Slik ser du Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Slik ser du Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Av Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 i Entertainment


Fikk du nylig en Fire TV Cube? Bor du utenfor USA? Vil du se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube? Lett. Vel, ikke så lett, men vi vet hvordan du gjør det, så vi hjelper deg med å finne ut av det.

Den viktigste grunnen til at du ikke kan se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Rettigheter. Rettigheter for filmer og show koster. Og Hulu? Hulu gjør en utrolig jobb som Netflix og Amazon Prime mislykkes med å vise show som skjer, akkurat nå. Med Hulu kan du se den nyeste episoden av et visst show, en dag etter at den er utgitt, og det er ganske utrolig. Men det koster også, og forutsatt at verdensomspennende ville være ekstremt kostbart. Og for at folk skal bruke dette over hele verden, ville det ikke være bra for selskaper som har disse rettighetene. derav Hulu er presset enormt. Resultatet? Du kan ikke se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube eller andre enheter.

Og det er tre trinn for å løse dette problemet. De er heller ikke enkle, men hvis du vil se Hulu, må du registrere deg, og du må kunne lure Hulu til å tro at du er i USA. Åh, og selvfølgelig må du også laste ned Hulu-appen på Fire TV Cube.

Registrerer deg på Hulu for å se på Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Dette er ikke den viktigste delen, og kanskje du allerede har en konto, og i så fall kan du hoppe over denne delen, men hvis du vil se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube, er dette det vanskeligste å gjøre.

For å registrere en Hulu-konto, gå til Hulu-nettstedet på telefonen eller datamaskinen din. Du må også ha et amerikansk kort. Og det er et problem for folk flest.

Senere kan du bruke bilag til å betale, men til å begynne med må du betale med et kort. Mitt råd? Be en venn i USA om å hjelpe deg. Alvor. Enten ber dem betale for det, eller be dem kjøpe deg et forhåndsbetalt kort i butikken.

Du kan også prøve virtuelle online kort, selv om suksessraten din med å bruke et kanskje ikke er så bra. Det handler om å prøve før du får den til å fungere. Gjør litt research da metodene som fungerer endres hele tiden.

Men du må også lure Hulu, for å registrere og samlet se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube.

Gjør Hulu til å jobbe for å se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Vil du se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube? Du må lure Hulu til å tro at du er i USA. Det er det eneste tilgjengelige alternativet hvis du ikke vil fly til USA hver gang du vil se Hulu.

Og for det trenger du en VPN. En VPN er et virtuelt privat nettverk, og når du først er koblet til det, og koblet til en server i et annet land, vil du praktisk talt være der, noe som betyr at så langt som Internett angår, vil du kunne se Hulu hvis du er koblet til en Amerikansk server.

MEN MEST VPN-TJENESTER ARBEIDER IKKE MED HULU!

Hvis Hulu må sørge for at folk i andre land ikke kan se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube, vil de selvfølgelig vite at VPN-tjenester eksisterer. Og på grunn av at de fleste VPN-tjenester ikke fungerer med Hulu.

PrivateVPN? Den har fungerende amerikanske VPN-servere som støtter Hulu.

Opprett en konto med PrivateVPN. Last ned klienten som er tilgjengelig på Fire TV Cube, og koble til en Hulu-støttet server. Lett? Jepp.

Men vent, hva med Hulu-appen?

Slik installerer du Hulu-appen for å se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Fire TV Cube har flere appbutikklokasjoner. Amazon Appstore? Hvis du vil at Hulu skal sees i det, vel, det må være den amerikanske.

For det må du gå inn på Amazonas nettsted. Gjør det på den bærbare datamaskinen eller datamaskinen din, hvis du kan. Gå inn til kontoer & lister etterfulgt av Innhold & enheter. Der må du oppdatere posisjonen din for å være i USA. Og sørg for å bruke en ekte adresse. For det søket etter en adressegenerator på Google.

Etter det må du avregistrere Fire TV Cube ved å gå inn på innstillinger etterfulgt av Min konto, og deretter til slutt ved å trykke avregistrere. Deretter må du vente noen få øyeblikk og oppgi detaljene dine igjen. Unntatt,

denne gangen vil du se amerikansk innhold.

Det kan hende du fortsatt har problemer. For eksempel med å laste ned Hulu, selv om du ser det. Din nåværende betalingsmetode kan være det problemet. Du må kanskje slette det, eller på annen måte til og med legge til et som er i USA, noe som ikke burde være noe problem hvis du har et forhåndsbetalt kort for Hulu-registrering. Og virtuelle kort fungerer veldig enkelt med dette trinnet. Bare se etter en på internett.

Etter det er du klar til å dra.

Se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube

Enten du vil se Hulu utenfor USA på Fire TV Cube eller Fire TV Stick, er trinnene de samme.

De er imidlertid forskjellige på forskjellige plattformer, og for det har vi andre Hulu-relaterte innlegg, for eksempel en om å se Hulu utenfor Canada eller den generelle Hulu-guiden..

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me