Slik ser du ABC på Fire TV Stick (det betyr ikke noe hvor du bor)

Slik ser du ABC på Fire TV Stick (det betyr ikke noe hvor du bor)

Av PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 i Entertainment


Du har Fire TV Stick, men når du prøver å se ABC på Fire TV Stick, vises den ikke i Amazon Appstore? Våre venner, din Fire TV Stick er ikke ødelagt, og det er en måte å løse dette problemet for å se ABC på Fire TV-pinnen.

Men for å løse dette problemet, må du vite hvorfor det er et spørsmål i utgangspunktet.

Årsaken til at du ikke kan se ABC på Fire TV Stick er ganske jævla enkel.

Du kan ikke se ABC på Fire Tv Stick fordi innholdet ikke er like

Grunnen til at du ikke kan se ABC på Fire TV Stick? Den går ned til din beliggenhet. Mange ting er ikke like på denne planeten, og innhold er bare en ekstra ting i braketten.

Har du noen gang sett en kanal være tilgjengelig over hele verden? Det gir ikke mening. Ikke bare snakker de fleste av verden ikke engelsk flytende nok til å se innhold på engelsk på et nivå at de kan glede seg over det, men det gir heller ikke økonomisk mening.

Å gjøre ABC til en verdensomspennende ting er meningsløst. Bedrifter som annonserer med ABC kan ikke tjene penger overalt. Noe av innholdet som vises på ABC kan ikke vises overalt, noe som betyr at det også er begrensninger for dette innholdet.

Det er også oftest mer lønnsomt å selge lisenser for visse show til andre plattformer eller ofte til og med visse regioner på Netflix i stedet for å ha ABC tilgjengelig over hele verden.

Og på grunn av dette er de bare tilgjengelige i USA, og du ikke er i USA (eller ikke setter opp Fire TV Stick når du er der), er grunnen til at når du søker etter ABC, får du ingen resultater.

Det er ikke at ABC er ondt, det gir bare ikke mening for alle å være tilgjengelige over hele verden.

Så hva er løsningen?

Å lure Amazon for å se ABC på Fire TV Stick er det første trinnet

Ja, må du lure kjempen som Amazon tenker at du er i USA. Og overraskende er ganske enkelt, mest fordi Amazon sannsynligvis bare opptrer som om de bryr seg, men basert på hvor åpen plattformen deres er, er de sannsynligvis veldig greit med det.

Tross alt kontrollerer de hvilke apper som er i Amazon Appstore.

For å se ABC på Fire TV Stick, må du endre plasseringen til Amazon Appstore for å være i USA. Du gjør det ved å gå til Administrer innholdet og enhetene dine på Amazon-kontoen din. Etter at du er der, må du klikke på innstillinger etterfulgt av Landsinnstillinger. Når du kommer dit, trykk Endring.

Og ja, du har det riktig, når du først er der, må du endre din beliggenhet til et amerikansk sted. Og ikke bare sett tilfeldige navn. Søk i stedet etter en amerikansk adressegenerator på Google som også har et postnummer inkludert.

Når du har gjort alt dette og slått på Fire TV Stick, må du oppgi detaljene dine igjen.

Det er det første trinnet.

Det andre trinnet å se ABC på Fire TV Stick?

Dårlig ABC at du er i USA for å se ABC på Fire TV Stick

Det første trinnet er relativt enkelt og krever ikke mye arbeid. Det andre krever litt mer arbeid.

For å se ABC på Fire TV Stick, må du få ABC til å tro at du er i USA.

Og du kommer garantert ikke til å reise til USA for det. Men internett er imidlertid lett å lure.

Det er mulig å endre posisjonen din uten noen gang å endre den med et enkelt verktøy som heter VPN, som er et virtuelt privat nettverk.

Amazon støtter åpent bruk av VPN-tjenester, noe som betyr at du kan endre posisjonen din på Fire TV Stick uten mye bry.

Spørsmålet er om VPN-tjenesten du skal bruke for å se ABC på Fire TV Stick fungerer sammen med Fire TV Stick.

Mest sannsynlig ikke.

For det første, glem gratis VPN-tjenester, fordi de er for trege til å se på innhold. For det andre fokuserer de fleste VPN-tjenester på slike som Netflix, Amazon Prime og Hulu, men ikke på de mindre aktørene som ABC.

PrivateVPN fokuserer på alle!

Søk etter appen vår i Amazon Appstore etterfulgt av å lage en konto på dette nettstedet. Det er bare en 30-sekunders registrering.

Logg selvfølgelig på kontoen din, men ikke bare koble deg til vår amerikanske server. ABC vil ikke fungere da. Du trenger å koble til enten vår New York 1-server eller Buffalo-serveren vår!

Slik ser du ABC på Fire TV Stick uansett hvor du er! Åh, og forresten, ABC og PrivateVPN fungerer også på andre enheter!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me