Slik ser du DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Slik ser du DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Av Michael Smolski, 2019-02-14 09:24:27 i Entertainment


DAZN. Netflix av live sport. Utrolig verdi. Også veldig begrenset så langt regionene går. Derfor søker du etter hvordan du kan se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg. Og vi er her for å hjelpe deg med det, ettersom landene som ikke støtter DAZN har en tendens til å trenge det mest fordi alternativene for å se live idrett i disse landene er ganske dårlige som det er.

Vil du vite et morsomt faktum? DAZN kommer fra Storbritannia, men den støttes ikke i Storbritannia. Det betyr at det eneste alternativet du har i Storbritannia uten dette innlegget, er å få et TV-abonnement. Et overpriset TV-abonnement. Prisen for å kunne se på noen av de sportsbegivenheter du vil se. Sist vi la et innlegg om DAZN, beregnet vi at du i 2 måneder med et TV-abonnement ville betale for ditt første år med DAZN. Mens du også får langt mer valg så langt innholdet går med DAZN.

For å være ærlig, å få DAZN til å se på sport er et smart valg uansett hvor du bor. Selv med det faktum at det er en av de vanskeligste plattformene å sette opp, siden den bare fungerer i noen få land. Men vi vil lede deg gjennom det på en så enkel måte som mulig å spare penger mens du kan se innholdet du vil se, er verdt å gjøre.

Hva som må skje slik at du kan se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg?

Det er tre viktige trinn som må tas for at du skal kunne se DAZN på din iPhone.

  1. Du må først lage en DAZN-konto. Hvis du er heldig nok til å ha en, kan du hoppe over den delen. Hvis du ikke gjør det, er det det vanskeligste med å prøve å se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg.
  2. Du må lure DAZN til å tro at du er på et støttet DAZN-sted.
  3. Du må laste ned DAZN på din iPhone noe som ikke er så vanskelig, men som heller ikke er så enkelt som å laste ned noen andre apper.

Det er de tre viktigste tingene som må gjøres hvis du vil se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg. Og nå, la oss gå gjennom hvordan du gjør dette slik at du enkelt kan se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg.

Lage en DAZN-konto for å se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Å lage en DAZN-konto som den er er ikke vanskelig. Min faktum at du trenger å oppgi at du er i Canada, det er som å melde deg på en hvilken som helst annen plattform. Det er verktøyene som trengs for å registrere deg som er problemet.

Akkurat nå, for at du skal kunne se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg, må du prøve å få tilgang til kanadiske DAZN for at denne metoden skal fungere. Og på grunn av det må du ha et kanadisk kort for å registrere deg på DAZN.

Ellers kan du ikke registrere deg.

Her er noen av forslagene våre for å få et kanadisk kort til å registrere:

  • Spør en venn som har et Candian-utstedt kort hvis de kan lage en konto for deg. Betal dem om nødvendig, eller tilbud om å dele det.
  • Kjøp et forhåndsbetalt kanadisk kort. Dette kan kreve venting. Ikke glem at pengene trenger å være på det.
  • Få et virtuelt kort utstedt i Canada. Sannsynligvis den raskeste metoden, men med en mindre sjanse for suksess.
  • Tilby noen som har DAZN en "service for service" -utveksling der du gir dem detaljer for Netflix eller andre tjenester, og de gir deg detaljer for DAZN.

Saken er at du ikke vil kunne lage en DAZN-konto før du lurer DAZN til å tro at du er på et støttet sted, i dette tilfellet, Canada.

Hvordan lure DAZN til å tenke at du er i et støttet område for å se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Å registrere seg er den vanskeligste delen av å få DAZN, men det er faktisk å lure DAZN som er det viktigste.

Og totalt sett er det ikke så vanskelig å lure en tjeneste til å tro at du er et sted der du ikke er, ettersom alt du trenger er en VPN etterfulgt av noen få enkle klikk.

Men sport, for å ha rettigheter til sport, det er dyrt, og rettighetshavere ønsker ikke at noen i Storbritannia bare skal bruke DAZN for å se Premier League eller Champions League. BT Sports betalte for eksempel en drøy milliard for rettigheter til Champions League. Det er mye penger. Og det er derfor DAZN trenger å forhindre kunder i å bruke tjenesten deres i land der deres tjenester ikke støttes, da det er et enormt press fra andre selskaper til å gjøre det.

Dermed fungerer DAZN bare med et veldig begrenset antall VPN-tjenester som PrivateVPN, som også er den best støttede tjenesten så langt Netflix går med støtte for de fleste Netflix-regioner på markedet som testet av Comparitech.

Du må først registrere deg på PrivateVPN etterfulgt av å laste den ned i App Store etterfulgt av å koble til en av de kanadiske serverne som vi har. Ikke alle av dem fungerer, men med litt rask prøving og feiling vil du finne ut riktig server, og det vil gi deg tilgang til nettstedet for å registrere deg, men også se DAZN på iPhone.

Installere DAZN på en iPhone for å se DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Du har en konto. Du har verktøyet for å lure DAZN. Nå er det siste trinnet å se DAZN på iPhone uansett hvor du befinner deg, å installere den.

Ikke så lett. Ikke for vanskelig. Det krever bare å vite hva du skal gjøre.

For å installere DAZN, må du bytte til den kanadiske App Store.

  • For å koble til den kanadiske versjonen av App Store, må du gjøre det logg av iCloud-kontoen din.
  • Etter at du har logget deg ut, må du gjøre det opprette en ny konto med posisjonen din i Canada.
  • Last ned DAZN, og selvfølgelig, PrivateVPN som kan lastes ned på omtrent hvilket som helst sted, og kan gjerne logge deg på den gamle kontoen din når du gjør det.

Årsaken bak at du ikke bare kan bytte regioner i kontoen din er at hvis du gjør det, vil du miste alt du har. Det er derfor det er viktig å lage en ny konto.

Slik ser du DAZN på iPhone uavhengig av hvor du befinner deg

Det er ikke enkelt, men det er heller ikke så vanskelig.

Forutsatt at du kjenner trinnene vi nettopp har delt.

Og hvis du vil vite hvordan du konfigurerer DAZN på Android-enheter eller andre, har vi laget en guide om hvordan du konfigurerer DAZN på alle enheter i Storbritannia som også fungerer over hele verden.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me