Kan du bruke Putlocker for å se filmer lovlig og trygt?

Kan du bruke Putlocker til å se filmer lovlig og trygt?

Av Michael Smolski, 2018-01-04 09:09:18 i Entertainment
Putlocker er kjent for å tilby omtrent hver eneste film og TV-program på planeten. Men er det lovlig å bruke Putlocker for å se filmer lovlig siden den er tilgjengelig gratis? Spesielt siden millioner av mennesker gjør det daglig?


Hva er forskjellen mellom Putlocker og slike som Netflix eller Hulu?

På Netflix betaler du en månedlig avgift. På Hulu betaler du en månedlig avgift. Disse avgiftene er med på å finansiere rettigheter til disse filmene. Filmstudioer har lisenser til filmer. Når slike som Netflix betaler et filmstudio, får de rett til en film. Du kan da se en viss film lovlig fordi nettstedet som strømmer den har rett til å streame den. Og siden du betaler for abonnementet ditt, har du rett til å se det.

Putlocker og andre strømmetjenester som det? Det gjør de ikke. De betaler ikke lisensene. De har ikke rett til å strømme. De gjør det uansett. Hvis noen gjør det med bildet ditt på sosiale medier, kan du rapportere det, og det kan bli tatt ned. Det er ikke så enkelt som med innhold på Putlocker, da det er mye vanskeligere å bli kvitt innhold på uavhengige nettsteder.

Basert på det, vil du anta at hvis du vil bruke Putlocker til å se filmer lovlig, at du ikke kan gjøre det. Men det er ikke så enkelt som det.

Du kan bruke Putlocker for å se filmer lovlig, men....

Det kommer faktisk an på hvor du befinner deg. Du kan bruke Putlocker til å se filmer lovlig hvis du er i Canada, men ikke i EU for eksempel. EU pleide å oppgi at tilgang til ulovlig innhold midlertidig ikke bryter loven, men denne endringen i 2017 da retten bestemte at streaming av en film i hovedsak er like ille som å laste ned den.
Kan du bruke Putlocker for å se filmer lovlig og trygt?

Hvordan vet du om du kan bruke Putlocker til å se filmer lovlig?

Den enkleste måten å finne ut om du kan bruke Putlocker til å se filmer lovlig, er ved å gjøre et enkelt Google-søk. For eksempel, “er det lovlig å streame piratkopierte filmer i x” med “x” som står for landet ditt.

Er det trygt å streame filmer på Putlocker?

Dette innlegget er skrevet med et pedagogisk formål å fortelle deg om du kan bruke Putlocker til å se på film lovlig og trygt. PrivateVPN promoterer eller støtter ikke på noen måte ulovlig aktivitet og anbefaler deg å sjekke loven i landet ditt.

Det er lovlig å bruke Putlocker for å se filmer lovlig i visse land. Spørsmålet er hvordan du holder deg trygg når du gjør det, da du aldri kan være for sikker. Streaming er et veldig sammensatt tema.

Selv om mange nettsteder som tilbyr ulovlig innhold ofte blir fjernet, er hele problemet med noe ulovlig veldig komplisert. Komplisert kan ofte føre til problemer.

Omtrent hvert land er enig i at det er ulovlig å laste ned piratkopiert innhold og være vert for det, det er ikke så enkelt med strømming av innhold. Så hvis du velger å ta den veien, må du ta noen forholdsregler.

I EU for eksempel, selv om det er ulovlig å gjøre det, vil du ikke komme i noen problemer med loven, eller noen problemer i det hele tatt, med mindre eieren av rettighetene bestemmer å saksøke deg. Det er bare loven i EU. Det kan avvike helt der du er. Sørg for å forske på det.

Hvordan være trygg på Putlocker hvis du ikke er sikker på om loven

Siden loven er så sammensatt, det er bedre å være trygg enn å beklage.

For det første trenger du et antivirus. Det har du sannsynligvis allerede, men det er alltid noen som ikke gjør det. Årsaken til dette? Som ellers blir du utsatt for annonser som er tunge på virus på denne typen nettsteder.
Kan du bruke Putlocker for å se filmer lovlig og trygt?
Men for å faktisk beskytte deg selv, må du bruke en VPN. En VPN er et virtuelt privat nettverk. Det er privat, og det er virtuelt. Det betyr at du kan være praktisk talt hvor som helst du valgte å være, forutsatt at selskapet du bruker har servere der, til og med Canada. PrivateVPN tilbyr samme type kryptering som brukes av den amerikanske regjeringen. Siden du er kryptert, betyr det også at ingen kan se hva du gjør. Dette vil beskytte deg mot potensielle problemer som kan være forårsaket.

Dette gjelder også Netflix, Hulu, Amazon Prime og omtrent alle servere som har geografiske begrensninger.

Men vil Internett fungere tregere når du bruker en VPN?

Det kunne. Avhengig av hvilken tjeneste du velger å bruke. Noen VPN-tjenester kjøper internettkapasiteten sin fra hostingfirmaer. PrivateVPN gjør det også til et poeng, men vi kjøper også direkte fra IP-transportleverandøren. Vi får Internett-kapasitet av høy kvalitet som resulterer i lavere latenstid og høyere hastigheter, noe som betyr at du vil kunne streame alt innhold på hvilken som helst plattform du bruker uten forsinkelser.
Du har 30 dager på deg for å få full refusjon på tjenesten vår, så prøv deg frem. Vi har nylig fått en pris for VPN-tjenesten med den beste verdien, så du vet at du får den beste verdien der ute.

Slik konfigurerer du PrivateVPN

Det er en prosess på 60 sekunder.

  • Gå til PrivateVPN.com.
  • Trykk på Kjøp-knappen.
  • Registrere.
  • Last ned appen ved å gå til nedlastingsdelen nederst på siden.
  • Koble.

Så enkelt er det.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me