Omgå Geoblokkering, hold deg skjult og nyt Kodis fulle underholdningskraft!Få tilgang til 100-tallet med tillegg og lås opp favorittprogrammene, filmene og livestrømmene dine med den mest populære VPN for Kodi

Vår mest solgte VPN for Kodi betyr at du kan få tilgang til geobegrensede addons som BBC iplayer, ESPN, HBO og mer, omgå ISPs hastighetstottling og slappe av med favorittprogrammene dine i krystallklar HD, alt med fullstendig privatliv.

Ikke nøy deg med en brøkdel av Kodis fulle potensiale

Visste du at din Kodi-opplevelse er sterkt begrenset avhengig av hvor du befinner deg? På grunn av skyggefulle geoblokkeringsregler er antall tillegg (og derfor show, filmer, spill og livestreams) begrenset til en liten prosentandel av Kodis hele utvalget. du er blokkeres fra massevis av potensiell underholdning uten grunn i det hele tatt.

Her er en liten liste over kanaler som er begrenset av region:

 • HBO
 • CBS
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Icefilms
 • NBC Sports
 • ABC
 • USTVNow
 • rev
 • iTV
 • ESPN
 • og 100-tallet mer…

Geoblokkering betyr at du går glipp av hundrevis av favorittprogrammene, filmene, livestreams og spill uten grunn…

Internett-leverandørene dine (og verre) følger med på hvert eneste skritt du har…

Når du kobler deg til Kodi via internettleverandøren uten sikkerhet for VPN, åpner du deg for en hel rekke uønskede farer:

1. Internett-leverandører regulerer internetthastigheten din, kjent som "Speed ​​throttling". Det rapporteres at internetthastigheter stuper når de er koblet til strømmetjenester (de koster ISP-er dyre data, slik at de ikke vil at alle skal strømme på en gang).

2. Aktiviteten din blir oppfanget av programvare for annonsesporing laget for å pop-up, blinke og distrahere veien inn i nettopplevelsen din, og ofte gjør det umulig å se på TV-en.

3. Når du ikke er kryptert er IP-adressen din synlig til tusenvis av andre streamere over hele nettet. Det betyr at du kan overlate dine personlige detaljer som beliggenhet, adresse, identitet og økonomisk sikkerhet til ondsinnede nettkriminelle..

4. Aktiviteten din er logget og tolket av Internett-leverandøren din for å forsikre deg om at du ikke gjør noe de er uenige med. Hvis kontoen din flagger opp, har regjeringen rett til å gripe den online aktiviteten din som strekker seg tilbake ÅR, for å avgjøre om du fortjener et bankeklokke på døren..

Derfor opprettet vi PrivateVPN

Med PrivateVPNs spesialbyggede VPN for Kodi kan du enkelt omgå innhold og add-on geoblokkering på få sekunder, streame de nyeste programmene og filmene i HD-kvalitet og aldri bekymre deg for irriterende buffering eller lekkede data til ISPen din eller hackere.

Med PrivateVPN for Kodi kan du:

 • Adgang ALLE filmer, TV-serier og livestreams så snart du registrerer deg
 • Hold IP-adressen din og personlige opplysninger kryptert og borte fra Internett-leverandører
 • Strøm i HD uten buffering på grunn av våre ubegrensede båndbreddekvoter
 • Bytt til hvilken som helst Kodi-region du velger for eksklusive titler
 • Få tilgang til andre geobegrensede tjenester som BBC iPlayer fra utlandet
 • Bruk hvilken som helst offentlig eller privat wifi uten å ofre kontosikkerheten

og mye, mye mer...

Bli med servere i noen av følgende regioner

USA - Buffalo Sverige - Stockholm
USA - New York City 1 Sveits - Zürich
USA - Los Angeles Nederland - Amsterdam 1
Canada - Toronto Italia - Milano
Storbritannia - London 1 Spania - Madrid
Storbritannia - London 2 Sveits - Zürich
Frankrike - Paris Nederland - Amsterdam 2
Japan - Tokyo Australia - Sydney
Danmark - København Brasil - Sao Paulo
Finland - Helsingfors Colombia - Bogotá
Tyskland - Frankfurt 1 Argentina - Buenos Aires
Norge - Oslo Sør-Korea - Seoul
Sverige - Kista

Få tilgang til Kodi fra disse nasjonale serverne for å glede deg over landsspesifikke show, filmer og livestrømmer som BBC, ESPN, HBO, Sportsnet, CBS & mer.

Bare velg en IP-adresse i landet du vil logge på, koble til og logge deg på Kodi-kontoen din som normalt.

Du kan deretter glede deg over TV, filmer, spill og hundrevis av ekstra tilleggsprodukter eksklusivt for ditt hjem hjemmefra eller utenlands.

