overlate sikkerheten din med vår ultra-sikre, supersnelle VPN for Torrenting

Last ned endelig filer uten frykt for å miste personvernet. Vår mest populære torrent VPN bruker kryptering av militær karakter for å holde dine private detaljer som IP-adresse og beliggenhet helt anonyme og gjør nedlasting av favorittinnholdet ditt 100% trygt.

Det er ikke bare Internett-leverandøren din ser på deg Torrent

Du vet sannsynligvis allerede hvordan Internett-leverandøren din spionerer på og logger alt du gjør på nettet. Dette inkluderer nettleserloggen din (nettsteder, søk osv.), Kjøp, videoer som er sett, bilder som er vist og selvfølgelig nedlastede filer. Men visste du at du også blir overvåket av de tusenvis av mennesker som kan se din IP-adresse bare av Torrenting?

Dette betyr at når du kobler deg til en "sverm" for fildelingsformål, utsetter du IP-adressen din for 10 000 s fremmede over internett. Fremmede som kan ha en ondsinnet hensikt om å avskjære dine private detaljer som beliggenhet, internettrafikk og derfor mer sensitiv informasjon, for eksempel bankinformasjon og så videre.

De følger nøye med og hvis disse cybertyvene mistenker at de kan spore opp detaljene dine, kan de gjøre det i løpet av timer, til og med minutter i noen tilfeller. Mange ganger vil disse hackerne finne navnet ditt og adressen din bare for å utpresse deg til å utlevere hva de vil, vanligvis penger.

Og det er ikke bare nedlastningene dine de får tilgang til

Hvis noe mistenkelig flagger med Internett-leverandøren din mens du sporer deg, kan regjeringen komme inn og se gjennom ÅR på din tidligere aktivitet, inkludert:

 • Hvert trinn av nettleserens historie
 • Din private e-poster og alt innholdet
 • Din online kjøp
 • Din nåværende plassering
 • Du har sendt og mottatt bilder og filer
 • og mye mer...

Ikke risikoer statlig tilgang til aktivitetsloggene dine, eller spill din økonomiske sikkerhet ved å eksponere IP-en din til Torrent Swarm...

Derfor opprettet vi PrivateVPN

Selv om du ikke gjør noe mistenkelig på nettet, tror vi personvern er en grunnleggende menneskerettighet, og det gjør du også. Derfor har vi laget den sikreste VPN-en for Torrenting på markedet.

Hos PrivateVPN har vi gitt 100% anonymitet til over 44 000 brukere siden 2008 uten et eneste datainnbrudd.

 • Torrent (og fildeling) uten å eksponere den virkelige IP-en din til noen
 • Torrent uten frykt for å motta krevende utpressing
 • Bruk hvilken som helst offentlig wifi uten å ofre ditt privatliv eller økonomiske sikkerhet
 • Skjul din identitet, plassering og aktivitet for Internett-leverandører, myndigheter og hackere
 • Torrent og fildeling uten frykt for å bli avlyttet
 • Send / motta filer, bilder, videoer og meldinger med 100% personvern

og mye, mye mer...

Hva gjør PrivateVPN så kraftig?

ZERO Policy for dataregistrering

Våre svenske personvernlover betyr at det ikke er noen trafikklogger som kan tas i bruk av myndigheter. I motsetning til mange andre VPN-leverandører, vet vi ikke hva du gjør på nettet.

6 Samtidige tilkoblinger

Vi er den eneste VPN-leverandøren som kobler seg opp til 6 forskjellige enheter samtidig, alt til unike IP-adresser

IPv6 lekkasjebeskyttelse

Så identiteten din forblir trygg selv om du plutselig er koblet fra VPN-en

Ubegrenset båndbredde & Hastighet

Så du vil aldri takle buffervideoer, sakte nedlastinger eller timeouts på grunn av ruting humle sett med andre leverandører

2048-biters kryptering med AES-256

De høyeste nivå av kryptering på markedet, til og med brukt av regjeringsmilitærer

Servere i 60 land

Få tilgang til alle serverne våre i 60 mest populære land for å få tilgang til geobegrenset innhold

Anonym Torrenting / P2P-vennlig

Vi lar deg bruke all P2P-trafikk i Storbritannia. Vi kjøper nettverkskapasitet av høy kvalitet direkte fra topp leverandører av IP-transitter

Komplett støtte

Vi bruker ikke freelance kundeservicerepresentanter, du snakker direkte med våre utviklere for å få hjelp

VPN-protokoll inkluderer OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec

Hvis du foretrekker en åpen kildekode VPN-applikasjon, gir vi deg alle våre VPN-er

FULL 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hvis du ikke er fornøyd med VPN-tjenesten din, refunderer vi deg hver krone innen 30 dager

Vi har ALDRI hatt et eneste datainnbrudd!

