Hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Storbritannia og hvordan sette opp Hulu i Storbritannia

Hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Storbritannia og hvordan sette opp Hulu i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-05-03 10:03:30 i Entertainment


Selv om man kan forestille seg at Storbritannia ville støtte alle større streamingplattformer, støtter det i virkeligheten veldig få, mens det gir deg mulighet til å se BBC iPlayer uten problemer, men Hulu er ikke tilgjengelig i Storbritannia, og heller ikke det London-baserte DAZN. Men hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Storbritannia? Vi svarer på det, så viser vi deg hvordan du konfigurerer Hulu i Storbritannia.

Når det gjelder hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Storbritannia, er det noen faktorer som er involvert i den største er at andre plattformer, enten det er Netflix eller en TV-kanal som BBC, har enten rettigheter eller eksklusive rettigheter til show og film i Storbritannia. . Mens Hulu kan være i stand til å streame et bestemt show i USA, kan det hende at det ikke er mulig i Storbritannia. Hvis en haug kanaler by på eksklusive rettigheter til å vise et visst show i Storbritannia, kan ingen andre selskaper komme inn for å vise det showet. Denne typen avtaler begrenser ofte plattformer som Hulu og DAZN fra å komme til andre land.

Vi vet alle at til syvende og sist bryr du deg mer om hvordan du setter opp Hulu i Storbritannia, enn hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig da du til slutt bare vil kunne se det, og det er tre trinn som må tas for det.

 1. Opprett en Hulu-konto ved hjelp av et amerikansk kort.
 2. Lure Hulu til å tro at du er i USA.
 3. Triks appbutikken din til å vise deg Hulu slik at du kan laste ned den hvis du er på en mobil enhet eller Fire TV Stick.

Opprette en Hulu-konto for å sette opp Hulu i Storbritannia

Du hadde sannsynligvis aldri sett for deg at du skulle lese en tutorial om hvordan du oppretter en konto på et nettsted. Heldigvis er selve prosessen ganske enkel.

Fangsten? At hvis du vil sette opp Hulu i Storbritannia, trenger du et amerikansk kort. Ingen unntak.

Imidlertid har vi noen få forslag som fortsatt krever et amerikansk kort, men som kan gjøre det lettere for deg:

 1. Spør noen i USA om de vil tillate deg å bruke et av kortene deres om de oppretter en konto for deg eller gir deg detaljene.
 2. Spør noen som allerede har en Hulu-konto om de kan dele. Tilbyr kanskje tilgang til noen andre tjenester i retur eller tilbud om å betale halvparten av den månedlige abonnementsavgiften.
 3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA. Enten må du betale en venn i USA for å få en i en butikk, eller bestille en online. De viktigste er å ha penger på det, selv om du registrerer deg for en prøveperiode, vil du bare lykkes hvis du har penger på kortet ditt. Det er for å forhindre at folk får et ubegrenset antall prøvelser.
 4. Få et forhåndsbetalt virtuelt kort utstedt i USA. Denne prosessen er ganske øyeblikkelig, men har en lavere suksessrate, selv om det mest skyldes det faktum at de fleste ikke har penger på virtuelle kort, og de er et must!

Noen av disse alternativene skal fungere. Det som ikke fungerer er å få et gavekort, mens mens Hulu gavekort er et alternativ i fremtiden når du registrerer deg, har du ingen muligheter for å bruke et Hulu gavekort.

Å tømme Hulu til å tenke at du er i USA for å sette opp Hulu i Storbritannia

Å få et amerikansk kort er uten tvil den vanskeligste delen av denne prosessen og en grunn til at mange ikke stiller opp Hulu i Storbritannia, men å lure Hulu til å tro at du er i USA er det viktigste trinnet i denne guiden som om du bruker feil verktøy, enten fungerer ikke Hulu eller vil strømme i kvalitet som ikke kan sees.

Slik du lurer Hulu? Med VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din uten å flytte. Du velger regionen du vil koble til, og vel, det er det.

Men selv om det er mange VPN-tjenester der ute, så langt som for tilgang til plattformer som Hulu, HBO NÅ eller DAZN, er det bare noen få alternativer der ute, fordi disse tjenestene prøver å forhindre VPN-tjenester fra å fungere. Vi snakket om hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Storbritannia. Hovedårsaken skyldtes mangelen på rettigheter til show og film. Med en VPN kan noen få tilgang til et Hulu-show med letthet. Dette showet kan distribueres utelukkende av en bestemt TV-kanal i Storbritannia. Hvorfor vil noen betale for en pakke som inkluderer en viss kanal hvis de kan få Hulu for mye billigere? Og det resulterer i at en rekke selskaper presser slike som Hulu, DAZN og til og med Netflix.

