Hvordan se Netflix uten en smart-tv

Hvordan se Netflix uten en smart-tv

Av Michael Smolski, 2019-03-10 11:21:08 i Entertainment


Vil du se Netflix uten en smart-TV? Kanskje du har en smart-tv, men ønsker tilgang til slike som amerikanske Netflix fordi plasseringen din begrenser deg så langt som innhold? Dette innlegget lar deg se Netflix uten smart-TV, men ikke bare det. I dette innlegget lærer du hvordan du kan se mest mulig Netflix-innhold på TV-en din, slik at du kan få mest mulig ut av det nåværende abonnementet.

Hva er mulighetene hvis du vil se Netflix uten en smart-tv?

  • Den raskeste metoden å implementere vil bestå av å koble den bærbare datamaskinen til TVen din med en HDMI-kabel som du mer enn sannsynlig har rundt. Dette alternativet krever stikkontakter i nærheten for å slå opp den bærbare datamaskinen for lengre bruk, men ideelt sett også en lang HDMI-kabel slik at du kan bytte show uten for mye problemer. Dette alternativet vil også gi deg tilgang til mest mulig Netflix-innhold, selv om det ikke er den eneste metoden som vil gjøre det. Mer om det nedenfor.
  • Ved å kjøpe slike som Apple TV, Roku eller Chromecast. Disse fungerer og lar deg få tilgang til slike plattformer som Hulu med letthet, men de vil ikke gi deg tilgang til mest Netflix-innhold, og er ikke et flott alternativ hvis du reiser og vil ha tilgang til favorittinnholdet ditt som det andre du endrer posisjon, vil mye av innholdet som du nå får tilgang til, blokkeres fordi det ikke er tilgjengelig på ditt sted.
  • Ved å få en Fire TV Stick / Cube. Dette er vårt favorittalternativ på grunn av åpenheten til Amazon. De er langt mer fordomsfri så langt apper går enn noen andre selskaper med lignende enheter som du kan koble til en TV. Ved å koble Fire TV Stick til TVen din, gjør du TV-en til en smart TV, men mye smartere. Uansett underholdningsplattformer som er blokkert i ditt land, kan du stort sett låse opp med Fire TV Stick.

Slik ser du mest mulig Netflix-innhold uten en smart-TV

Hvis du bor i Canada, går du automatisk glipp av over halvparten av innholdet American Netflix har å tilby. Det blir bare verre jo lenger borte du kommer fra USA. 197 TV-serier og 548 filmer på Netflix er hva du kommer til å få hvis du er i India. Ikke akkurat verdt pengene, ikke sant?

Hvis du kobler den bærbare datamaskinen til en TV eller Fire TV Stick til en TV, kan du se mest mulig Netflix-innhold der ute.

Hvordan?

På grunn av det faktum at hvis du normalt sett skulle se Netflix uten en smart-TV eller til og med på en smart-tv, ville du være begrenset til stedet du befinner deg i akkurat nå som kan være bra eller ikke for flott. Hvis du reiser ofte, vil du lide mye så langt som Netflix spesielt. Metoden vi deler omgår Netflix geo-blokker.

Akkurat nå ser Netflix at du er på ditt nåværende sted. Hvis du kan lure Netflix til å tro at du er på et annet sted, et som tilbyr mer innhold, vil du kunne få tilgang til mye mer Netflix-innhold. Og forresten, når du ser etter hvordan du kan se Netflix uten en smart-TV, kan du tro at amerikanske Netflix er den eneste du bør få tilgang til, men det er ikke sant. Amerikanske Netflix har kanskje mest innhold, men det har ikke alt. For eksempel er showet Power i Storbritannia mens det ikke er i USA.

Hvordan lurer du Netflix? Ved å bruke en VPN som kan tillate deg å endre posisjonen din uten å bevege deg fysisk.

Og den beste VPN-en for Netflix? PrivateVPN. Og det er ikke noe vi bare har laget. Comparitech gjorde 5 000 manuelle tester som sammenliknet VPN-tjenester så langt som Netflix går, og PrivateVPN støtter det bredeste utvalg av servere, noe som betyr at du kan få tilgang til det bredeste biblioteket med Netflix-innhold med det. Og ja, det fungerer også med slike som Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO og mange andre plattformer som har begrensninger på bestemte steder.

Slik ser du Netflix uten en smart-TV med en bærbar PC når du prøver å se mest Netflix-innhold

Når du kobler en bærbar PC til en TV med en HDMI, skal skjermen automatisk vise innholdet på den bærbare datamaskinen på TVen din. Hvis det ikke gjør det på en Windows, må du høyreklikke med musen, etterfulgt av å trykke på Skjerminnstillinger. Der vil du kunne justere innstillingene slik at TV-skjermen blir innholdet ditt.

Etter at du har funnet ut det, handler det om å bli Netflix og PrivateVPN på enheten din. Meget lett. Bare last det ned i butikken, enten du er på Mac eller Windows. Så langt som PrivateVPN? Last ned den fra siden vår. Du finner den i vår nedlasting delen nederst på siden vår. Installer den, og koble til hvilken som helst server som fungerer med Netflix.

Og det er det. Slik ser du Netflix uten en smart-TV med bare en bærbar PC.

Slik ser du Netflix uten en smart-TV med Fire TV Stick når du prøver å se mest Netflix-innhold

På Fire TV Stick må du gå inn i Amazon Appstore og der, laste ned Netflix-appen sammen med PrivateVPN-appen. Slå på PrivateVPN, koble til en amerikansk server med Netflix-støtte eller andre som støtter Netflix, avslutt PrivateVPN og slå på Netflix. Dette vil gi deg tilgang til mer Netflix-innhold mens du ser Netflix uten en smart-TV.

Slik kan du se Netflix uten en smart-TV

Du kan spørre hvorfor slike ting som Apple TV eller Chromecast ikke fungerer med denne metoden, og svaret er ganske enkelt. Disse plattformene støtter ikke VPN-tjenester, og selv om de lar deg se Netflix, vil de begrense deg så langt tilgangen til innhold går.

Og kan du bruke andre VPN-tjenester? Sikker. Men gratis jobber ikke med Netflix, og de som jobber med Netflix er ofte overpriset. PrivateVPN tilbyr en rimelig løsning og som fungerer med de fleste Netflix-regionene. Og med vår nydesignede app for Android og Amazon Fire TV Stick-enheter, er PrivateVPN nå bedre enn noen gang.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me