Etter å ha kryptert over 15 000 Terabyte av data og beskyttelse av brukerens private informasjon, er det ikke rart at våre kunder holder seg til PrivateVPN i årevis, selv etter å ha prøvd andre leverandører!

Se hva brukerne våre har å si om PrivateVPN:

Kitty

★★★★★

Pålitelig med god kundeservice

Lett å sette opp og bruke selv om du ikke har mye datakunnskap. Har bare hatt to mindre problemer, og begge ganger var kundeservicen god med å gi raske og detaljerte instruksjoner som var enkle å forstå og løste problemet.

Les hele anmeldelsen

Bob Reynolds

★★★★★

Flott produkt

Dette produktet er enkelt å installere og fungerer bare. Hadde et problem da Windows oppdaterte seg, mailet kundesupport og fikk svar på under 1 time. Bestemte problemet, rettet det og fulgte opp med meg for å sikre at det fungerte til min tilfredshet. Det er hva kundestøtte skal være!

Les hele anmeldelsen

Dave

★★★★★

Hjelp fra PVPN

"Jeg kan ikke utsette feilen på hjelpen og sikkerhetskopien fra PVPN. De har vært raske til å svare på problemer, ikke at det har vært mange. Jeg kan anbefale av en venn om PVPN og har gitt dette videre til venner.
Takk skal du ha"

Les hele anmeldelsen

Dine ofte stilte spørsmål

+ Hvorfor skal jeg betale for en Torrent VPN over en gratis proxy?

Selv om begge lar deg fremstå som om du surfer på et annet sted, slutter likhetene der. Til å begynne med, maskerer Proxies bare nettleseraktiviteten din, ikke appdataene dine, som bittorrent, bank, e-post og annen internettavhengig programvare.

For det andre krypterer ikke fullmektigen dataene mellom deg og serveren, så nettleser- og appdataene dine er fortsatt åpne for hacking. Gratis proxy-tjenester har ikke råd til høykvalitetsservere, noe som betyr at hastigheten din er sterkt redusert og hyppige frakoblinger vil føre til at dataene dine, IP og plassering vil bli lekket til den som ser på.

+ Vil nedetid avbryte strømmen min?

Vi har hatt en rekordstor oppetid på 99,98% siden vi lanserte i 2008, det er derfor kundene våre elsker PrivateVPN!

+ Vil Internett-hastigheten min kuttes i to?

I motsetning til mange VPN-tjenester, kjøper vi internettkapasiteten vår direkte fra IP-transittleverandører. Dette kombinert med våre høykvalitetsnettverk (HQN) -servere betyr at du ikke vil oppleve store fartskutt.

I tillegg bruker mange Internett-leverandører Speed ​​Throttling for å redusere forbindelsen, avhengig av aktivitetene dine. Å bruke en VPN omgår denne gasspedalen siden ISP-er ikke kan se aktivitetene dine, slik at noen brukere faktisk opplever økt internett hastigheter.

+ Er min Windows-datamaskin VIRKELIG sikret med PrivateVPN?

Med PrivateVPNs svenske sikkerhetslover vil du få 100% anonymitet fra Internett-leverandører, myndigheter og cyberkriminelle. Vår kryptering av militær karakter har ALDRI blitt kompromittert siden vi lanserte i 2008. Kort sagt, ja, du er sikret.

+ Hva om jeg ombestemmer meg og ønsker refusjon?

Glad for at du spurte! Dette bringer oss videre til vårt neste punkt…

Stopp Internett-leverandører og hackere og logg inn din IP og alt du laster ned

Du har en FULL 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hvis tjenesten vår ikke gir deg tilgang til hver enkel tittel på Netflix USA, lev opp til våre høye hastighetsstandarder og geo-låse opp påstander, og la deg slappe av med full ro i sjelen når du gleder deg over nettene dine full av underholdning, vi refunderer deg hver siste krone!

Du trenger ikke å bestemme for endelig akkurat nå, men du må iverksette tiltak. Bare prøv PrivateVPN i 30 dager og bestemme om du vil være anonym og trygg på slutten, det kan du. Det er absolutt NULL RISIKO.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me