Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin

Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin

Av Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 i Entertainment
Chromecast er flott for strømming av innhold, men det er ingenting sammenlignet med Amazon Fire TV-pinnen. Hvorfor? Som du kan installere Android-apper på den. Ja, du kan til og med installere Kodi på Amazon Fire TV-pinnen. Det gir frihet mange enheter ikke har.


Men vent. Hvis du kan installere Android-apper, kan du ikke bare gå inn i Amazon Appstore og laste ned Kodi, som du ville gjort på telefonen din? Det høres riktig ut til du innser at det er fangst. Amazon tillater bare installasjon av godkjente apper på Fire TV Stick.

Men siden det er mulig å installere Android-apper, er det også mulig å installere Kodi på Amazon Fire TV-pinnen. Det må sidelastes.

Hvordan installere Kodi på Amazon Fire TV Stick uten en datamaskin med ES Explorer

For det første, slå på TV-en din og velg Amazon Fire TV Stick.
Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin
Nå er ikke Kodi en offisiell app på Amazon Fire TV Stick, derfor kan du ikke bare laste den ned som noen annen app.

Du må gå inn på innstillinger etterfulgt av System og til slutt må du trykke på Utviklermuligheter.

Der må du aktivere alt du ser. ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FRA Ukjente kilder.

Etter at dette er gjort, vil du kunne installere alt som kan installeres på Amazon Fire TV Stick, og som ikke er tilgjengelig for nedlasting på Amazon Appstore.

Men for å installere Kodi på Amazon Fire TV-pinnen, må du laste ned denne appen som heter ES File Explorer. Det er ganske populært med 180 millioner globale nedlastinger. For å installere det, trykk på søkefeltet og søk etter det ved å skrive. ES File Explorer. Installer den og slå den på.

Du vil se en Legg til -knappen til venstre på skjermen. Klikk på den og skriv inn: http://kodi.tv.
Da må du oppgi et navn. Bare skriv inn alt du ønsker. Til slutt, klikk på legg til.

Hva gjør du videre? Du trykker på det navnet du nettopp opprettet. Det vil vise Kodi-nettstedet. Du må klikke på Nedlastinger seksjoner. Bla for å finne VÆPNE versjon for Android. Trykk Mer etterfulgt av Åpne i nettleseren. Nedlastingen skal starte da.

Til slutt, åpne filen og vent til Kodi skal installeres.

Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten en datamaskin med Apps2Fire på telefonen

Dette er sannsynligvis en mye raskere tilnærming.

Nok en gang må du sørge for at alle utvikleralternativene dine er aktivert slik du har sett gjort med den første metoden. Dette gjør du ved å gå til innstillinger etterfulgt av System etterfulgt av Utviklermuligheter.
Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin
ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FRA Ukjente kilder trenger å være aktivert.

for det andre, gå tilbake til System og trykk på Om etterfulgt av Nettverk. Du må skrive IP-en til din Fire TV Stick som vises.

Nå må du faktisk også ha det Kodi på din Android-telefon sammen med din Apps2Fire for at dette skal fungere.
Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin
Slå på Apps2Fire på telefonen din og skriv inn IP-en til Fire TV-pinnen din etter. Du må nå laste opp Kodi. For å gjøre det, klikk på alternativet Last opp apper og velg Kodi.

Det er det.

Ubegrenset innhold med mindre du bor på en dårlig beliggenhet ....

Med Kodi og andre apper som leveres på Amazon Fire TV-pinnen, kan du se omtrent hva som helst hvis du bor på rett sted. Jada, du kan se din NBC, men bare hvis du er i USA. Samme med mange andre tjenester. Med mindre du har en VPN installert, og PrivateVPN er tilfeldigvis sinnsykt lett å installere på Amazon Fire TV Stick.

Før vi går inn på hvordan du kan installere det, la oss gå inn på hva en VPN gjør. Se, en VPN er et virtuelt privat nettverk. Det lar deg være hvor som helst i verden uten å bevege deg. Du kobler deg til en av serverne som VPN-selskapene tilbyr, vi tilbyr for eksempel 56 forskjellige serverlokasjoner, og når du først har gjort det, er du automatisk på det stedet uten å være der.

Gå til kategorier og trykk på Nytte. Bla nedover til du finner PrivateVPN. Du kan også søke etter det i søkefeltet. Før du installerer det, gå til PrivateVPN.com og lag en konto ved å trykke på Kjøp-knappen. Når du har registrert deg, legger du inn detaljene dine i appen. Velg deretter en server du ønsker, og du er god til å gå!
Slik installerer du Kodi på Amazon Fire TV Stick uten datamaskin
Det er ganske enkelt å installere kodi på Amazon Fire TV Stick.

Vil du installere Netflix på Kodi? Det er en guide om det.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me