Slik ser du Hotstar i UAE

Slik ser du Hotstar i UAE

Av Michael Smolski, 2019-08-14 13:49:37 i Entertainment


Vil du se Hotstar i UAE? Det er mye mer komplisert enn hvis du bare vil se Hotstar i Storbritannia eller generelt utenfor India på grunn av begrensningene som er i UAE. Det betyr ikke at du ikke kan se Hotstar i UAE. Du kan, og vi vil guide deg gjennom hvordan du gjør det, steg for steg, akkurat som vi guider andre mennesker med andre guider rundt å fjerne blokkering av blokkerte tjenester og innhold.

Klar?

Slik ser du Hotstar i UAE

I en standardguide om hvordan du ser Hotstar, vil vi fortelle deg at du må lure Hotstar til å tro at du er i et støttet område som India eller USA. I dette tilfellet? Det er ikke nok bare å lure Hotstar, da du også trenger å lure UAE.

For å se Hostar i UAE, må du først endre posisjonen din for å være i et støttet område.

Og du gjør det med en VPN.

Nå gjør Hotstar det ikke så komplisert som med Netflix der de fleste VPN-servere ikke fungerer, men du trenger fortsatt en dedikert Hotstar-server for den som ikke alltid leveres.

PrivateVPN? Vi er ikke den eneste VPN-tjenesten som fungerer med Hotstar utenfor India. Vi er en av få, men ikke den eneste. Hvis du allerede bruker en VPN-tjeneste, støtter kanskje den allerede den. Imidlertid er det her det blir komplisert når det gjelder å se på Hotstar i UAE. Se, VPN-tjenester er forbudt i UAE. Noe som ikke er det vanskeligste å gjøre som VPN-tjenester er ikke vanskelig å oppdage på grunn av det faktum at de ikke blander seg med vanlig trafikk. Og det er et problem hvis du vil se Hotstar i UAE.

Løsningen? Stealth VPN.

Stealth VPN er en funksjon som er tilgjengelig med PrivateVPN og få andre VPN-tjenester, som bremser forbindelsen litt, men gjør det mulig å se Hostar i UAE, akkurat som i andre land, ved å blande inn med annen trafikk.

Hvis du har en VPN som støtter Stealth VPN og har indiske servere som fungerer med Hostar, vil du kunne se Hostar i UAE. Og PrivateVPN? Du kan prøve ut alle funksjonene, helt gratis, uten noen som helst begrensning, enten du vil prøve det for Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN eller mange andre tjenester som vi støtter.

Vil du se Hotstar i UAE på TV-en din? Selv om det er mulig å se på telefonen og datamaskinen din direkte fra nettleseren, blir situasjonen litt komplisert hvis du vil se Hotstar i UAE på TV-en din..

Hvordan se Hotstar i UAE på TV-en din

Med mindre du har en Android- eller Amazon-drevet TV, vil du ikke kunne se Hostar i UAE på TV-en din.

Hvorfor? Ettersom plattformer som Chromecast, Roku og Apple TV ikke støtter VPN-tjenester og dermed ikke lar deg se Hotstar på TV, eller noen plattformer som krever VPN for den saks skyld.

Løsningen?

Enten få en Android TV eller en av Amazon Fire TV-enhetene.

Slik konfigurerer du Hotstar i UAE på Fire TV Stick?

  • Gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
  • Klikk på kontoer & lister, etterfulgt av Administrer kontoen og innholdet ditt.
  • Endre din region for å være i den støttede regionen for Hotstar.
  • Gå til Amazon Fire TV-enheten din. Plukke ut innstillinger og Min konto.
  • avregistrere og logg inn på kontoen din igjen.

Det gjør at Hotstar kan vises. Last ned den, sammen med PrivateVPN, etterfulgt av tilkobling til riktig server, og begynn å se på.

Vil du ikke se Hotstar i UAE på nettleseren din, og vil heller se fra en app? Ikke noe problem.

Se Hotstar i UAE på Apple-enhetene dine

På Apple-enheter er nøkkelen til å se Hotstar i UAE ved først å logge ut av iCloud-kontoen din.

Når du har gjort det, må du sørge for å opprette en ny konto med posisjonen din i en støttet Hotstar-region.

Nøkkelen i dette er ikke å endre regionen i din nåværende konto. Slik mister du alle dataene dine.

Se Hotstar i UAE på Android-enhetene dine

Google dekker temaet for å endre butikkens beliggenhet på nettstedet deres.

Bare sørg for å endre butikken din til å være på et støttet sted, og hvis du har noen problemer, sørg for å nå ut til kundesupporten vår! Folk elsker det, og hvis du trenger å nå oss, er vi sikre på at du også vil gjøre det!

Bruker en VPN for å se på Hotstar i UAE Legal and Safe?

Vi nevnte at VPN-er er utestengt i UAE.

Hvis de er utestengt, er de trygge å bruke?

Ja og nei. Det går ned til funksjonene som VPN-klienten kommer med, og hvilket land VPN-tjenesten er basert i.

For det første, mens VPN-tjenester lar deg endre din beliggenhet til for eksempel å se Hotstar i UAE, krypterer de også det du gjør, slik at du kan være trygg på internett.

Bare fordi det du gjør er kryptert, betyr ikke det at du automatisk er trygg. Det er noen få ting du må se etter.

IPv6 lekkasjebeskyttelse og DNS lekkasjebeskyttelse er et must fordi du kan være beskyttet når du bruker en VPN, hvis IP-en lekker, vil den krypteringen være for ingenting. Disse sikkerhetsfunksjonene eliminerer den risikoen og eliminerer dermed risikoen for eksponering. Bortsett fra det, er det flott å ha App Guard som kan drepe alle apper som er på hvis VPN slutter å fungere, sammen med en Kill Switch som dreper internett, i tilfelle en VPN slutter å fungere. Funksjoner som PrivateVPN selvfølgelig kommer med.

En annen ting å se på er om en VPN-tjeneste samler logger. Og det er en ganske komplisert sak i VPN-verdenen. Hvorfor? Som selskaper som uttalte at de ikke samler logger, gjorde det tidligere, samlet logger og brukte dem til å eksponere mennesker. Tømmerstokker? Det er ikke tre. Det er små data rundt bruken din som kan eksponere deg hvis du blir samlet inn. Den beste måten å sikre at logger ikke blir samlet inn? Ved å bruke en VPN-tjeneste fra et land med stramme personvernlover, for eksempel Sverige, hvor vi kommer fra.

Slik ser Hotstar i UAE

Hard? Nei. Bare litt mer komplisert enn om du skulle sett på Hotstar i Storbritannia.

Til slutt, før du drar, kan det være verdt å sjekke bloggen vår. Vi dekker hvordan du kan fjerne blokkering av mange tjenester som du kanskje vil bruke eller fjerne blokkering for å bruke til fulle potensial, som alt fungerer med PrivateVPN.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me