PrivateVPN er en tjeneste som fungerer med Hulu. Tross alt, hvis det ikke gjorde det, ville vi ikke publisert dette innlegget. Den fungerer også med DAZN og støtter de fleste Netflix-regionene på markedet, samtidig som den gir hastigheter som du allerede er vant til, som kanskje eller ikke kan være gode nyheter for deg hvis internett er dårlig.

Det er bare en 60-sekunders registrering fulgt av tilkobling til en Hulu-støttet server.

Og det vil tillate deg å sette opp Hulu i Storbritannia eller hvor som helst på denne planeten for den saks skyld. Selv om det avhenger av enheten din. På spesifikke enheter trenger du også en app, og hvis du ikke har en amerikansk appbutikk, vil Hulu sannsynligvis ikke være i den butikken med en gang. For å løse disse problemene, fortsett å lese.

Slik konfigurerer du Hulu i Storbritannia på Android-enheter

På Android-enheter er du ganske fleksibel når det gjelder å laste ned Hulu for å sette den opp.

 1. Her er Googles veiledning om hvordan du endrer plasseringen av Google Play Store. Bruk den med din endringssted som USA. Det vil tillate deg å laste ned Hulu på den offisielle måten. Du kan alltid bytte tilbake etter kl.
 2. Søk etter “Hulu.APK” på internett. Du må være forsiktig med dette trinnet, da ikke alle kilder er pålitelige, men med tanke på at Hulu er en gratis app, bør du være i stand til å finne en pålitelig kilde for å laste ned den fra med letthet. Etter at du har lastet ned den, aktiverer du installasjon fra ukjente kilder og installerer Hulu-appen.
 3. Muliggjøre Desktop-nettsted i nettleseren din for å få Hulu til å vises som om du var på en datamaskin. (Fungerer ikke på alle enheter)

Slik konfigurerer du Hulu i Storbritannia på Apple-enheter

Enten på en iPad eller en iPhone, når det gjelder konfigurering av Hulu i Storbritannia på Apple-enheter, må du først logge av den nåværende iCloud-kontoen din i innstillingsdelen av enheten.

Etter at du har logget ut av din nåværende konto, må du opprette en ny, med plasseringen av denne nye kontoen i USA.

Ja, i teorien er det mulig å endre din region med din nåværende konto, men hvis du gjør det, vil du miste alt du har, så ikke gjør det.

Etter at du har opprettet en ny konto og lastet ned Hulu, kan du logge tilbake på den gamle kontoen din, hvis du ønsker det.

Slik konfigurerer du Hulu i Storbritannia på Amazon Fire TV Stick / Cube

 • Gå over på amazon.co.uk kontoer & lister og trykk deretter på Administrer kontoen og innholdet ditt.
 • Der endrer regionen din til å være i USA.
 • Gå til Amazon Fire TV Stick. trykke på innstillinger etterfulgt av Min konto.
 • avregistrere.
 • Du må logge deg på kontoen din igjen.

Det skal la deg laste ned Hulu. I visse tilfeller kan det hende du må fjerne den gjeldende betalingsmåten, ellers må du legge til en amerikansk betalingsmåte.

Hvis du lurer på om du kan få Hulu med slike som Apple TV eller Chromecast, kan du ikke gjøre det. Disse plattformene støtter ikke VPN-tjenester.

Dette er grunnen til at Hulu ikke er tilgjengelig i Storbritannia og hvordan du setter opp Hulu i Storbritannia

Rettigheter til innhold er et spørsmål for Hulu på mange andre plattformer, hvorfor Hulu ikke er tilgjengelig i Storbritannia og hvorfor det sannsynligvis ikke vil være på veldig lang tid. Selv om noen nettsteder antyder det. Nøtt med det sagt, det er veldig praktisk å sette opp Hulu i Storbritannia, Canada, Sør-Afrika, eller hvor enn du velger å være, hvis du kan få et amerikansk kort, en VPN som fungerer med Hulu, og kan lure app-butikken din til lar deg laste ned Hulu.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me