Slik bruker du Googles ansiktsfunksjon for kunst og kultur utenfor USA

Hvordan bruke Googles kunst & Kultur Face Match-funksjon utenfor USA

Av Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 i Entertainment
Mange kjendiser har snakket om det på sosiale medier. Google uttalte at 30 millioner selfies allerede hadde blitt tatt med det. Men det er bare ett problem. Hvis du vil bruke Googles kunst & Kultur ansiktsmatch-funksjon utenfor USA, det kan du ikke.


Engelsk var ikke førstespråket. Foreløpig nesten 7000 språk som fremdeles eksisterer. Det er mye mer enn det. De fleste er utdødd. De døde. Kunst er imidlertid ikke utdødd. Vi snakker ikke språk fra 500 år siden, men vi ser helt sikkert på kunst fra 500 år siden. Og Google har brakt den kunsten inn på telefonskjermene våre med sin Art & Kultur-app. Og ikke bare gammel kunst, men moderne kunst også. Enten i nærheten av kunst eller ikke, gir Google kunst til deg. Appen deres er som et internettmuseum.

Slik bruker du Googles ansiktsfunksjon for kunst og kultur utenfor USA
Selve appen, det er en flott måte å dykke inn i fortiden eller bli inspirert, men nylig har Google lagt til en funksjon som gjort denne tjenesten som var uhørt av mange mennesker hørt. De la til en ansiktsmatchfunksjon som lar folk ta en selfie som deretter blir analysert. Du kan ikke bruke Googles kunst & Kultur ansiktsmessige funksjoner utenfor USA. Men hvis du er i USA, basert på et bilde av deg selv og analyse av Google, kan du finne folk som ligner deg fra fortiden. Det er klart at du ikke alltid får perfekte kamper, tross alt, dette er bare en database over kunst, ikke av alle som eksisterte.

Denne funksjonen fikk folk interessert automatisk. Det er ikke en livskifter, men heller noe interessant å se på. Noe som kanskje vil inspirere deg til å se nærmere på familiehistorien din.
Vi kjenner alle noen på TV som ligner på noen vi kjenner. Med denne nye funksjonen trenger vi ikke se. Google bringer likheter med oss. Det er ikke mennesker i TV-serier, men det er mennesker fra fortiden. Våre dubbelgangere.

Slik bruker du Googles ansiktsfunksjon for kunst og kultur utenfor USA

Du er kanskje interessert, men på grunn av begrensninger kan det hende at du ikke kan bruke Google Arts & Funksjon for kultur ansiktskamp utenfor USA.

Men det er et triks...

Bruk Google Arts & Kultur Face Match-funksjon utenfor USA ved å lure Google

Men hvordan lurer du giganter som Google? Akkurat som med alle andre selskaper. Du bytter plassering. Og nei, ikke fly til USA bare for å ta en selfie. I stedet for å bytte plassering. Noe som et virtuelt privat nettverk som også er kjent som VPN, lar deg gjøre. Vel, med mindre du bor i Kina, men det er et annet innlegg om det.

En VPN holder deg kryptert. Hva betyr det? Det betyr at det ikke spiller noen rolle om det er regjeringen eller internettleverandøren din, hva du gjør vil være trygt. Ingen vil vite det. I dette tilfellet har du ikke mye å skjule, vel hvis ikke dubbelgangeren din ser for god ut.

Slik bruker du Googles ansiktsfunksjon for kunst og kultur utenfor USA
Når du bruker en VPN, kan du praktisk talt være hvor som helst forutsatt at selskapet du bruker har servere i landet du vil koble til. PrivateVPN tilbyr for eksempel 56 forskjellige serverlokasjoner. Ikke at du vil trenge 56 i dette tilfellet, da du bare trenger å koble til en server i USA.

Det er enkelt. Med mindre du er i USA, før du kobler deg til en VPN, Google Arts & Kultur Google vil ikke vise den nye ansiktsmatchfunksjonen. Men når du kobler til en amerikansk server mens du bruker en VPN og starter Google Arts på nytt & Kultur, den vises automatisk når du blar litt.

Hvordan gjøre det

Det første trinnet til å bruke Googles Arts & Funksjon for kultur ansiktskamp utenfor USA er å sette opp en PrivateVPN-konto.

  • For å gjøre dette, gå til PrivateVPN-nettstedet og trykk på kjøpeknappen øverst til høyre på skjermen. Ikke bekymre deg. Du har en 100% pengene-tilbake-garanti hvis du ikke liker den.
  • Deretter må du fylle ut de nødvendige detaljene og gå til nedlastingsdelen nederst på skjermen hvis du planlegger å bruke tjenesten vår på andre enheter enn telefonene dine. Hvis du bare vil at den skal bruke Googles kunst & Culture face match-funksjon utenfor USA, da bare søk etter det i appbutikken din og installer den.
  • Når den er installert, må du oppgi dine detaljer og koble til en amerikansk server.
  • Åpne Googles kunst & Kultur og bla til du ser et spørsmål som spør om portrettet ditt er i museet.

En fin funksjon som gjør historien bedre

La oss innse det, dette vil ikke forandre planeten, men det er et morsomt verktøy å prøve. Og en fin måte å kanskje bli interessert i historie ved å forske på menneskene du finner.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me