Slik får du tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt mens du holder deg trygg

Slik får du tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt mens du holder deg trygg

Av Michael Smolski, 2019-03-04 13:27:28 i Travel


Ingen land er perfekte med sine lover, ideer, henrettelser av planer og så videre, men selv om det er greit å være ufullkommen, er det ikke greit å blokkere internett fra massene som hindrer dem i å se hva som virkelig skjer. Det er farlig. Skikkelig farlig. Hvis du allerede er i Egypt, er det en sjanse for at du ikke kan finne dette innlegget om hvordan du får tilgang til blokkerte nettsteder i Egpyt mens du holder deg trygg. Men hvis du er på ferie utenfor Egypt eller planlegger å besøke Egypt snart, vil dette innlegget tillate deg å knekke alle slags blokker som Egypt har plassert på internett.

Og selv om det faktisk ikke er så vanskelig å gjøre, må du huske å lese alle sikkerhetstiltakene du gjør for å gjøre dette, fordi det å omgå sensur i visse land kan få deg massevis av problemer. Og du vil ikke komme i trøbbel i Egypt. Hvis du har mer enn 5000 følgere på en sosial medieplattform, blir du automatisk ansett som et medieuttak og enhver form for "falske nyheter" kan resultere i straff.

Nå, ærlig talt, er Egypt ikke så ille som Kina med å blokkere innhold som vi skrev om hvordan du skulle fjerne blokkeringen før, men det endrer ikke det faktum at tilgangen til visse nettsteder er ganske begrenset mens du er i Egypt med det inkludert det meste av løsningene på problemet blokkeres også.

Hva er nødvendig for å få tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt?

Vi kommer til poenget med en gang.

For å få tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt i 2019, må du bruke en VPN.

På bloggen vår består det meste av innholdet av underholdning, og helt ærlig er det fordi mange mennesker har problemer med å få tilgang til underholdningsplattformer til sin fulle beliggenhet, og en VPN hjelper til med å endre sin beliggenhet til å være i et annet land i løpet av sekunder. I dette tilfellet, hvis du endrer til et land uten sensur, vil du kunne få tilgang til blokkerte nettsteder i Egpyt. Forutsatt at du VPN er et Stealth VPN som PrivateVPN.

En standard VPN er ikke nok til å få tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt, da VPN-tilkoblinger lett merkes, noe som betyr at alt du vil prøve å se, bare kan blokkeres automatisk. Stealth VPN lar deg blande den med normal trafikk, og vil dermed gi deg tilgang til blokkerte nettsteder i Egpyt.

Men vil du holde deg trygg?

Når det gjelder tilgang til blokkerte nettsteder i Egpyt mens du holder deg trygg, må du virkelig se på VPN-klienten du bruker.

Den første tingen å se på er IPv6 lekkasjebeskyttelse + DNS lekkasjesikring. Disse forhindrer lekkasjer. En av disse vil beskytte deg hvis en lekkasje skulle skje. Hvis du ikke har disse funksjonene i VPN, risikerer du, selv om du bruker en flott VPN.

Hva om VPN-en din slutter å fungere? Det skal ikke skje, men ting som ikke skal skje, skjer, og det er bedre å være trygg enn å beklage. Det er derfor det er viktig at VPN-en også kommer med en Killswitch som vil avslutte internett ditt i et tilfelle der en VPN slutter å fungere. I mellomtiden vil Application Guard slå av visse apper som du måtte ha på.

Kryptering betyr noe for at ingen skal kunne få tilgang til aktivitetene dine på internett, og PrivateVPN, det kommer med 2048-biters kryptering med AES-256, det høyeste mulige krypteringsnivået på markedet.

Sørg for å se etter plasseringen til VPN-selskapet ditt

I en ideell verden ville hvert VPN-selskap være sannferdig. Men vi lever ikke i en ideell verden, og VPN-selskaper har jobbet med organisasjoner før for å gi dem detaljer om brukere. Det skyldes logger som noen selskaper oppgir at de ikke lagrer, mens de gjør det.

Så hvordan kan du stole på et VPN-selskap for ikke å lagre logger over bruken din når det står at det ikke gjør det for å få tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt trygt?

Ved å stole på loven. Sverige har strenge personvernlover som forhindrer at PrivateVPN lagrer logger på bruken din. Hvis du ikke stoler på ordene våre, kan du i det minste stole på loven som hindrer oss i å gjøre det.

Og det er slik du får tilgang til blokkerte nettsteder i Egypt mens du holder deg trygg

Det handler om å bruke en VPN med Stealth VPN som kommer fra et land med lover designet for å beskytte deg, med funksjoner som beskytter deg slik at hvis noen vil se hva du gjør i Egypt, vil de ikke være.

PrivateVPN? Det fungerer både på Android, Apple og stasjonære enheter med Amazon Fire-enheter støttet også.

Og siden du er her, vil PrivateVPN tillate deg å oppheve blokkeringen av alle underholdningstjenestene du kanskje ønsker å oppheve blokkeringen, for eksempel Netflix, Amazon Prime og Hulu. Interessert i å prøve oss? Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me