Hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019 og hvordan få det til å fungere

Hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019 og hvordan få det til å fungere

Av Michael Smolski, 2019-01-09 15:13:52 i Entertainment


Hvis du lurer på om DAZN jobber i Storbritannia i 2019, gjør det ikke det, men det bringer spørsmålet om hvorfor er ikke DAZN tilgjengelig i Storbritannia i 2019, og hvordan få det til å fungere. Spesielt med tanke på det faktum at DAZN er et selskap med base i Storbritannia, ironisk nok der det ikke fungerer. Med Storbritannia som en massiv sportsforbruker.

Så hvordan kan du få det til å fungere, og hvorfor må du til og med Google for dette? Og stol på oss, etter at du har lest hvor mye penger du kan spare ved å bruke DAZN og kansellere TV-abonnementet ditt i Storbritannia, vil du takke oss. De pengene kan gå mot andre ting mens du eller partneren din fremdeles kan glede deg over å se på favorittlaget deres eller spilleren.

DAZN er ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019 fordi det ikke har rettigheter for innhold i Storbritannia

Hvis du spør hvorfor DAZN ikke er tilgjengelig i Storbritannia i 2019, skyldes det at du må ha rettigheter til å vise innhold i et bestemt land, og vel, DAZN har ikke dem for Storbritannia selv om det er et selskap fra Storbritannia.

Og det skyldes sannsynligvis at det koster mye penger å få rettigheter til å vise noe i Storbritannia. Pfft, BT betalte £ 1,2 mrd. For rettigheter til å vise det frem til 2021. Det er mye penger. Selv for selskaper som har mye penger. Og disse rettighetene er eksklusive, noe som betyr at BT er den eneste i landet som kan vise Champions League.

Folk som deg vil mest sannsynlig ønske å registrere deg på DAZN fordi du vil se de beste europeiske ligaene inkludert Champions League. Hvis det ikke er inkludert, hva er poenget med å registrere deg på DAZN?

Men det er en måte å spare penger og en måte å få det til å fungere med alt, mens du er i Storbritannia.

DAZN er mye billigere enn et TV-abonnement

27,99 £ per måned er hvor mye det koster å legge BT Sports til Sky-abonnementet ditt. Hvis du får en BT-pakke, er det 67,49 £ per måned. Du kan få DAZN for i underkant av £ 12 per måned. Og når du registrerer deg for et helt år til å begynne med, kan du få et helt år for under £ 88. Og det er for fotball som Tyskland, Italia, Frankrike, Storbritannia, Japan og mange andre. I et helt år betaler du £ 10 mindre enn med BT-sport i en måned. La det synke inn.

Hvis du lurer på hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019, er det ganske tydelig at rettigheter for innhold koster mye i Storbritannia, og at disse rettighetene reflekterer over priser. La oss hjelpe deg med å få det til å fungere.

Hvordan få DAZN til å jobbe i Storbritannia

Å si DAZN ikke er tilgjengelig, og du må søke etter dette, som selvfølgelig indikerer at noen tiltak ble brakt inn av DAZN for å holde rettighetshaverne til innhold som DAZN har rettigheter til i andre land, lykkelig.

For å få DAZN til å fungere i Storbritannia i 2019, må du først lage en konto, før du må fullføre DAZN til å tro at du er i Canada, og til slutt må du kanskje laste ned appen.

Og det virker enkelt, men i virkeligheten er alle disse trinnene mer kompliserte enn hos Netflix.

1. Opprette en DAZN-konto for å gjøre DAZN til å fungere i Storbritannia

Hvis det var like enkelt som å lyve om beliggenheten din når du fyller ut et skjema, ville du ikke søkt etter hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019, og hvordan få det til å fungere.

Det er to problemer: 1. Du trenger et kanadisk kort for å opprette en DAZN-konto.
 2. DAZN ser når du ikke er i Canada.

Så langt det kanadiske kortet går, må det utstedes i Canada. Heldigvis finnes det noen få løsninger på det problemet.

 1. Be en kanadisk venn om et kort eller hvis de kan hjelpe deg. Kanskje de til og med har en konto allerede.
 2. Fly til Canada til få et forhåndsbetalt kort.
 3. Bestill et forhåndsbetalt kort på internett.
 4. Få et virtuelt kort som kan være mye raskere.

Det som fungerer og ikke fungerer, endres hele tiden, så gjør søket ditt på Google etter det.

Så langt som å få DAZN til å se at du ikke er i Canada, må du gå til trinn 2 for det, da det totalt sett er en viktig del.

Når du har funnet ut av disse to, vel, vet du hvordan du skal registrere deg. Bare sørg for å bruke kanadiske detaljer. Å søke etter en adressegenerator vil hjelpe deg med det.

2. Å lure DAZN for å gjøre DAZN til å fungere i Storbritannia

Hvis spørsmålet om "hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019" kan løses ved å bare skaffe et kanadisk kort, ville mange flere brukt det.

Unntatt at de fleste mennesker ikke en gang kan komme til registreringsdelen, ikke vær oppmerksom på den overvåkende delen da DAZN har systemer på plass for å forhindre at folk på steder som ikke støttes kan se.

