Slik ser du live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Slik ser du live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-25 15:59:56 i Entertainment


Champions League. Premier League. Serie A. Bundesliga. Ligue 1. Europa League. NBA. NHL. NFL. Ønsker du å se live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019? Du kan se alle disse. Lovlig. I HD. Uten å måtte bekymre deg for om en strøm du får tilgang til vil slutte å fungere. Uansett hvor du er i verden, enten i Storbritannia, på en ferie i Sør-Korea, eller Kina med tung sensur. For mye billigere enn et TV-abonnement, på forespørsel, hvor som helst, slik at det du alltid vil ha tilgang til.

Det virker som en drøm. Ikke sant? Hva slags svindel snakker vi om? Vi vil...

Du har aldri hørt om denne tjenesten fordi den ikke er tilgjengelig i Storbritannia

Du kan spørre hvordan du skal få tilgang til en tjeneste som ikke fungerer i Storbritannia, men det er det vi gjør på denne bloggen. Vi hjelper folk med å få tilgang til tjenester på steder der de ikke støttes. For eksempel hjelper vi folk med å få tilgang til amerikanske Netflix i Storbritannia fordi det har mye mer innhold. Hvis du har hørt om Hulu, hjelper vi også med det.

Men hvis du vil ha tilgang til live sport i Storbritannia uten abonnement i 2019, kalles tjenesten du trenger DAZN. Du har aldri hørt om det, da det ikke er tilgjengelig i Storbritannia. Selv om DAZN er et selskap stiftet i Storbritannia.

DAZN er som Netflix eller Hulu for live sport. Alle ligaene vi nevnte i starten, de er tilgjengelige på DAZN. Og mye mer. For mye mindre enn et TV-abonnement. Faktisk kan du stort sett finansiere et år med DAZN og verktøyet som trengs for å få det til å fungere innen 2 måneder etter at du har betalt for et TV-abonnement. Det er hvor mye du kommer til å spare!

Slik ser du live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

  1. Du må få DAZN til å tro at du er utenfor Storbritannia og i et støttet område.
  2. Du må lage en konto med et gyldig kort for det området.
  3. Du må laste ned appen på visse enheter.

Det er det som må skje.

Hvordan få DAZN til å tro at du er utenfor Storbritannia for å se live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Hvis du prøver å få tilgang til DAZN-nettstedet akkurat nå, vil det fortelle deg at du er i feil land. DAZN er en av de vanskeligste tjenestene å fjerne blokkering, men det er en måte. En VPN selvfølgelig. VPN-tjenester fjerner blokkeringen av slike som Netflix ved å tillate deg å være praktisk talt i et annet land. Problemet er at disse tjenestene er godt klar over bruken av VPN og gjør en innsats for å forhindre at de fungerer. Og DAZN gjør en god jobb med det.

Derfor er det vanskelig å få en VPN som fungerer med DAZN. PrivateVPN? Det gjør det. Det er også den beste VPN for Netflix basert på tester fra Comparitech hvis du vil oppgradere Netflix underveis.

Hvis du kobler til riktig kanadisk server, og avhengig av når du leser den, en italiensk server, vil DAZN gi deg tilgang til å la deg komme inn.

Å lage en DAZN-konto for å se Live Sports i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Når du har PrivateVPN, kan du få tilgang til DAZN-nettstedet. Men for å lage en konto, trenger du også riktig betalingskort i det landet du praktisk talt er i.

Dette er hva du kan gjøre:

  • Be noen dele en DAZN-konto i bytte for tilgang til annen tjeneste.
  • Be en venn i et støttet område om å gi deg kortet sitt eller lage en konto for deg.
  • Få et virtuelt kort.
  • Få et forhåndsbetalt kort.

Virtuelle kort er kanskje den raskeste måten, men de fungerer ikke alltid. Uansett må du ha penger på et kort du registrerer deg med. Når du registrerer deg, skal betalingene være mye enklere.

Installere DAZN på enhetene dine for å se live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Dette avviker mellom enheter og er bare et must på mobile enheter og Fire TV Stick / Cube for å gjøre det vanskeligere for brukere utenfor de støttede regionene å få tilgang til DAZN. Hvis du ser på fra en nettleser, vil du ha det bra. Hvis du ikke kan, så sjekk innlegget vårt om hvordan du får tilgang til DAZN i Storbritannia, og hvorfor du ikke kan begynne med.

Slik ser du live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019

Det er ikke så vanskelig å se live sport i Storbritannia uten TV-abonnement i 2019. Du trengte bare å vite de riktige verktøyene. DAZN er det rette verktøyet. Bare ikke at mange snakker om det. De vet bare ikke om DAZN siden det ikke er tilgjengelig i Storbritannia.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me