Slik åpner du blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019

Slik åpner du blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-14 17:54:59 i Travel


De forente arabiske emirats regjering krever at internettleverandører blokkerer nettsteder som de finner upassende i 2019, og tidligere. Vi kjenner ikke et land som ikke har blokkert noen nettsteder, men hvis du får tilgang til feil nettsted i UAE i 2019, kan det hende du har fengslingstid i opptil 6 måneder. Det er grunnen til at hvis du leser hvordan du får tilgang til blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater, er det også avgjørende for deg å vite hvordan du gjør det riktig, slik at du er i full sikkerhet.

Og det er det vi hjelper deg med. Men først...

Hva er de viktigste årsakene til at nettsteder blokkeres i De forente arabiske emirater i 2019?

Hvis et nettsted inneholder voksent innhold, innhold som kan spre negativ informasjon om myndighetene, er en VOIP-plattform, eller bare noe som anses å ikke være i moralske koden til De forente arabiske emirater, vil nettstedet bli blokkert. Alt som hjelper med å knekke blokkering er heller ikke tillatt.

Så hvordan åpner du blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019?

Enten forlater du landet eller forlater det praktisk talt.

Internett-leverandøren din blokkerer innhold fordi du prøver å få tilgang til blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater. Men hva om nettstedene du prøvde å få tilgang til ikke ble blokkert fordi du ikke får tilgang til dem fra De forente arabiske emirater, selv når du er der.


Hvis du praktisk talt kan reise til et annet land der det ikke er sensur av innhold, vil du kunne åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019.

Hvordan gjør du det? Med VPN. Bortsett fra, en standard VPN er ikke nok til å holde deg trygg, og for at den skal fungere.

Hvorfor det ikke er nok å bruke en VPN for å åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019

De forente arabiske emirater vil ikke at du i det hele tatt skal åpne blokkerte nettsteder i UAE. Og det er derfor de setter forholdsregler på plass slik at du tror at du kan lure dem til å få tilgang til blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater.

Når du leter etter en VPN-tjeneste for å bekjempe sensur, er Stealth VPN viktig. Stealth er en modus i en VPN-tjeneste som lar deg bli oppdaget. Tenk på en standard VPN som på noen som har en hette i et CCTV-kamera. Man kan være klar over hans eller hennes tilstedeværelse, men de blir ikke oppdaget. Når UAE er klar over at noen bruker et VPN, fungerer ikke nettstedene som er blokkert for dem.

Og det er her Stealth VPN har en reell fordel. Det smelter sammen med normal trafikk, noe som betyr at ingen klarer å finne ut at du bruker en VPN. Og det er nøkkelen til å åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019.

PrivateVPN tilbyr Stealth VPN på både Amazon Fire, Android, Apple og stasjonære enheter. Men det er også den beste VPN for Netflix som bestemt av Comparitech etter 5000 manuelle tester av VPN-tjenester som tilbyr det bredeste spekteret av støttede servere. Den tilbyr også fungerende servere for de mest populære tjenestene der ute. Hvorfor trenger du slike funksjoner? Mens Netflix i en bestemt region kan være tilgjengelig, har forskjellige regioner en annen mengde innhold. Det kan hende du går glipp av det.

Hvis du vil se Netflix i De forente arabiske emirater, kan dette være verdt å se nærmere på.

Det er ikke alt du trenger å se nærmere på. Enkelte sikkerhetsfunksjoner betyr noe om du vil åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019 uten å risikere sikkerheten din.

Sikkerhetsfunksjoner som en VPN trenger å ha for å åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019

Problemene med VPN-tjenester er at de er ulovlige i De forente arabiske emirater når de lar folk få tilgang til innhold som er forbudt siden tilgang til utestengt innhold er en forbrytelse. Vil du gå i fengsel? Mest sannsynlig ikke. Men hvis du noen gang får problemer for noe annet, vil det bli tatt med på.

Det er bedre å være trygg enn beklager, så hvis du vil åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater, må du se på disse:

  1. Har IPv6 lekkasjebeskyttelse slått på. IPv6 er en viktig del av en VPN og sikkerhet, men det kan også lekke, noe som betyr at den fra tid til annen kan eksponere IP-en din, noe som vil utsette deg for regjeringen i De forente arabiske emirater. PrivateVPN tilbyr IPv6 lekkasjesikringsfunksjon for å forhindre det.
  2. Samme med DNS-lekkasjebeskyttelse. Det er mye høyere risiko for å bli utsatt for DNS-lekkasjer, og akkurat som med IPv6-lekkasjer kan du bli utsatt. PrivateVPN tilbyr også en funksjon for DNS-lekkasjebeskyttelse.
  3. Slå på Kill-bryteren. Hvis vi av en eller annen grunn slutter å jobbe selv med oppetiden 99,98%, vil internett ditt være slått av slik at dataene dine ikke kan bli eksponert siden du ikke er koblet til et VPN. Dette gjelder også andre grunner til at du ikke er koblet til.
  4. Bruk Application Guard for å slå av apper. Hvis du får tilgang til en app som du bare får tilgang til når du bruker et VPN, og du vil at den appen skal slås av med en gang hvis en VPN ikke fungerer, vil den funksjonen gjøre det.

Slik åpner du blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater i 2019

Hvis du vil åpne blokkerte nettsteder i De forente arabiske emirater, er det ikke vanskelig. Du trenger bare verktøyet med riktig beskyttelse.

VPN-tjenester brukes over hele planeten, og ikke bare for å omgå sensur, men for personvern, og for tilgang til full underholdning som ikke kan tilbys noe sted på planeten på grunn av geografiske blokker. Og det er det PrivateVPN virkelig hjelper.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me