Kommer Disney Plus utenfor USA og er det verdt det

Kommer Disney Plus utenfor USA og er det verdt det

Av Michael Smolski, 2019-05-10 17:14:41 i Entertainment


Du hørte at Disney Plus kommer, men har behandlet de typiske problemene med underholdning som er begrenset utenfor USA, og vil vite at Disney Plus kommer utenfor USA når den lanseres, og er det verdt det?

Svaret på “Er Disney Plus kommer utenfor USA” er komplisert

Vi vil si det på denne måten. Disney Plus kommer utenfor USA. Det er nesten sikkert. I stedet for “kommer Disney Plus utenfor USA”, er det større spørsmålet når og hvor.

I motsetning til andre plattformer er Disney ikke begrenset så langt det kan vise innholdet som vi vil snakke om inngående i delen om er Disney Plus verdt det, men ingen større streamingplattform noensinne har blitt lansert i mange land på en gang. Og det er fordi det er enorme mengder ressurser og forberedelser som trengs for lansering i et land i utgangspunktet, ikke noe imot en gjeng.

Så ja, Disney har mange muligheter når det gjelder lansering over hele verden, men det kommer bare ikke til å skje med en gang. Selv om du ikke bekymrer deg, viser vi deg en måte å få Disney Plus til å jobbe utenfor USA i denne artikkelen mens du fortsetter å lese.

Er Disney Plus verdt det?

Alle elsker litt Disney fra tid til annen, men er det verdt å skaffe Disney Plus for det? Se, det er det, det er ikke bare Disney-filmer.

Hvis du ser på hva Disney har gjort de siste par årene, kan du raskt se at Disney har gjort en enorm mengde arbeid bak kulissene som kan sette den som den beste streamingplattformen i verden, i løpet av de neste 2 -3 år.

Disney tar en helt annen tilnærming enn Netflix når det kommer til innhold. Mens Netflix kjøper rettigheter til innhold, samarbeider med slike som CW, og lager sitt eget innhold, har ikke Disney gjort noe av det, minus det siste.

I stedet for å kjøpe rettigheter til filmer og show, kjøper Disney selskaper med rettigheter og til filmer og show.

I mars 2019 fullførte Disney oppkjøpet av 20th Century Fox. Ja, studioet som likte Avatar, Ice Age, X-Men og så mange andre fantastiske filmer at vi ikke en gang skal begynne å lage listen. Det er på Wikipedia hvis du vil se.

Avtalen kostet 71,3 milliarder dollar og inkluderte også National Geography, FX og Fox. Det ga også Disney 30% eierskap i Hulu.

Fox skaper slike som Simpsons, Family Guy, Empire, Hell's Kitchen, Prison Break og mange flere.

I 2009 kjøpte Disney også Marvel som vi alle elsker. I 2012 kjøpte Disney Lucasfilm på nytt lansering av Star Wars med et TV-show i Star Wars-universet som snart kommer.

Sett fra Disney er verdt det, det vil være Netflix 'største konkurrent relativt snart. Slik som Amazon har kanskje mye penger til å lage show og kan eie rettighetene til Lord of the Rings, men Disney vil med en gang få tilgang til deres massive Disney-bibliotek, det massive 1900-tallet Fox- og Fox-biblioteket, Marvel-biblioteket, muligens noen av Hulu bibliotek, og selvfølgelig også National Geographic bibliotek. Alt sammen med å lage innhold som det allerede nevnte spin-off Star Wars TV-showet.

Og alt dette til halvparten av prisen på Netflix.

Vi har deg sannsynligvis spent, ikke sant? Du kom hit og ville vite at Disney Plus kommer utenfor USA, og er det verdt det, og ærlig talt, har vi sannsynligvis gjort deg langt mer spent på plattformen enn du trodde du ville være. Vi sa også at vi vil vise deg hvordan du kan bruke Disney Plus utenfor USA, og vi lyver ikke.

Dette er hva du kan gjøre til du vet at Disney Plus kommer utenfor oss

Bruk en VPN.

Dette gjelder for hver plattform du vil fjerne blokkeringen utenfor USA eller USA. Vi skrev om hvordan du bruker Hulu i Canada, hvordan du ser Hulu i Storbritannia, om hvordan du setter opp DAZN utenfor Canada, italiensk DAZN, amerikansk DAZN, hvordan du kan fjerne blokkering av BBC iPlayer i USA og mange flere på bloggen vår før, og mens trinnene er forskjellige på noen plattformer (derfor lager vi disse guider), er bruk av VPN nøkkelen til å fjerne blokkering av enhver underholdningsplattform, med det samme gjelder Disney Plus.

VPN-tjenester lar deg endre plasseringen din til å være utenfor der du er. I dette tilfellet kan du være i USA uten å være der.

Faktoren som vil avgjøre om du kan se Disney Plus utenfor USA? VPN-tjenesten du bruker.

Disney vet at VPN-tjenester eksisterer. Og på grunn av dette tar det forholdsregler som resulterer i at servere må optimaliseres for spesifikke plattformer. Mens det for eksempel er hundrevis av VPN-tjenester der ute, er PrivateVPN en av få som jobber med DAZN, og det samme gjelder Disney Plus.

Inntil Disney Plus kommer utenfor USA, må du bruke en VPN hvis du vil bruke Disney Plus.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me