Hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Canada og hvordan sette opp Hulu i Canada i 2019

Hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Canada og hvordan sette opp Hulu i Canada i 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 i Entertainment


Vil du sette opp Hulu i Canada i 2019? Lurer du på hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Canada i utgangspunktet? For å si det ganske enkelt, det går ned på rettighetene til innhold. Noen selskaper i andre land har eksklusive rettigheter til noe av innholdet på Hulu, og Hulu, i motsetning til at Netflix viser innhold dagen etter at det sendes. Det er mye vanskeligere å få rettigheter til å vise noe et døgn etter det sendes enn et år etter at det sendes. Derfor er Hulu ikke tilgjengelig i Canada eller andre steder utenfor USA, forklart i den enkleste formen.

 • Det er vanskelig å få eksklusive (eller til og med ikke-eksklusive) rettigheter til TV-serier i flere forskjellige land når det gjelder innhold som nettopp sendes.
 • Det er også veldig dyrt, siden alt innholdet som allerede eksisterer, Hulu vil trenge å få en lisens for det, igjen, for andre land uten noe annet land som har like mye potensiale når det gjelder brukervekst som USA.

Det betyr ikke at du ikke kan se Hulu i Canada. Enten du bor 100 km eller 1 km fra USA, kan du se Hulu i Canada med denne opplæringen.

Så hvordan setter du opp Hulu i Canada i 2019?

Det er tre trinn for å sette opp Hulu i Canada i 2019.

 1. Du trenger å ha en gyldig amerikansk betalingsmetode for registrering.
 2. Du trenger å lure Hulu til å tro at du er i USA.
 3. Å, og det må du last ned Hulu-appen som ikke er så enkel som den ser ut.

Vi vil gå gjennom alle disse, en etter en.

Det vanskeligste trinnet hvis du vil sette opp Hulu i Canada i 2019

Det første trinnet er ikke det viktigste når det gjelder å få Hulu til å jobbe i Canada, men alle disse må fullføres som ellers, Hulu vil ikke jobbe uansett.

For registrering må du oppgi et gyldig amerikansk kort.

Det er det vanskeligste trinnet å få et amerikansk kort som betyr at kortet er utstedt i USA ikke er lett.

Hvis du ikke er bosatt i Canada og noen gang har prøvd å dra til USA, ville du vite hvor mye av en kamp det kan være til tider. Alt amerikaner er en kamp for de fleste utenfor USA. Ironisk nok er Hulu et flott eksempel på det. Du måtte søke etter hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Canada og hvordan du opprettet Hulu i Canada i 2019...

Vi har noen ideer om hvordan du kan få et amerikansk kort til å sette opp Hulu i Canada i 2019:

 1. Be din amerikanske venn om å hjelpe deg og betale for deg. Betal dem ekstra hvis nødvendig, eller tilbud om å dele kontoen din. Eller hvis de er gode venner, kan de bare gjøre det fordi de bryr seg om underholdningen din!
 2. Hvis du ikke har noen som vil tilby deg kortet sitt, kanskje noen du kjenner allerede har en Hulu-konto. Spør dem om de kan dele eller på annen måte tilby å betale dem halvparten av abonnementet, eller til og med alt det hvis du er så desperat etter å sette opp Hulu i Canada i 2019.
 3. Kjøp et forhåndsbetalt kort. Ikke alle de forhåndsbetalte kortene fungerer med Hulu, men hvis du forsker og finner et kort som fungerer med Hulu på det tidspunktet du søker, kan du få det. Enten ved å bestille online eller å dra til USA for å få det direkte.
 4. Kjøp et virtuelt kort. Dette er den minst sannsynlige metoden for å fungere, men det kan være den mest tidseffektive metoden hvis du har det travelt med å sette opp Hulu i Canada.

En av disse fire metodene vil gi deg tilgang til Hulu, men til syvende og sist trenger du bare et kort for å registrere deg. Etter det kan du kjøpe et Hulu-gavekort i stedet.

Vi skal ikke gjennomgå hvordan du registrerer kontoen din. Det er ganske enkelt. Det er akkurat som å registrere deg på andre nettsteder. Bare sørg for å oppgi en amerikansk adresse, selvfølgelig.

Du kan bruke en adressegenerator for det.

Det viktigste trinnet hvis du vil sette opp Hulu i Canada i 2019

Du lurte på hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Canada. Rettigheter til show er grunnen. Hulu vet at det ville være enkelt å få tilgang til Hulu i Canada eller andre regioner hvis bare geo-blokkert Hulu.

Derfor er det flere trinn som må tas for å få tilgang til Hulu. Først var registrering. Nå får det Hulu til å tenke at du er i USA i stedet for Canada.

Hulu vet at du ikke er i USA. Hvordan lurer du det? Ved å være i USA praktisk talt.


En VPN er hvordan du gjør det.

Ingen grunn til å gå inn på detaljene i det, men bare sagt, en VPN lar deg endre plasseringen din til å være hvor som helst i verden, avhengig av serverne tjenesten du bruker har.

For dette trinnet er det imidlertid ikke nok å bare ha en VPN. Du trenger en VPN som fungerer med Hulu. Tjenester som Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, og så videre, vet at folk kan bruke VPN-tjenester for å omgå geo-blokker.

