Slik ser du Game of Thrones på nettet, uavhengig av hvor du bor

Slik ser du Game of Thrones på nettet, uavhengig av hvor du bor

Av Michael Smolski, 2019-04-15 18:35:54 i Entertainment


Du vil ikke være nødt til å betale de tunge pengene for TV-abonnementet ditt for å se Game of Thrones, og vil heller vite hvordan du ser Game of Thrones online uansett hvor du bor? Vi fikk deg dekket fordi vi vet hvor overpriset kabel-TV er, og noen TV-abonnementer viser ikke engang HBO og dermed Game of Thrones, og med sesong 8 rundt hjørnet eller allerede når du leser dette, kan du se Game of Thrones er et must.

Dine muligheter så langt som å se Game of Thrones på nettet

Det er egentlig bare to ruter mulig hvis du vil se Game of Thrones Online uten å ha et TV-abonnement.

Du gjør enten den mindre etiske tilnærmingen ved å søke etter hvordan du ser Game of Thrones online "gratis", eller så får du HBO NÅ, som er en abonnementstjeneste av HBO som lar deg se alle HBO-show forutsatt at du er i USA.

Utenfor USA? Vi viser deg hvordan du får HBO NÅ til å jobbe hvor som helst i dette innlegget, men før vi gjør det, snakker vi også om å se Game of Thrones gratis og fordeler og ulemper med å gjøre det.

Oh, og hvis du har et TV-abonnement med HBO i pakken, men er på reise eller slikt, kan du få HBO GO som er som HBO NÅ, men for HBO-abonnenter via kabel-TV, hvis du vanligvis bor i USA, og er i USA. Selv om vi selvfølgelig også vil lede deg gjennom hvordan du får HBO GO til å fungere utenfor USA.

Hvorfor du ikke bør se Game of Thrones online “gratis”

Se for deg å ta en Ferrari eller en Lamborghini og kjøre den på fjellet. Fullstendig fullstendig avfall av potensiale, ikke sant? Ved å se Game of Thrones online gratis, tar du i utgangspunktet en Lamborghini Veneno inn i fjellene.

Game of Thrones sesong 8 kommer til å ha verdens største kamp noensinne vist i en film eller et TV-show. 6 episoder av filmkvalitet. Du kommer til å se på det mest avanserte showet som noensinne er laget, enten det er fra perspektiv på visuals eller storyline. Vil du se det i dårlig kvalitet? Jeg gjør det absolutt ikke.

Og det er hvis du selv finner det. Sesong 8 av Game of Thrones kommer til å være et av de vanskeligste showene å se på nettet når det kommer til gratis kilder.

Hvis du vil se Game of Thrones på nettet uansett hvor du bor, anbefaler vi på det sterkeste at du får HBO NÅ. Game of Thrones er et show som du trenger å se i best mulig kvalitet. HBO tilbyr også mange andre fantastiske show som du vil bli forelsket i når du har fått et abonnement. Og ja, det er en 7-dagers prøveperiode for deg å teste den ut og se om du liker den.

Slik stiller du opp HBO NU utenfor USA for å se Game of Thrones på nettet, uavhengig av hvor du bor

Hvis du vil se Games of Thrones Online med HBO NÅ, må du registrere deg og installere appen også, men før det, må du få HBO NÅ til å tro at du er i USA.

Det er nøkkelen til å se HBO NÅ utenfor USA.

For det trenger du en VPN.

VPN-tjenester lar deg bytte plassering til å være et annet sted, og åpner enorme muligheter for innhold. Vil du se noe, men det viser seg at det ikke er tilgjengelig i landet du er i? En VPN vil fikse det.

Vel, riktig VPN vil fikse det. Nøkkelen er å se på hvilke tjenester en VPN-tjeneste fungerer med. Fungerer det med Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, BBC iPlayer og ITV? PrivateVPN jobber med alle disse. Dette er selvfølgelig noen av de mest berømte geo-blokkerte tjenestene, og du leter kanskje etter en annen tjeneste. Og det er her kundetjenestene våre kommer inn. Hvis du er usikker på en tjeneste, kan du nå det!

Folk elsker vår støtte, og vi er sikre på at du også vil gjøre det!

Ved å bruke PrivateVPN og koble til riktig amerikansk server, vil du kunne se HBO NÅ og dermed kunne se Game of Thrones Online uansett hvor du bor.

Forutsatt at du vil se Game of Thrones online på din stasjonære enhet. Hvis du vil se på din telefon eller TV, fortsett å lese.

Slik ser du Game of Thrones Online med HBO NÅ på en Android-telefon

HBO NÅ vises ikke på en Android-telefon hvis du bor utenfor USA.

For det må du endre plasseringen til Google Play Store.

Google går gjennom hvordan du gjør det på nettstedet deres.

Når du endrer beliggenhet, må du huske å si at den skal være i USA. Bruk om nødvendig en adressegenerator for å få en amerikansk adresse.

Det lar deg se Game of Thrones online på en Android-enhet gjennom HBO NÅ.

Slik ser du Game of Thrones Online med HBO NÅ på Apple-enheter.

På Apple-enheter må du gjøre det motsatte av hva du ville gjort på Android-enheter.

Du må logge ut av din nåværende iCloud-konto og opprette en ny med informasjonen din i USA.

Hvis du bare endrer plasseringen av din nåværende konto, vil du miste alt.

Selvfølgelig kan du logge deg på den gamle kontoen din når du har lastet ned HBO NÅ.

Slik ser du Game of Thrones Online med HBO NÅ på Amazon Fire Devices

Amazon Fire TV Stick / Cube er sannsynligvis den beste enheten du kan koble til en TV. Det skyldes friheten det gir. For eksempel kan du laste ned noen VPN-tjenester som PrivateVPN på den. Du kan ikke gjøre det med Apple TV eller Chromecast.

For å kunne se Game of Thrones Online der, må du først gå til Amazon-kontoen din i en nettleser.

  • Gå over Din konto eller konto & lister med musen.
  • trykke på Administrer innholdet og enhetene dine og endre regionen din til å være i USA.
  • Gå til Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • trykke på innstillinger etterfulgt av Min konto.
  • avregistrere. Du må logge deg på kontoen din igjen.

Det skal tillate deg å laste ned HBO NÅ på Amazon-enheten din. I veldig sjeldne tilfeller kan det hende du må fjerne den gjeldende betalingsmåten og potensielt legge til et virtuelt eller forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Slik ser du Game of Thrones Online med HBO GO

Det vi nevnte med HBO NÅ stort sett gjelder også HBO GO.

Imidlertid, hvis du skal være i USA, trenger du ikke en VPN for å få HBO GO til å fungere.

Du trenger imidlertid å ha HBO med TV-pakken din for å få HBO GO til å fungere.

Slik kan du se Game of Thrones på nettet, uavhengig av hvor du bor

Hvis du ikke har HBO med TV-pakken din eller ikke har kabel-TV i det hele tatt, har du to alternativer, enten går du med den mindre etiske metoden som lar deg se Game of Thrones Online, men i mye dårligere kvalitet og etter en rekke undersøkelser, eller du følger denne guiden og ser Game of Thrones online med HBO GO, uansett hvor du er.

Det er opp til deg.

Fant du dette nyttig? Sørg for å sjekke bloggen vår for å se hva annet PrivateVPN kan hjelpe deg med!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me