Kommer Disney Plus til Storbritannia og Er det verdt det

Kommer Disney Plus til Storbritannia og Er det verdt det

Av Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 i Entertainment


Hørt om Disney Plus og ble spent? Det gjorde vi også før vi hørte at det ikke kommer til noen deler av Europa ved lansering. Kommer Disney Plus i det hele tatt til Storbritannia? I denne artikkelen får vi vite hvorfor Disney ikke lanseres utenfor USA med en gang, hvorfor Disney er verdt det, og hvordan få det til å fungere i Storbritannia før det er tilgjengelig i Storbritannia.

Det korte svaret til Er "Disney Plus kommer til Storbritannia?"

Det er. Bare ikke i 2019. Det kommer kanskje ut i Storbritannia i 2020 selv om 2021 er et veldig realistisk scenario.

La oss forklare mer detaljert.

Det mer detaljerte svaret på Er "Disney Plus kommer til Storbritannia?"

Å starte en plattform krever mye ressurser enten det er kundeservice, servere eller reklame. Ingen større streamingplattform lansert overalt på én gang. Enten det er Netflix eller DAZN. Å starte i ett marked og fokusere på å vokse det første er en mye bedre strategi enn å prøve å gjøre alt på en gang. Og det fra WOW AIR, flyselskapet som prøvde å gjøre for mye på en gang og kollapset tidlig i år.

Noen plattformer som Hulu (selv om vi lagde guider om hvordan du får Hulu til å jobbe i Storbritannia) har aldri blitt lansert i Storbritannia, så kanskje mens du søkte etter "er Disney Plus kommer til Storbritannia", mistenkte du også at det ikke kommer i det hele tatt . Imidlertid er det det.

Vi vet at fordi Disney er et av de mest kjente merkevarene rundt om i verden med rekkevidde over hele planeten, og Disney vet at folk vil registrere seg hvis de får en sjanse. Disney kjenner også til den enorme verdien av streaming. Og selv om man kan si at Amazon også er et stort selskap og Amazon Prime ikke er tilgjengelig fullt ut overalt, eier ikke Amazon det meste av innholdet det strømmer. Disney gjør det. Og det er også en av grunnene til at Disney Plus vil være verdt det.

Når Disney Plus lanseres i Storbritannia, som vi mistenker vil være den andre eller tredje plasseringen som Disney Plus vil lansere i, vil det ikke ha noen problemer med streaming av innhold fordi det eier selskaper som Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, Fox og Lucasfilm. Og hvis ingen kan forhindre deg i å streame innhold på grunn av riktige problemer, gjør det utvidelse til andre land enormt enkelt. For ikke å nevne at Disney selv har et stort bibliotek med innhold.

Vil Disney Plus være verdt det når det kommer til Storbritannia

Vi har allerede nevnt at Disney ikke kommer til å ha noen problemer med å streame innholdet som vil være tilgjengelig i USA, Storbritannia, på grunn av det faktum at det eier alt innholdet det vil streame i stedet for bare å betale for muligheten til å strøm det.

Men er Disney Plus verdt det? Eller bør du holde deg til Netflix?

Avengers: Endgame kommer til å være en Disney Plus-eksklusiv som kommer til plattformen i desember 2019. Nesten alle elsker Marvel, og hvis du ikke kommer til å se Endgame på kinoer, vil det eneste alternativet være Disney Plus. Og dette kommer til å være tilfelle med alle andre filmer som kommer til å bli gitt ut av Disney-eide selskaper, inkludert Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 og Avatar 5 med Avatar 2 som for øyeblikket er i verkene..

Netflix tilbyr noen fantastiske filmer, men filmene den har rettigheter til eller skaper, konkurrerer sjelden med verkene til Marvel eller 20th Century Fox så langt som kvalitet. For ikke å snakke om at produksjoner som Simpsons og Family Guy eies av Fox.

Disney jobber også med originale serier med en spin-off Star Wars-serie i prosessen.

Å, og nevnte vi at alt dette kommer på $ 6,99, som mest sannsynlig vil være £ 6,99 i Storbritannia når Disney plus lanserer i Storbritannia offisielt, noe som er langt rimeligere enn Netflix?

Vi vil si det på denne måten, hvis Disney Plus bare besto av Disney-innhold, ville det være vanskelig å anbefale det. Men fordi Disney også eier det 20. århundre Fox som skapte mange utrolige filmer som nevnte Avatar, Marvel, Fox og National Geographic, har Disney et enormt utvalg av innhold å tilby deg. På et veldig høyt kvalitetsnivå, og kanskje det store salgsargumentet for alt dette, er at du er kjent med det meste av innholdet som vil komme til plattformen.

Du spurte om at Disney Plus kommer til Storbritannia, og til det svarte vi at ikke ennå, men det er en måte å få Disney Plus til å jobbe i Storbritannia eller andre steder for den saks skyld.

Hvordan få Disney Plus til å jobbe i Storbritannia før Disney Plus kommer til Storbritannia

Det er en relativt enkel prosess.

For å se Disney Plus i Storbritannia, må du få Disney til å tenke at du er i USA.

Og du gjør det ved å bruke en VPN.

VPN-tjenester beskytter personvernet ditt på internett ved å kryptere det du gjør, men enda viktigere er det i ditt tilfelle at du kan endre posisjonen din uten å flytte. I dette tilfellet å være i USA.

Nøkkelen til å få Disney Plus til å fungere er å få riktig VPN. Akkurat som med DAZN og Hulu er det ikke nok å bare bruke en VPN fordi tjenester som Disney er klar over VPN-tjenester og forhindrer dem i å fungere. Når Disney Plus er ute i USA, vil du kunne se Disney Plus i Storbritannia ved å koble til riktig PrivateVPN-server.

Med PrivateVPN vil du også kunne bruke DAZN, Hulu og de mest mulig Netflix-regionene, med guider rundt dem alle på bloggen vår..

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me