Du har kanskje allerede vært klar over VPN-tjenester før og lastet ned en for Hulu, men likevel endte opp med å søke etter hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Canada, og hvordan du konfigurerer den. Det skyldes at VPN-tjenesten hadde servere i USA, men de var ikke for Hulu.

Hos PrivateVPN har vi fungerende Hulu-servere. Betyr det at du trenger å registrere deg hos oss? Nei, det gjør det ikke.

Men du er allerede her, og betyr at du sannsynligvis vil bry deg om tilgang til amerikanske Netflix eller Amazon Prime, og vi er den beste VPN-tjenesten for å få tilgang til ikke bare de amerikanske Netflix-tjenestene, men de fleste av Netflix-tjenester ved å tilby den bredeste støtten for Netflix. Den amerikanske Netflix har kanskje mest innhold, men den har ikke alt fordi noen andre allerede kan ha rettigheter til det bestemte innholdet som er tilgjengelig i USA.

Lag en konto hos oss. Last ned klienten vår enten ved å bla til bunnen av siden vår eller ved å søke etter oss i appbutikken din, og koble til en av våre Hulu-støttede servere, enten det er på iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick eller datamaskinen din..

Og det er slik du kan sette opp Hulu i Canada i 2019, bortsett fra på de fleste enheter, det er faktisk ikke det ettersom det er noen ekstra trinn du må ta, for å laste ned appen er ikke så enkel.

Slik setter du opp Hulu i Canada i 2019 på Apple Devices

For å sette opp Hulu i Canada på Apple-enheter, må du ha Hulu-appen som du ikke kan se fra nettleseren din, med mindre du selvfølgelig ser fra Mac-en.

Slik gjør du det, her er trinnene du trenger å følge:

 1. Logg av iCloud.
 2. Lag en ny iCloud-konto med din beliggenhet i USA.
 3. Last ned Hulu.
 4. Logg tilbake på den gamle kontoen din hvis du vil.

Hvorfor trenger du å gjøre dette?

Mens du i teorien bare kan endre posisjonen din på din nåværende konto, men du vil miste alle dataene dine da. Og det vil du ikke, ikke sant?

Slik konfigurerer du Hulu i Canada i 2019 på Android-enheter

På Android-enheter fungerer dette litt annerledes enn Apple-enheter. Her må du faktisk endre posisjonen din på din nåværende konto.

 • Gå til payments.google.com og klikk på innstillinger etterfulgt av å trykke på Land tab.
 • Velg Canada som ditt land og legg inn en kanadisk adresse.
 • Når du er ferdig med det, gå til innstillinger, klikk på ENpps, og velg Google Play Store. trykk Tving avslutning. Til slutt, gå inn på Oppbevaring, Finn Google Play Store en gang til, og klare data.
 • Det skulle la deg se Hulu i Play Store. Og hvis ikke, gjenta kraftstopping og sletting av data.

Slik setter du opp Hulu i Canada i 2019 på Amazon Fire TV Stick

I motsetning til Chromecast, lar Amazon Fire TV Stick nedlastinger av apper, noe som betyr at du kan få en VPN på den, noe som gir den en stor fordel.

Men å sette opp Hulu i Canada på Amazon Fire TV Stick er faktisk den nest vanskeligste tingen i denne opplæringen.

 • Gå til amazon.ca i nettleseren din og logg på kontoen din. trykk Kontoen din og på Innhold og enheter.
 • Der vil du kunne endre din region. Du må endre det for å være i USA, selvfølgelig.

Problemet du kanskje har her, er at selv om du kanskje kan endre din region, er det at hvis du prøver å laste ned Hulu, kan du ha et problem, da du kan få en feil. Dette skyldes det faktum at Hulu ikke er tilgjengelig i Canada, og at du har lagt et kanadisk kort.

Dette er kanskje ikke noe problem for noen, avhengig av bank / kort, men noe som kan være et problem. Men siden du trenger et amerikansk kort for å sette opp Hulu i Canada i 2019, bør dette ikke være så stort problem for deg uansett.

Du må logge ut av Amazon-kontoen din på Fire TV Stick eller Cube for at plasseringen din skal oppdateres uansett. For å gjøre det, gå til på enheten din innstillinger etterfulgt av Min konto, og Amazon-konto. Og til slutt, trykk Deregister. Det vil kreve at du logger deg på igjen.

Etter det skal du kunne laste ned og få tilgang til Hulu i Canada i 2019 eller et hvilket som helst annet år.

Dette er grunnen til at Hulu ikke er tilgjengelig i Canada og hvordan du setter opp Hulu i Canada i 2019

Vi forklarte hvorfor, og vi forklarte også hvordan du konfigurerer det. Forhåpentligvis har vi løst problemene dine, og hvis ikke, nå ut til vår prisbelønte kundeservice. Vi hjelper deg!

Og i mellomtiden, sjekk ut de andre øvelsene på bloggen vår. Uansett hvilken underholdningsplattform du trenger for å få tilgang, skrev vi ganske mye om det, og hvis vi ikke gjorde det, gi oss beskjed!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me