Slik konfigurerer du Hulu på en iPhone utenfor USA

Slik konfigurerer du Hulu på en iPhone utenfor USA

Av Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 i Entertainment


Vil du se Hulu på din iPhone, men er utenfor USA? Det gjør du selvfølgelig. Hulu er en utmerket plattform for å se på TV-serier rett etter at de har sendt ut hvis du kan få det til å fungere utenfor USA. Dette innlegget vil vise deg hvordan du konfigurerer Hulu på en iPhone utenfor USA, slik at du kan nyte god underholdning uansett hvor du er på en buss i Canada eller i Sør-Korea.

Hvis du også vil vite hvordan du får Hulu til å fungere i Storbritannia, Sør-Afrika eller andre steder for den saks skyld, men ikke bare på iPhones, må du huske å sjekke ut våre andre guider for det..

Men hvis du bare vil sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA, må du tre viktige skritt.

  1. Opprette en Hulu-konto med et amerikansk kort.
  2. Å lure Hulu til å tro at du er i USA.
  3. Last ned Hulu-appen på din iPhone.


Det at du så at du trenger et amerikansk kort for å sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA, fikk deg kanskje til å tenke at det ville være ekstremt vanskelig å sette opp Hulu på en iPhone. Før du klikker deg ut, ja, det krever litt innsats, men vi brøt denne guiden ned for å gjøre den så enkel som mulig for deg.

Opprette en Hulu-konto for å sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA

Det er ikke så vanskelig å opprette en Hulu-konto utenfor USA selv. Selve prosessen er ganske enkel. Så enkelt som å registrere deg på andre nettsteder.

Å få et amerikansk kort utenfor USA er det eneste problemet når det gjelder dette trinnet.

Hvis du noen gang har lest guider på internett, nevner de at du kan bruke et Hulu-gavekort, og det er sant, men du trenger fortsatt et amerikansk kort til å begynne med når du registrerer deg.

Våre forslag for å få et amerikansk kort til å sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA?

  1. Spør en amerikaner eller en amerikansk innbygger om du kan bruke kortet deres eller hvis de kan opprette en konto for deg.
  2. Spør noen som har en Hulu-konto hvis du kan dele. Tilby noen fordeler med det. Hvis du bor i Canada, kan du for eksempel tilby dem ditt DAZN.
  3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA. Enten kan du sende det til deg selv eller spør noen i USA om du kan sende det til dem eller om de kan kjøpe en i en butikk. Nøkkelen til suksess med dette er å ha et kort som har midler på det. De fleste mislykkes med det, og på grunn av det kan de ikke registrere seg.
  4. Få et virtuelt kort utstedt i USA. Dette er en relativt rask metode med lavere suksessrate. Imidlertid skyldes dette hovedsakelig mangelen på midler på et slikt kort. Sørg for å ha minst en dollar på kortet ditt.

Hvis du finner ut det amerikanske kortproblemet, vil du kunne sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA.

Imidlertid har en Hulu-konto ingen verdi for deg i det hele tatt hvis du ikke kan lure Hulu til å tro at din iPhone er i USA.

Å tømme Hulu til å tenke at du er i USA

Hulu vil bare jobbe i USA. Uten unntak. Og på grunn av det trenger du bare å lure det til å tro at du er der hvis du vil sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA.

Og for det trenger du en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din til å være et annet sted.

Når det gjelder Hulu er det ikke så enkelt som å endre posisjonen din til å være i USA. Hulu kan oppdage bruken av VPN-tjenester og forhindre at du uansett ser på. Og for det trenger du en tjeneste som har servere som er spesielt designet for Hulu.

Og det er til syvende og sist problemet med VPN-tjenester. De annonserer tusenvis av servere, men fokuserer ikke på kvalitet, og de fleste serverne fungerer derfor ikke med tjenestene du vil ha tilgang til.

Du leser dette på bloggen til PrivateVPN, og derfor kan du tro at vi er partiske, men vi jobber med Hulu og støtter de fleste regionene på markedet for Netflix. Dette er hva Logan har å si om oss:

Men selv om det er flott å ha en Hulu-konto og PrivateVPN, hvis du vil sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA eller hvor som helst for den saks skyld, må du ha Hulu-appen, da du ikke kan se Hulu fra nettleseren på iPhone.

Få Hulu-appen på en iPhone

For å fullføre prosessen med å sette opp Hulu på en iPhone, må du få Hulu-appen som ikke er tilgjengelig i Apple App Store utenfor USA.

Trinn for å endre det er ganske enkelt.

Du må endre plasseringen av butikken din.

Og du gjør det ved å logge ut av din nåværende iCloud-konto i innstillingsdelen, etterfulgt av å opprette en ny med din posisjon angitt i USA.

Hvis du bare endrer nåværende sted, vil du miste alt. Det er derfor det er avgjørende å opprette en ny iCloud-konto.

Hvis du trenger å oppgi en amerikansk adresse, kan du bruke hvilken som helst adressegenerator på Google.

Etter at du har fått en ny konto, kan du laste ned Hulu, og hvis du ønsker det, logg deg på den gamle kontoen din.

Slik konfigurerer du Hulu på en iPhone utenfor USA

Hvis du vil sette opp Hulu på en iPhone utenfor USA, trenger du et amerikansk kort, du må koble til en Hulu-støttet PrivateVPN-server, og du må laste ned Hulu-appen.

Ikke så enkelt som å endre Netflix-regionen, men hvis du virkelig vil sette opp Hulu på en iPhone, er det mulig.

Fant du dette nyttig? Vi har mange andre guider som vil være til nytte for deg på bloggen vår!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me