Slik ser du på DAZN-boksing uansett hvor du er

Slik ser du på DAZN-boksing uansett hvor du er

Av PrivateVPN, 2019-06-12 14:23:46 på nettstedet


Boksing er dyrt å se på. For å se fotball er alt du trenger det riktige TV-abonnementet med riktig kanal. Hvis du vil se på boksing, må du betale for mange arrangementer, hver for seg. DAZN? Det eliminerer det, med den eneste kostnaden som er det månedlige abonnementet du betaler. Og det er derfor du søker etter hvordan du ser DAZN-boksing.

I denne guiden viser vi deg hvordan du kan se DAZN-boksing uansett hvor du er, om du foreløpig ikke er i stand til å lage en DAZN-konto eller om du har en, og ikke har noen boksearrangementer på den.

Hvordan se DAZN-boksing hvis du ikke har en DAZN-konto

Hvis du for øyeblikket ikke har en DAZN-konto, betyr det mer enn sannsynlig at DAZN ikke støttes i regionen din.

Det første trinnet som trengs for å opprette en DAZN-konto er å gå til neste trinn, etterfulgt av å komme tilbake hit når den er fullført. Hvis du ikke gjør det, vil du få beskjed om at DAZN ikke er tilgjengelig i landet ditt, og at du dermed ikke kan registrere deg.

Nøkkelen til å opprette en DAZN-konto er å ha et kort fra enten USA, Canada eller Italia. Hvis du lager en konto på italiensk DAZN, må du ha et italiensk kort. Det samme gjelder Canada og USA.

Og det er det som gjør det vanskelig å se på DAZN-boksing hvis du ikke allerede er i støttet region for DAZN.

Våre raske forslag?

  1. Spør noen som allerede har en DAZN-konto om de kan dele, eller hvis de har et kort du kan registrere deg med.
  2. Få et forhåndsbetalt kort på internett.
  3. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort på internett.

Du kan finne et kort som vil fungere, på Google, med noen få raske søk. Husk imidlertid at nøkkelen er å ha midler på kortet som du vil bruke, slik det er nødvendig når du starter en konto, selv om det bare er en prøveperiode, for bekreftelsesformål.

Slik ser du DAZN-boksing hvis boksing ikke vises i ditt område

Hvis du har en DAZN-konto i Italia, eller til og med i Canada, går du glipp av DAZN-boksing. Det er ikke slik at du aldri vil kunne se en boksekamp, ​​men du vil ikke kunne få tilgang til så mye boksing som DAZN kan vise.

Løsningen? For å få DAZN til å tro at du er i USA.

For å fortelle deg sannheten, er amerikanske DAZN ikke verdt det når det kommer til sport da de som kanadiske DAZN tilbyr en langt rikere pakke med tilgang til mange forskjellige idretter og noen av de beste ligaene som Premier League eller Champions League.

Når det gjelder DAZN-boksing, tilbyr amerikanske DAZN imidlertid den beste avtalen.

Den beste tingen? Med den metoden vi vil dele, kan du bytte mellom amerikansk, kanadisk og italiensk DAZN uten problemer.

Det du trenger for å se DAZN-boksing, men også for å kunne opprette en DAZN-konto i utgangspunktet, er en VPN.

For å forklare hva en VPN gjør i en mest mulig enkel sak, endrer den plasseringen din uten at du trenger å flytte. Du kan være i USA for å se på DAZN-boksing mens du er i virkeligheten og være i Storbritannia.

Nøkkelen er å ha en VPN som fungerer med DAZN. Det er den største hindringen når det gjelder å lure DAZN.

Å ha 3000 servere og annonsering som er flott, men når det kommer til underholdning, er det kvalitet som betyr noe over kvantitet. Og det er her PrivateVPN kommer inn med støtte for langt færre servere enn de fleste konkurranse tilbyr, men med servere som jobber med tjenestene som folk vil bruke, for eksempel DAZN og Hulu.

Ved å koble til PrivateVPN, kan du bytte mellom amerikansk, kanadisk og italiensk DAZN som du vil, og fjerne blokkeringen av DAZN til sine fulle evner, med mer regionstøtte i fremtiden.

En VPN som støtter DAZN + en DAZN-konto er nøkkelen til å se på DAZN-boksing. Men hvis du vil se DAZN på storskjerm, eller på

telefonen din, kan det hende du må fortsette å lese for å laste ned DAZN-appen, hvis du foreløpig ikke er i stand til det.

Slik ser du DAZN-boksing på Apple-enheter

Hvis DAZN ikke vises på Apple-enheten din, logger du av iCloud-kontoen din i innstillingsdelen av enheten din, og oppretter en ny konto, der plasseringen er satt til en av dem som støtter DAZN, for eksempel USA.

Det lar deg laste ned og deretter se DAZN-boksing på Apple-enheter.

Det er avgjørende at du ikke endrer posisjonen din med din nåværende konto. Det vil føre til at du mister alt.

Slik ser du DAZN-boksing på Android-enheter

Når det gjelder Android-enheter, har Google laget en kort guide for å endre plasseringen til Android Play Store.

Vi anbefaler at du sjekker den ut. Det samme gjelder på Apple-enheter med behov for å endre posisjonen din for å være et sted der DAZN støttes.

Du kan imidlertid også se DAZN-boksing i nettleseren din, på Android, hvis du aktiverer Desktop Mode.

Slik ser du DAZN Boxing på Amazon Fire TV Stick

For mange er denne den viktigste fordi sport blir sett på på storskjerm.

Dessverre, hvis du vil se DAZN-boksing på en TV, kan du ikke gjøre det ved å bruke Roku, Chromecast eller Apple TV, ettersom disse plattformene ikke støtter VPN-tjenester.

Derfor er Amazon Fire TV Stick vår anbefaling når det gjelder å se DAZN på en stor skjerm hvis TV-en ikke kommer med Android TV..

  • For å laste ned DAZN på Fire TV Stick, gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
  • Plukke ut kontoer & lister og så Administrer kontoen og innholdet ditt.
  • I dette tilfellet er å endre region til å være i USA den enkleste metoden for å få DAZN på Fire TV Stick.
  • Gå til Amazon Fire TV-enheten din. Plukke ut innstillinger og Min konto.
  • avregistrere og logg inn på kontoen din igjen.

Og det lar deg laste ned DAZN på Amazon Fire TV Stick.

Men hvis du har noen problemer med det, må du sørge for å nå ut til kundeservicen vår, så hjelper de deg!

Slik ser du DAZN-boksing

Det spiller ingen rolle hvor du er. Med PrivateVPN kan du se amerikansk, kanadisk og italiensk DAZN hvor som helst i hele verden. Hvorfor skulle du måtte betale 24,95 € for å se en enkelt kamp hvis du kan betale en månedlig avgift, og få mange kamper + andre idretter, for prisen av mindre enn en kamp?

Og mens du kan glede deg over gode idretter med DAZN, kan du også glede deg over de mest Netflix-stedene rundt hele planeten sammen med Hulu-støtte, med PrivateVPN. Klar til å se på?

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me