Slik ser du Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA

Slik ser du Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA

Av PrivateVPN, 2018-05-03 15:55:08 i Entertainment


Amazon Fire Tv Stick er en av få bærbare enheter som støtter Hulu. Men hvis du er her, vet du det allerede. Det du leter etter er hvordan du kan se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA. Det er det store spørsmålet, ikke sant? Og det er fornuftig at du vil se eller bruke Hulu. Ingen andre tjenester sammenlignes med Hulu når det gjelder hastigheten som TV-serier blir gitt ut på den.

For å se Hulu på Amazon Fire TV Stick, er det tre viktige trinn du må ta.

For det første må du få Amazon Appstore til å tenke at du er i USA, slik at den viser deg appene som er tilgjengelige i Amerika som Hulu-appen bare tilgjengelig i USA..

For det andre må du Trick Hulu i registreringsprosessen slik at den tror at du bor i USA som ellers, ikke vil du kunne bruke tjenesten.

For det tredje må du få Hulu til å tenke at du er i USA hvert eneste sekund som du bruker tjenesten deres.

Etter det vil du kunne se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA.

Få Amazon Appstore til å tro at du er i USA

Hvis du ikke lykkes med dette trinnet, vil du ikke kunne installere Hulu-appen.

Når du handler på Amazon, hvis du er i Storbritannia, handler du fra den britiske versjonen. Hvis du er i USA, handler du fra den amerikanske versjonen. Dette fungerer på samme måte med Amazon Fire TV Stick. Hvis du ikke er i USA, bruker du ikke en amerikansk konto. Og det eliminerer automatisk muligheten til å installere Hulu.

For å installere Hulu, må du ha en amerikansk Amazon Appstore, og for å ha en amerikansk Amazon Appstore, må du klikke på lenken Administrer innhold og enheter vi nettopp ga. Deretter må du klikke på innstillinger fanen etterfulgt av å trykke Landsinnstillinger etterfulgt av Endring. Til slutt må du oppgi en amerikansk adresse sammen med et gyldig postnummer. For dette er det best å bare søke etter en adressegenerator på Google. Når du har oppgitt det, klikker du Oppdater, og du vil bli bedt om å registrere kontoen din på Fire TV Stick igjen.

Før du installerer Hulu, må du også få enheten til å tenke at du er i USA. Dette gjelder også for å få Hulu til å tro at du er i USA. Og siden du ikke kan være i USA fysisk hvis du ikke bor der, må du være der praktisk talt.

Få Amazon og Hulu til å tenke at du er i USA

Dette er det viktigste trinnet hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA. Ikke det vanskeligste, men det viktigste.

For å være praktisk talt i USA, må du bruke en VPN som er et virtuelt privat nettverk. PrivateVPN tilbyr for tiden to fungerende amerikanske servere når det gjelder Hulu. Du trenger bare en av dem for å få Hulu til å fungere. Selvfølgelig tilbyr vi mange andre servere for andre ting som Netflix.

For å få PrivateVPN til å fungere, trenger du først en konto. Ser du at Kjøp-knappen øverst til høyre på skjermen? Klikk på den og gå gjennom vår 3-trinns registreringsprosess. Jepp. Det er raskt. Og ikke bekymre deg, i motsetning til Facebook, når vi sier at vi bryr oss om personvern, mener vi det faktisk. Og selv om vi ikke gjorde det, er vi basert i Sverige, og Sverige har gode personvernlover.

Åh, og du har også 30 dager på deg til å be om refusjon hvis du oppdager at tjenesten vår ikke fungerer.

Uansett, etter at du har registrert deg, må du søke etter appen vår i Amazon Appstore. Du bør vite hvordan du gjør det. Du kan enten gjøre det med stemmen din ved å trykke på mikrofonknappen på fjernkontrollen, eller du kan søke etter appen vår via søkefeltet.

Etter at du har lastet ned den, oppgir du kontodetaljer og koble til en av våre fungerende Hulu-servere.

Det skal Hulu si når du kommer til seksjonen med amerikanske servere.

Når du er tilkoblet, kan du gå til Amazon Appstore og laste ned Hulu. Og hvis du vil bruke den, må du ha PrivateVPN til enhver tid. Ellers kan tjenesten slutte å fungere.

Registreringsdelen

Hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA, er dette ikke den viktigste delen, men det er det vanskeligste med sikkerhet. Hvorfor? Som det innebærer at du bruker et amerikansk kort. Bare amerikanske utstedte kort vil samarbeide med Hulu. Hvis du ikke kan få et amerikansk kort, kan du glemme å bruke Hulu.

Den beste løsningen for deg vil sannsynligvis være å få et forhåndsbetalt kort fra USA. Det vil kreve at du venter, men det vil være den enkleste måten å få et kort som ikke innebærer å sette opp en bankkonto. Du kan prøve å få et virtuelt kort, men de har mye lavere suksessrate. Helst, spør en venn fra USA om du kan bruke deres. Eller få dem til å sette opp en konto for deg. Dette er dine 3 alternativer. Gjør det som er best for deg, men du må gjøre en av disse. Du vil ikke kunne sette opp en konto med et amerikansk kort, og hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA, har du bare ikke et annet valg. Finn noen som har et amerikansk kort, eller skaff et selv.

Når du registrerer deg, må du sørge for å oppgi et amerikansk postnummer og adresse for det. Nok en gang, bruk en generator på internett for det.

Etter det, forutsatt at du er koblet til en Hulu-server på PrivateVPN, bør du være klar til å gå!

Se Hulu på Amazon Fire TV Stick utenfor USA

Du må være i USA praktisk talt via PrivateVPN. Du må bytte land i Amazon Appstore slik at du kan laste ned Hulu. Og til slutt trenger du et amerikansk kort for å gjøre en konto på Hulu. Og så er du god til å gå.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me