Hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia og hvordan sette opp Disney + i Storbritannia

Hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia og hvordan sette opp Disney + i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 i Entertainment


Vil du sette opp Disney + i Storbritannia? Lurer du på hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia i utgangspunktet? Svaret på det er ganske enkelt. Når det gjelder underholdningstjenester, går det til slutt ned på å ha rettigheter til innholdet.

Bortsett fra har Disney + rettigheter til alt innholdet ettersom den eier slike som Discovery Channel, FOX og Marvel. I motsetning til Netflix, trenger ikke Disney å betale for rettigheter til innholdet.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia, etterfulgt av hvordan du setter opp Disney + i Storbritannia i to enkle trinn.

Klar?

Hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia

Vi har allerede nevnt at Disney eier alt innholdet.

I teorien betyr det at det kan tillate mennesker over hele verden å bruke Disney +, og det vil det sannsynligvis også i fremtiden, men her er grunnene til at Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia for øyeblikket:

  1. Disney har kontrakter om strømningsrettigheter til innholdet som er signert over hele verden. Det betyr at det ikke kan vise innholdet overalt før alle kontraktene går ut. For eksempel hadde Netflix rett til å dampe det meste av Disney & Forundre innhold over veldig lang tid, og det er grunnen til at Disney + ikke lanserte før.
  2. Disney fokuserer på et lite antall markeder i starten fordi det er en smart ting å gjøre. Flyselskaper som nylig kollapset er et flott eksempel på hva som skjer når du fokuserer på for mange ting på en gang.

Hva betyr det?

At Disney + allerede er klar til å være tilgjengelig i Storbritannia eller veldig snart vil.

Inntil det gjør det, her er hvordan du konfigurerer Disney + i Storbritannia!

2 trinn for å sette opp Disney + i Storbritannia

1. Nar Disney + til å tro at du er i USA.

2. Opprett en Disney + -konto. (Ikke så lett som det ser ut.)

Vi skal gjøre dette så enkelt som mulig, men du kan alltid nå ut til vår prisbelønte kundesupport eller på annen måte bruke på Instagram på @privatevpn_ hvis du har noen problemer eller spørsmål.

Hvordan sette opp Disney + i Storbritannia ved å tømme Disney til å tro at du er i USA

Før du kan bruke Disney + i Storbritannia, trenger du en konto, men før du får en, må du lure Disney + til å tro at du er i USA.

Hvordan gjør du det?

Ved å få Disney + til å tro at du er i USA.

Hvorfor? Som Disney + har satt en geo-blokkering av sin tjeneste for folk utenfor USA.

Hvis du vil sette opp Disney + i Storbritannia, må du bruke en VPN for å lure Disney til å tro at du er i USA.

VPN-tjenester lar deg være tryggere på internett med kryptering og endring av en IP (PrivateVPN bruker en 2048-biters kryptering med AES-256, som er den høyeste grad av militær kryptering på markedet.), Samtidig som du også kan endre posisjonen din på internett slik at du for eksempel kan sette opp Disney + i Storbritannia.

Selvfølgelig tenker du kanskje om VPN-tjenester er gratis, og noen er det, men hvis du ønsker å fjerne blokkering av underholdning, kommer du ikke til å slippe unna med en gratis VPN-tjeneste da tjenester som Disney + har spesielle sikkerhetstiltak på plass for å forhindre VPN-tjenester fra å jobbe. PrivateVPN? Det er ikke gratis, men det følger med en 7-dagers prøveperiode, og du kan få den for så lite som $ 3,82 per måned etterpå, noe som er mindre enn prisen på kaffen din, og i underkant av 13 øre per dag.

PrivateVPN vil ikke bare la deg sette opp Disney + i Storbritannia, men også slike som Hulu, DAZN, HBO, eller noe så enkelt som amerikanske Netflix. Og hvis du ikke liker det, krever den 7-dagers gratis prøveperioden ikke engang et kort, så hvis du bestemmer deg for at det ikke er verdt tiden din, enten for sikkerhetsmessig eller for å fjerne blokkering av innhold, kan du fortsette med livet som ingenting skjedde.

Bare last ned appen vår, opprett en konto og koble deg til et støttet område fra Disney +.

Hvis du er på telefonen, nettbrettet eller Amazon Fire TV, er det bare å søke etter PrivateVPN i appbutikken din. Alternativt, hvis du er på en datamaskin, kan du gå til nedlastingsdelen nederst på siden PrivateVPN.

Hvorfor Disney + ikke er tilgjengelig i Storbritannia og hvordan sette opp Disney + i Storbritannia

Problemet med slike som Disney +, samt ESPN +, DAZN og Hulu, er at de alle trenger et amerikansk kort for å sette opp.

Og det er den vanskeligste delen av denne guiden.

Naturligvis er det bare ikke lett å få et amerikansk kort hvis du ikke er i USA.

Det er imidlertid måter å omgå dette problemet på.

Den enkleste måten? Bare å be en venn med et amerikansk kort om å hjelpe deg.

Har du ikke en venn med et amerikansk kort? Før du går til det siste alternativet, kan du prøve ut kortene dine. Kanskje en av dem vil fungere.

Alternativet? For å søke på internett etter et forhåndsbetalt virtuelt / forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Derfor er Disney + ikke tilgjengelig i Storbritannia og hvordan du setter opp Disney + i Storbritannia

Disney + vil sannsynligvis være tilgjengelig i Storbritannia i fremtiden, men foreløpig vil PrivateVPN tillate deg å fjerne blokkeringen av både ESPN + og Hulu hvis du vil ta Disneys pakkeløsning, og du kan prøve det ut risikofritt med vår 7-dagers gratis prøveperiode. Vi ber ikke engang om et kort. Bare klikk, oppgi en e-postadresse og passord, så er du god til å gå.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me