Slik ser du Hulu i Belgia på alle enheter

Slik ser du Hulu i Belgia på alle enheter

Av PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 i Entertainment


Vil du vite hvordan du kan se Hulu i Belgia på alle enheter? Det gjør du selvfølgelig. Det er som om Europa blir diskriminert når det gjelder innhold. Ikke nok Netflix- og Amazon Prime-innhold, og ingen måte å få tilgang til Hulu i det hele tatt. Så hvordan gjør du det likevel?

Det er tre trinn involvert i denne metoden. Alle er like viktige, og det er derfor det er viktig at du leser alt i dette innlegget. Du må kunne lage en Hulu-konto. Men for å lage en, må du først kunne lure Hulu for å tenke at du er i USA i stedet for Belgia, oh, og til slutt, eller for det første, må du installere Hulu-appen.

La oss begynne med å installere Hulu-appen for å se Hulu i Belgia på alle enheter.

Installer Hulu for å se Hulu i Belgia på alle enheter

Din første hindring vil være installasjonsdelen. For å se Hulu i Belgia må du omgå hele den "ikke tilgjengelige" situasjonen enten du er på Amazon Fire TV Stick, din Android- eller Apple-enhet.

Å, og hvis du har en Chromecast, glem dette. Dette innlegget hjelper deg ikke. Invester i en Fire TV Stick i stedet.

Trinnene for å installere Hulu vil variere, avhengig av hvilken enhet du har, men vi vil se på dem alle nedenfor.

Se Hulu i Belgia på alle enheter så langt Apple er bekymret

Hvis du eier en Mac, kan du hoppe over dette fordi du kan se direkte fra nettleseren akkurat som på Windows. Men hvis du eier en mobil enhet som en iPad eller en iPhone, må du gå gjennom disse trinnene.

For at Hulu skal vises i App Store, må du logge av iCloud og lage en ny konto med detaljer i USA. Hvis du bare endret beliggenhet, vil du ende opp med å miste alt.

For å se Hulu i Belgia på alle enhetene dine hva Apple angår, må du opprette en ny konto. For å logge ut først, gå inn på Innstillinger og klikk på navnet ditt. Der har du et alternativ for å logge deg ut etter at du har gitt passordet ditt. Opprett en ny konto etter det. Du vet hvordan du gjør det, så vi trenger ikke å gå over det. Bare sørg for å oppgi en amerikansk adresse. Du kan finne en ved å søke etter en adressegenerator på Google.

Etter det skulle Hulu dukke opp i butikken din. Og hvis du noen gang vil bytte tilbake til Belgia-butikken din, er det bare å logge inn igjen.

Se Hulu i Belgia på alle enheter så langt som Android er bekymret

For å installere Hulu-appen på Android, trenger du ikke å opprette en ny konto som på Apple-enhetene. I stedet trenger du bare å endre posisjonen din.

  • For det første, gå til payments.google.com og klikk på innstillinger etterfulgt av å trykke på Land tab.
  • Der må du velge USA som ditt sted. Bare bruk en adressegenerator for det.
  • Etter at du har gjort det, gå tilbake til innstillinger hvor du finner den Google Play Store. Når du er der, klikk Tving avslutning.
  • For å fullføre hele prosessen, gå inn på Oppbevaring og trykk SLETT DATA.

Dette bør gjøre susen og få Hulu til å vises i Play Store. Og hvis ikke, gjør du de to siste trinnene på nytt.

Se Hulu i Belgia på alle enheter så langt som Amazon-enhetene er bekymret

Hvis du vil se Hulu i Belgia på Fire TV Stick eller Cube, vil det faktisk være litt vanskeligere enn på dine mobile enheter, men dette trinnet vil uansett gjelde for alle enhetene dine når du registrerer deg for Hulu.

Gå først til Amazon-siden. trykke på Kontoen din over navnet ditt. Avhengig av gjeldende beliggenhet i butikken din, hva den sier kan variere, men navnet ditt vil være til stede under uansett. Trykk på det.

Derfra, gå til Innholdet og enhetene dine, og endre plasseringen din til USA. For en adresse bruker du en tilfeldig adressegenerator.

Du må fjerne Europen-betalingsalternativene også fulgt av å legge til en amerikansk betalingsmetode, ellers vil du ikke kunne laste ned Hulu, selv om den dukker opp. Og snakker om et amerikansk kort, vil det trengs for å lage en Hulu-konto.

Etter at du har gjort dette, må du avregistrere kontoen din. Gå til innstillinger etterfulgt av Min konto, og klikk på Amazon-konto. Til slutt, trykk avregistrere.

Få Hulu til å tro at du er i USA for å se på Hulu i Belgia på alle enheter

Årsaken til at vi nevner dette nå, etter å ha fortalt deg hvordan du oppretter en konto, er at hvis du ikke får Hulu til å tro at du er i USA, vil du ikke kunne lage en Hulu-konto.

For å få Hulu til å tenke at du er i USA, må du bruke en VPN. En VPN er et virtuelt privat nettverk som lar deg endre posisjonen din når det gjelder å være på internett.

Problemet er å finne riktig VPN-tjeneste som fungerer med Hulu, og som heller ikke bremser deg.

PrivateVPN jobber med Hulu, men også med tjenester som DAZN uten å bremse deg. Ikke misforstå. Vi vil ikke gjøre streamingopplevelsen din stor hvis internett suger akkurat nå, vi vil bare ikke gjøre det verre enn det er.

Hvis du har PrivateVPN og kobler til vår amerikanske Hulu-støttede server, vil Hulu tro at du er i USA.

Men du trenger fortsatt en konto. Og det er et stort problem hvis du vil se Hulu i Belgia på alle enheter.

Hvordan lage en Hulu-konto for å se Hulu i Belgia på alle enheter

Vi kommer ikke til å gå inngående på dette trinnet. Å lage en Hulu-konto er akkurat som å lage en konto på en hvilken som helst annen plattform, bortsett fra at du trenger å oppgi amerikanske detaljer og et amerikansk kort. Og ja, det må være amerikansk. Kjøp et forhåndsbetalt kort på internett. Eller kanskje et virtuelt kort, selv om de er mindre pålitelige så langt dette går.

Den beste løsningen? Be din amerikanske venn om hjelp.

Se Hulu i Belgia på alle enheter

Hvis du vil se Hulu i Belgia på alle enheter, kan du gjøre det. Det er ingenting som hindrer deg. Dette innlegget dekket alt du trenger å vite om å se Hulu i Belgia på alle enheter.

Men husk at dette ikke fungerer som Chromecast eller Apple TV.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me