Slik ser du 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD

Slik ser du 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD

Av Michael Smolski, 2018-09-26 09:57:20 i Entertainment


Du kan ikke se 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på TV-en lenger, men du kan på internett. De fleste kan finne ulovlige strømmer i 2007-kvalitet, men hva om du vil se i HD, lovlig, og uten å måtte vente på at innholdet ditt skal bufres med noen få minutter på grunn av at for mange ser etter hva serverne kan håndtere? Vel, dette innlegget handler om hvordan du kan se Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD.

Hvorfor du ikke kan se 18/19 Champions League i Storbritannia for gratis anymore

BT kjøpte eksklusive rettigheter til Champions League i Storbritannia for den neste 3 sesongen for 1,2 milliarder pund. Det betyr at BT er det eneste selskapet i Storbritannia som kan vise Champions League for de neste 3 sesongene.

ITV og BBC vil ikke kunne gjøre det, og det er plattformene som gjorde Champions League i Storbritannia gratis. Nå kan selvfølgelig BT bestemme seg for å gi rettigheter til BBC og ITV for noen Champions League-kamper i Storbritannia, men det kostet BT mye penger å få disse rettighetene. Faktisk betalte de for mye, noe som betyr at BT vil ikke gi noen rettigheter til å være gratis for kamper. Og det betyr at du mer enn sannsynlig vil gå glipp av kampene du vil se.

Og på grunn av dette vil de fleste søke etter navnet på kampen de skal se på med "gratis" på slutten. Enten vil du finne et nettsted som ser lovende ut, men som tar deg til annonser som ofte inneholder skadelig programvare, eller så vil du finne en legit strøm som ofte slutter å spille og som ikke er av høyeste kvalitet. Men en strøm som du vil ende opp med å se på fordi å kunne se at noen løper med en ball selv om du ikke er sikker på hvem det er, er helt sikkert bedre enn ingenting i det hele tatt?

Vi har en mye bedre løsning!

Se 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD

Vi lever i 2018, i en verden der stort sett alle TV-kanaler har en streamingplattform på nettet. Og gratis til luftkanaler som gjør det åpenbart ikke å betale for online tilgang. Så hva om du fant plattformer som viser Champions League og har en online spiller? Det er det du må gjøre.

Det eneste problemet? Vel, de fleste av disse plattformene har rettigheter til å vise Champions League bare i det landet de er basert på, og på grunn av det blokkerer de tilgangen til mennesker utenfor disse landene.

RTE og TV3, eller nå kalt Virgin Media Two, er to eksempler på online plattformer som lar deg se 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD. Forutsatt at du bruker en VPN for å være i Irland, i de fleste tilfeller.

Hvis du ikke vet hva en VPN-tjeneste er, er det et virtuelt privat nettverk som i utgangspunktet lar deg være på et annet sted uten å være der, hva internett angår.

Men disse plattformene viser ikke alle spillene som er til stede. Derfor bør du gå inn på Wikipedia-siden med de rette innehavere for Champions League. På den måten kan du finne andre spillere. Du må sannsynligvis også bruke en VPN for disse tjenestene. Sørg for å koble til et land som kanalene er basert på.

Hvis du bruker PrivateVPN, vil du kunne koble til et VPN-sted i de fleste land som viser Champions League, gratis.

Og det er slik du ser 18/19 Champions League i Storbritannia gratis på internett i HD!

Det er en måte som koster at du kan se hvilken som helst kamp du ønsker, på engelsk.

Bruk DAZN til å se 18/19 Champions League i Storbritannia uansett kamp

Vi vet hvordan det føles når du ikke støtter et topplag. Kanskje du ikke er fra Storbritannia, men bor der. Hva om du vil se et lag fra ditt land spille i Champions League, men det kan du ikke fordi bare de mest populære kampene blir vist?

Det er her DAZN kommer inn. DAZN er en abonnementstjeneste for streaming sport. Det koster i underkant av £ 12 per måned, og om du vil se 18/19 Champions League i Storbritannia gratis eller om du søker slike som Serie A, med DAZN kan du se de fleste sportsbegivenheter.

Bare hvis du har en VPN selv om DAZN ikke er tilgjengelig i Storbritannia.

Bortsett fra, med DAZN, er det mye mer komplisert ettersom DAZN blokkerer VPN-tjenester hele tiden og omtrent alle VPN-servere ikke fungerer med DAZN.

PrivateVPN er en av de eneste tjenestene som støtter DAZN. Hvis du kobler deg til vår andre Toronto-server, vil den fungere.

Det er ikke så enkelt som å bruke en VPN når det gjelder DAZN. Å sette opp DAZN er mye mer komplisert, spesielt når det gjelder installering av apper. For det anbefaler vi at du leser innlegget vårt om å sette opp DAZN. Denne metoden fungerer for alle land!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me