Du ser bare en melding om at DAZN ikke er tilgjengelig i landet ditt når du går til nettstedet deres.

For å lure det, må du bruke en VPN som er et virtuelt privat nettverk. VPN-er er kjent for å la folk få tilgang til tjenester fra forskjellige land. Problemet er at DAZN gjør en mye bedre jobb enn de fleste tjenester for å forhindre at folk ser på.

PrivateVPN er en av få VPN-tjenester som støtter DAZN. Det er ikke den eneste, men det er en av de færreste, ettersom det ikke er noe som støttes bredt. Hvis du har en annen tjeneste du allerede bruker, kan du spørre om de støtter den.

Det vi vil fortelle deg er at vi ble valgt den beste VPN-tjenesten for verdi av et VPN-rangeringsside, og at vi også er den beste VPN-en for å se Netflix med støtte for de mest Netflix-lokasjonene på markedet basert på en studie av 59 VPN tjenester utført av et godt respektert Comparietech-nettsted.

Lag en PrivateVPN-konto. Last ned klienten på hvilken plattform du er. Og koble til vår kanadiske server.

Vær oppmerksom på at VPN-tjenester ikke støttes av Apple TV eller Chromecast. Hvis du vil se på TVen din, men ikke har Android TV, kan du skaffe deg en Amazon Fire TV Stick for det.

Så langt som DAZN-serveren, kan vi ikke fortelle deg hvilken den er her av sikkerhetsmessige årsaker, men det er en av våre kanadiske servere, og du vil finne ut av det ganske raskt.

Når du er tilkoblet, vil du kunne registrere og bruke DAZN.

3. Last ned DAZN på enhetene dine for å gjøre DAZN til å fungere i Storbritannia i 2019

Hvis du lurer på hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019 og hvordan de skal få det til å fungere, er det slik. Men for å se på Android, Apple-enheter og Amazon Fire TV Stick / Cube, må du laste ned DAZN-appen.

Og det krever også arbeid.

Last ned DAZN i Storbritannia i 2019 på Amazon Fire TV Stick

Hvis du skal se på en TV, er en Amazon Fire TV Stick / Cube sannsynligvis det beste alternativet for DAZN.

Det fine er at DAZN nå delvis jobber i USA, noe som betyr at du har en app i USA, noe som betyr at du også har en app i den kanadiske butikken. Du må imidlertid endre posisjonen din.

For det vil du sannsynligvis trenge enten et forhåndsbetalt kort, et vennekort eller et virtuelt kort fra en venn i USA eller Canada. Du har kanskje allerede en kanadisk, siden du gjorde disse trinnene. Prøv med det. En amerikansk en kan være mye enklere å få så godt som om noen få sekunder.

Uansett må du gå inn på Amazonas nettsted. trykke på Kontoen din og gå til Administrer innholdet og enhetene dine seksjon. Der vil du se din nåværende region, og endre den til å være enten i USA eller Canada mens du bruker en adresse fra en av disse grunnene.

Du må deretter avregistrere kontoen din på din faktiske enhet ved å gå inn på innstillinger etterfulgt av Min konto, og Amazon-konto.

Når det gjelder kortene, trenger du kanskje ikke å bruke det avhengig av om DAZN laster ned eller ikke. Noen ganger kan du få en feil på grunn av kortet du allerede bruker. Det er derfor et amerikansk eller kanadisk kort kan være nødvendig.

Last ned DAZN i Storbritannia i 2019 på Apple Devices

På Apple-enheter trenger du bare å opprette en ny iCloud-konto.

 • Logg ut av den nåværende.
 • Lag en ny med enten et tysk, amerikansk eller kanadisk sted.
 • Last ned DAZN.
 • Logg på den gamle.

I teorien kan du endre posisjonen din på din nåværende konto, men hvis du gjør det, vil du miste absolutt alt.

Last ned DAZN i Storbritannia i 2019 på Android-enheter

På Android må du gjøre det motsatte av det du gjør Apple-enheter.

 • Gå til payments.google.com og klikk på innstillinger etterfulgt av å trykke på Land tab.
 • Der endrer du posisjonen din til å være enten i Tyskland, USA eller Canada.
 • Gå til innstillinger på enheten din og klikk på Apps hvor du finner Google Play Store. Sørg for å klikke Tving avslutning.
 • Til slutt, gå inn på Oppbevaring, Finn Play Store, og trykk på SLETT DATA.

Gjenta styrken og stoppe data hvis DAZN ikke vises i butikken din.

Dette er grunnen til at DAZN ikke er tilgjengelig i Storbritannia i 2019, og hvordan få det til å fungere

DAZN er et britisk selskap. Det fungerer ikke i Storbritannia. At du måtte søke etter hvorfor er DAZN ikke tilgjengelig i Storbritannia i 2019, suger, men hvis du er villig til å ta litt tid på å få det til å fungere, kan du spare opptil £ 800 per år. Og det, som kan gå mot ferien, en ny TV eller gaver til familien.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me