Slik får du tilgang til blokkerte nettsteder i flyplasser i Kina, og hvorfor du ikke kan begynne med

Slik får du tilgang til blokkerte nettsteder i flyplasser i Kina, og hvorfor du ikke kan begynne med

Av Michael Smolski, 2018-12-13 13:06:58 i Travel


Hvis du leser flyplassanmeldelser i Kina, vil du vite at forsinkelser er svært vanlige på grunn av at det kinesiske militæret kontrollerer det kinesiske luftrommet. En enda større klage? Nettsteder blokkeres i Kina. Forsinkelser, pluss at du ikke får tilgang til det meste av internett, er ikke en situasjon du vil være i med sikkerhet. Spesielt hvis du flyr mye gjennom Kina. Så er det en måte å få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina? Og hvorfor blokkeres de i utgangspunktet?

Det kinesiske Internett sensureres av den kinesiske regjeringen

Har du noen gang hørt om den store brannmuren i Kina? Kanskje ikke, men du har sikkert hørt om den kinesiske mur. Den kinesiske mur ble bygget for å beskytte det kinesiske imperiet mot mongolene. Tjente den sin hensikt? Ikke egentlig. Mongoler endte med å erobre Kina uansett. De fleste av oss har også noe mongolsk DNA.

Den kinesiske mur var ment å beskytte Kina mot inntrengerne, akkurat som “Great Firewall of China” er ment å beskytte kinesere fra de onde online plattformene som alt som er amerikansk og til og med europeisk..

Glem alt verktøyet du bruker for underholdning eller forretning, enten det er i Kina eller på flyplasser i Kina.

Den kinesiske mur hindret ikke mongoler i å erobre. Brannmuren? Det gjør en mye bedre jobb, men det er fremdeles en måte å omgå den, og hvis du gjør det, vil du kunne få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina.

Slik omgir du den store brannmuren for å få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina

Vil du omgå Great Firewall? Det er ikke så lett. Hvis et land ansetter 2 millioner mennesker som "nettpoliti", vet du at det ikke vil være enkelt.

Det er en måte å omgå det på!

Det kalles et virtuelt privat nettverk. Det lar deg eller rettere tillate deg å lure Kina til å tro at du er utenfor Kina.

Hvis du kobler deg til et virtuelt privat nettverk også kjent som VPN, kan du i teorien være hvor som helst i verden. Hvis du bruker riktig tjeneste, kan du til og med se slike som American Netflix utenfor USA.

Hvis du er koblet til en VPN og er koblet til en server utenfor Kina, i teorien, skulle dette tillate deg å omgå den store brannmuren for å få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina og utenfor dem.

Dessverre begynte Kina rundt 2011 å ta seg av VPN-tjenester. Med det mener vi det i 2018 er det veldig vanskelig å få en VPN til å jobbe i Kina.

Det er vanskelig å finne et VPN-nettsted i Kina, det er enda vanskeligere å installere en VPN, og hvis du klarer alt dette, å få en VPN som faktisk fungerer i Kina, er det vanskelig.

Det krever Stealth VPN.

Stealth VPN er et system som lar deg lure Kina. Hvordan virker det? Det er ikke så enkelt å forklare. Du er her for å få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina, ikke for å finne ut all vitenskapen som ligger bak, men for å si ganske enkelt, hva Kina er i stand til å finne ut om en standard VPN som fører til å forhindre at en VPN fungerer, kan det ikke når du er koblet til en Stealth VPN.

PrivateVPN har en Stealth VPN-modus, og som lar deg få tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina. Den er for tiden ute på datamaskiner og iPhone med Android-versjonen som lanseres ganske snart. Kanskje det er til og med allerede når du leser dette.

Risikoen som følger med å prøve å få tilgang til blokkerte nettsteder i flyplasser i Kina

Siden vi nevnte nettpoliti, tenkte vi at det ville være greit å nevne risikoen.

Forutsatt at du ikke er eier av et VPN-selskap og ikke er kinesisk, vil du sannsynligvis ikke gå i fengsel.

Hvis noen type offiserer går rundt deg og ser deg bruke et VPN, kan enheten din bli konfiskert. Det kan også hende at du blir utestengt fra å komme inn i landet i fremtiden.

Hvorfor har ikke verden gjort noe med det?

Når samfunnet samles, kan endringer skje, ikke sant?

Vel, ikke når et land kontrollerer oss. Og det gjør Kina.

De fleste produktene er laget i Kina. Se for deg at nettopp sluttet. Det vil ha katastrofale konsekvenser for økonomien over hele planeten. Ut av ingenting vil bærbare datamaskiner, telefoner, TV-er og Fire TV Stick-er laget i Kina ikke komme til deg, da Kina lager dem alle. Dette vil kreve å bygge millioner av fabrikker, og selvfølgelig ville det blåse opp prisene på hvert eneste produkt på grunn av høyere lønn.

Hvis du lurer på hvorfor du ikke får tilgang til blokkerte nettsteder på flyplasser i Kina i utgangspunktet. Derfor.

Se på Apple. Kina beordret at alle VPN-tjenester skulle bli hentet fra den kinesiske App Store, og det gjorde de. De hadde ikke noe valg.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me