Slik ser du på TV på Hulu utenfor USA

Slik ser du på TV på Hulu utenfor USA

Av Michael Smolski, 2019-06-01 16:00:23 i Guides


Enten du slo ut av ditt standard TV-abonnement og meldte deg inn i Hulu, men nå er utenfor USA, eller søker etter hvordan du kan se live-TV på Hulu utenfor USA fordi du aldri bodde i USA, vil denne guiden hjelpe deg med å se Live TV på Hulu.

Fremgangsmåten for å se på TV på Hulu utenfor USA Differ

Hvis du er fra USA enten du bor der eller er født der, så vil det være veldig enkelt for deg å se live-TV på Hulu utenfor USA, ettersom du allerede har en Hulu-konto eller har tilgang til et amerikansk kort.

Hvis du aldri hadde en Hulu-konto og aldri bodde i USA, men søker etter hvordan du kan se live-TV på Hulu utenfor USA fordi det virker som et flott alternativ å ha i stedet for et vanlig TV-abonnement, blir det litt komplisert som du trenger et amerikansk kort for å registrere deg. Det er ikke et umulig trinn, men det krever litt tålmodighet, og betyr mest sannsynlig at du bør bokmerke dette innlegget for senere, da du ikke nødvendigvis vil kunne fullføre denne guiden med en gang.

Opprette en Hulu-konto for å se på TV på Hulu

Hvis du ikke allerede har en, kan du gå til Hulus nettsted og registrere deg på Hulu + Live TV-pakken.

Det er en 7-dagers prøveperiode som er flott som om du ender opp med å ikke like live-TV på Hulu, du kan avbryte uten problem. Ikke noe du kan gjøre med et typisk TV-abonnement.

Nøkkelen til å registrere deg er å ha et amerikansk kort, og for det her er noen av forslagene våre:

  1. Spør noen som bor i USA om de vil dele en konto hvis du betaler halvparten av medlemskapet.
  2. Spør noen med et amerikansk kort om de vil opprette en konto for deg. Tilby å dele den.
  3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.
  4. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Trinn 3 og 4 fungerer ikke alltid, og det er derfor tålmodighet kreves, men de fleste som prøver trinn 3 og 4 har ofte ikke penger på kortene sine, og det er ofte grunnen til at folk flest ikke kan registrere seg.

Bortsett fra det, er det relativt enkelt å registrere seg på Hulu. Det er som på alle andre nettsteder. Bare oppfør som du er i USA.

Fooling Hulu for å se Live TV på Hulu utenfor USA

Akkurat som det ville være med DAZN, må du lure Hulu hvis du vil bruke den utenfor USA når Hulu sjekker din beliggenhet, og hvis den ikke er i USA, vil du ikke kunne se live-TV på Hulu.

For å få Hulu til å tenke at du er i USA, må du bruke en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din på internett uten å flytte. I dette tilfellet vil en VPN tillate deg å være i USA.

Det viktige er å få riktig VPN-tjeneste. Og det er her det er lett å falle i en felle med de fleste tjenester som annonserer hvor mange servere de har. Man antar at jo mer, desto bedre, men det er ikke sant når det gjelder underholdning fordi tjenester som Hulu er klar over VPN-tjenester og hele tiden gjør en innsats for å forhindre at de fungerer.

VPN-tjenester elsker å annonsere hvor mange servere de har. For all del, 3000+ servere er bra å ha før ingen av disse serverne jobber med tjenester du vil ha tilgang til. Og det er her PrivateVPN kommer inn. I stedet for å tilby tusenvis av servere, tilbyr den servere som fungerer med tjenestene du vil ha tilgang til, for eksempel Hulu, American Netflix, Disney Plus, BBC iPlayer, HBO NÅ, og mange flere.

Du trenger bare å koble til den riktige amerikanske serveren på PrivateVPN-appen på enheten din, og du vil kunne se direktesendt TV på Hulu utenfor USA.

Når det gjelder live-TV på Hulu, er det som er enda viktigere hastighet. Det som skjer når du investerer i kvalitet over kvantitet, er at du ender opp med servere som jobber med plattformer du vil ha tilgang til, men som også fungerer konsekvent.

PrivateVPN har ingen hastighet, og heller ikke båndbreddegrenser som det ville være tilfelle med noen av de mest budsjettvennlige alternativene som vil forhindre direktesendt TV-streaming av høy kvalitet. Den har heller ikke pakker der de mest budsjettvennlige alternativene er begrenset og ikke tilbyr noen servere du vil ha tilgang til. Det er en alt-i-ett-pakke. Enten bruker du det og får alt, eller så bruker du det og har ingenting.

Og det er det som trengs hvis du vil se live-TV på Hulu utenfor USA. Selv med riktig VPN betyr det ikke at det alltid vil være perfekt. Hvis internettleverandøren din tilbyr internett av dårlig kvalitet, uavhengig av hvilken VPN du bruker, har du problemer med å streame live-TV på Hulu.

Forutsatt at internett ditt er bra nok, og at du har en Hulu-konto og PrivateVPN, vil du kunne se direktesendt TV på Hulu utenfor USA, men du trenger kanskje også Hulu-appen som kanskje ikke er tilgjengelig for deg med en gang.

Slik ser du live-TV på Hulu utenfor USA på Apple-enheter

For å få Hulu til å vises i App Store, må du logge deg ut, fra iCloud-kontoen din på telefonen eller nettbrettet, etterfulgt av å opprette en ny iCloud-konto med din beliggenhet i USA.

Hvis du bare endrer region med din nåværende konto, vil du miste alt.

Selvfølgelig kan du logge deg på den gamle kontoen din etter at du lastet ned Hulu, og alt vil være der, sammen med Hulu.

Slik ser du på TV på Hulu utenfor USA på Android-enheter

Google har en liten guide om hvordan du endrer plasseringen til Google Play Store.

Når du følger det, må du sørge for å endre posisjonen din til å være i USA.

Slik ser du live-TV på Hulu utenfor USA på Amazon Fire TV-enheter

Dessverre støttes ikke VPN-tjenester for øyeblikket av Apple TV og Chromecast-enheter.

Android TV og Amazon Fire TV-enheter er det eneste alternativet på grunn av det.

  • For å laste ned Hulu på Fire TV Stick, gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
  • trykke på kontoer & lister og Administrer kontoen og innholdet ditt.
  • Mens det endrer din region til å være i USA.
  • Gå til Amazon Fire TV-enheten din. trykke på innstillinger og Min konto.
  • avregistrere og logg inn på kontoen din igjen.

Det lar deg laste ned Hulu på Fire TV-enhetene dine, selv om du noen ganger må oppdatere betalingsmåten din.

Slik ser du live-TV på Hulu utenfor USA

Vi prøvde å forklare det så enkelt som mulig, men hvis du uansett har problemer, når du ut til kundesupporten vår! Vi behandler våre kunder som vår familie, og deres anmeldelser viser det!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me