Slik ser du alt på Netflix uten spørsmål der du bor

Slik ser du alt på Netflix uten spørsmål der du bor

Av Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38 i Entertainment


Det er ikke sikkert at du bor i land med sensur, men uansett hvor du bor, lever du med ulikhet i innholdet. Selv om du bor i USA eller Storbritannia, er du fremdeles ikke i stand til å se alt på Netflix uansett hvor du bor, vel, det vil si til du vet hvordan du lurer Netflix til å vise deg alt tilgjengelig Netflix-innhold.

Og det er akkurat det vi skal vise deg i dag.

Hvis du bor i USA, har du mest innhold, men du har ikke alt. Og hvis du bor utenfor USA, kan du ha noe eksklusivt innhold som USA ikke har, men du går glipp av en stor del av Netflix-biblioteket, mens du sannsynligvis betaler like mye for abonnementet ditt som folk i OSS.

Det er ganske enkelt å se alt på Netflix uten betydning der du bor

Det er ikke lett å se alt på Netflix til et punkt der du ikke trenger å søke etter hvordan du gjør det, men det er mye lettere enn andre artikler får det til å virke. DAZN og Hulu er de harde plattformene å sette opp.

Dette er hva som må skje:

  1. Du må vite hvilket show eller film du vil se. (Du kan finne hvilken Netflix som viser eller filmen er på ved å gjøre et enkelt Google-søk etter "som Netflix er x på.")
  2. Du må lure Netflix til å tro at du er i regionen der det showet eller filmen er tilgjengelig.

Hvis du vil se alt på Netflix uansett hvor du bor om det er Saudi-Arabia, Kina, USA, Storbritannia, Spania eller hvor som helst ellers, er det slik du gjør det. Selv om det er et ekstra trinn for sensurland som de fleste guider ikke nevner.

Hva trenger du å gjøre for å tøffe Netflix, slik at du kan se alt på Netflix uten spørsmål der du bor?

Du må praktisk talt være i regionen der innholdet du ser på er.

En VPN er hvordan du gjør det.

Men ikke klikk deg ut ennå, ellers vil du ikke kunne se alt på Netflix uansett hvor du bor.

En VPN er et virtuelt privat nettverk. Den lar deg koble til et hvilket som helst sted på kloden forutsatt at VPN-tjenesten du bruker har en server der. Men fall ikke for det når det kommer til å se alt på Netflix uansett hvor du bor i 2019.

En VPN-tjeneste med mange servere er ikke valget. 200+ serverplasseringer spiller ingen rolle når det gjelder å se Netflix, da Netflix jobber hardt for å sikre at VPN-servere er blokkert.

Du trenger en tjeneste med fungerende Netflix-servere, og når det kommer til det, er PrivateVPN den beste. Comparitech gjorde en test av 59 store VPN-tjenester med 5000 manuelle tester og PrivateVPN jobbet med 21 eller 30 testede lokasjoner. Det meste av gjengen. Dessuten fungerte det på flest plattformer samtidig som det fungerte både på Android, Apple og desktop-plattformer.

Og vi sier ikke dette, så du blir med oss. Sånn er det bare. Bli med eller ikke, hvis du vil ha tilgang til alt Netflix-innhold enten det kobles til en server i Thailand, USA, Spania, Sverige, Polen eller et annet sted, er PrivateVPN det beste alternativet. Og det er det eneste alternativet som går forbi merket av 15+ arbeidsplasser.

Resten tilbyr enten stort sett bare amerikansk Netflix eller omdirigerer til den amerikanske Netflix.

Se alt på Netflix selv i land med sensur

Steder som Kina og mye Midt-Østen har blokkeringer på amerikanske plattformer, enten det er Netflix, Instagram eller Facebook. For å få en VPN til å fungere på disse stedene for å omgå alle blokker et land har, trenger du denne tingen som heter Stealth i VPN-tjenesten din.

Stealth VPN lar VPN-en din smelte sammen, slik at den ikke kan oppdages som en VPN. Det gjør at VPN-trafikk kan se ut som normal trafikk. Og det er sentralt i land som Kina som oppdager VPN-bruk og blokkerer alle nettstedene fra å fungere uansett. Med mindre du er koblet til Stealth VPN.

PrivateVPN har den funksjonen. Og hvis du virkelig vil se alt på Netflix uansett hvor du bor i 2019, vil bruk av Stealth være nødvendig for de fleste!

Se alt på Netflix No Matter Where You Live

Finn ut hvor showet eller filmen du vil se, og koble til PrivateVPN. Det er så enkelt. Enten det er telefonen din, nettbrettet, datamaskinen din eller til og med Amazon Fire TV Stick. (Dessverre støtter ingen VPN-tjenester Chromecast for øyeblikket.)

PrivateVPN kommer også med støtte for DAZN, som er en sportsstreaming-plattform som jobber i Canada, og for slike som Hulu. Skjønt, du må sjekke guidene våre for disse, ettersom plattformene er mye mer kompliserte enn Netflix, der alt du trenger er riktig VPN.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me