Vi har ALDRI hatt et eneste datainnbrudd!

Etter å ha kryptert over 15 000 Terabyte med data og beskyttet brukerens private informasjon, er det ikke rart at våre kunder holder seg til PrivateVPN i flere år, selv etter å ha prøvd andre leverandører!

Se hva brukerne våre har å si om PrivateVPN:

Bob Reynolds

★★★★★

Flott produkt

Dette produktet er enkelt å installere og fungerer bare. Hadde et problem da Windows oppdaterte seg, mailet kundesupport og fikk svar på under 1 time. Bestemte problemet, rettet det og fulgte opp med meg for å sikre at det fungerte til min tilfredshet. Det er hva kundestøtte skal være!

Les hele anmeldelsen

Martin Collins

★★★★★

Stor verdi og god service og enkel å bruke.

Hadde et par problemer når jeg satte opp VPN (i utgangspunktet ned til min tekniske evne), men en e-post til kundeservice og en rask respons på spørsmålet mitt sorterte snart problemene ut. Nå ser jeg forhåpentligvis frem til å få gratis gratis streaming mens jeg er borte fra Storbritannia.

Les hele anmeldelsen

Gene

★★★★★

Stor kundeservice!

Raskt svar på henvendelsen min om nye abonnement. Hadde et svar på mindre enn 24 timer. Representanten var veldig høflig og hjelpsom. Han ledet meg til hvordan jeg skulle registrere meg. Brukte mitt nye PrivateVPN uten problem den dagen. Veldig fornøyd.

Les hele anmeldelsen

Dine ofte stilte spørsmål

+ Vil ISP-er og potensielle hackere se IP-adressen min?

Uten beskyttelsen av en VPN, vil de absolutt gjøre. Når du kobler deg til Kodi og laster ned medier, vil Internett-leverandøren logge aktiviteten din siden du er ukryptert. PLUS, hele “torrent svermer” (tusenvis av fremmede over hele verden) vil også se IP-adressen din, noe som åpner deg for utpressing og svindel ved å hacke.

Med PrivatVPN din IP-adresse, personlige detaljer, beliggenhet og all annen internettaktivitet er skjult med kryptering av militær karakter, slik at du forblir trygg og anonym.

+ Vil nedetid avbryte strømmen min?

Vi har hatt rekord 99,98% oppetid siden vi lanserte i 2008, er det derfor kundene våre elsker PrivateVPN for uforstyrret underholdning!

+ Vil hastighetskutt bety strømming eller buffering av lav kvalitet?

I motsetning til mange VPN-tjenester, kjøper vi internettkapasiteten vår direkte fra IP-transittleverandører. Dette kombinert med våre høykvalitetsnettverk (HQN) -servere betyr at du ikke vil oppleve store fartskutt.

Faktisk bruker mange Internett-leverandører Speed ​​Throttling for å redusere forbindelsen, avhengig av aktivitetene dine. Å bruke en VPN omgår denne gasspedalen siden ISP-er ikke kan se aktivitetene dine, slik at noen brukere faktisk opplever økt internett hastigheter og bedre streaming.

+ Kan jeg se Kodi fra alle enheter?

Du kan bruke VPN for Kodi på følgende plattformer:

 • Bærbar PC og Desktop - Bruk vår PrivateVPN-app for Windows / Mac / Linux
 • Smarttelefon og nettbrett - Bruk vår PrivateVPN-app for iOS og Android

+ Vil det være vanskelig å sette opp VPN-en?

Nei, det er veldig greit! Bare last ned den spesifikke PrivateVPN-programvaren for enheten din som nevnt ovenfor umiddelbart etter at du ble med, koble til en server i ditt valgte område (USA har det største utvalget av tilleggsprogrammer), og last opp Kodi som normalt.

Det kan hende du må tømme nettleserbufferen på enheten din før du laster inn Kodi.

+ Hva om jeg ombestemmer meg og ønsker refusjon?

Glad for at du spurte! Dette bringer oss videre til vårt neste punkt…

Omgå Geoblokkering, hold deg skjult og nyt Kodis fulle underholdningskraft!

Du har en FULL 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hvis tjenesten vår ikke gir deg tilgang til hver eneste tittel på Netflix USA, lev opp til våre høye hastighetsstandarder og geo-låser opp påstander, og lar deg slappe av med full ro i sjelen når du koser deg med nettene dine full av underholdning, vi refunderer deg hver siste krone!

Du trenger ikke å bestemme for endelig akkurat nå, men du trenger å ta grep for å kreve ditt 65% rabatt i dag. Bare prøv PrivateVPN i 30 dager og bestem deg for om du vil beholde tilgangen til hele Netflix-opplevelsen på slutten. Det er absolutt NULL RISIKO.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me