Hvordan se Mandalorian i Irland (Star Wars TV Show)

Hvordan se Mandalorian i Irland (Star Wars TV Show)

Av Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 i Entertainment


Hvis du så den babyen Yoda, vet du at du trenger å se på Star Wars TV-show, The Mandalorian. Bortsett fra, Disney + er ikke tilgjengelig i Irland ennå. Det er en måte å se Mandalorian i Irland på, og vi går over dette i denne guiden, så ærlig talt, dette Star Wars-showet er verdt å se på.

Hva som trenger å skje slik at du kan se Mandalorian i Irland

Den eneste måten å se The Mandalorian i Irland eller eventuelle fremtidige Star Wars TV-show er ved å ha Disney + i Irland. Kan du enkelt få en? Med litt tålmodighet og denne guiden, ja.

Det er til slutt tre trinn å bruke hvis du vil se The Mandalorian i Irland.

 1. Disney + trenger å tenke at du er i en støttet region.
 2. Du trenger riktig kort som fungerer med Disney+.
 3. Til slutt trenger du appen, selv om det er måter rundt det også.

Å se Star Wars TV-show starter med å gjøre Disney + tror at du er i USA

USA er ikke den eneste plattformen som støtter Disney +, men den eneste som jobber med det vi skal nevne, pluss også den enkleste så langt som til trinn 2.

Akkurat nå, i Irland, kan du ikke se The Mandalorian på Disney + bare fordi Disney + kan fortelle at du er i Irland.

Men hva om den ikke kunne gjøre det?

Hvis du praktisk talt kan endre posisjonen din til å være i USA, er det problemet med beliggenheten løst.

Og det er her VPN-tjenester kommer inn.

VPN-tjenester kjent som Virtual Private Networks gjør det mulig for folk å endre sin beliggenhet til å være hvor som helst i verden, med den eneste begrensningen hvor serverne til tjenesten du bruker er. Bortsett fra, det er ikke hvor mange servere en VPN-tjeneste har som betyr noe når det gjelder å se The Mandalorian, men kvaliteten på serverne som betyr noe.

Hvorfor? Ettersom alle strømmetjenester gjør en innsats for å forhindre at VPN fungerer, mest på grunn av rettigheter. Saken med Disney er at den eier Disney, Fox, Marvel, National Geographic, og mange mange flere, noe som betyr at den har enorme rettigheter til episk innhold som Avatar. Med unntak av at alle disse plattformene får betalt for å gi bort rettigheter for andre selskaper til å streame eller publisere innholdet. Og inntil disse kontraktene er fullt ut, vil ikke land som Irland kunne se på slike som The Mandalorian.

Og det er her PrivateVPN kommer inn.

PrivateVPN, akkurat som det er i stand til å fjerne blokkering av Disney-eide Hulu og ESPN +, akkurat som det er i stand til å fjerne blokkering av BBC iPlayer, er også i stand til å fjerne blokkering av Disney Plus slik at du kan se Star Wars TV-show i Irland, ved å fokusere på færre servere, men på kvalitet, i stedet.

Det er en 7-dagers risikofri prøve som ikke en gang ber om et kort for å registrere deg på et PrivateVPN slik at du kan prøve det. Disney + har også en 7-dagers prøveperiode, slik at hvis du ender med å ikke like det, selv om vi vedder på at du vil elske det, kan du avbryte.

...Bortsett fra, i motsetning til de fleste guider antyder, er det ikke nok til å se The Mandalorian i Irland.

En VPN er bare halve slaget.

Å registrere seg for Disney + i Irland er det virkelige problemet, akkurat som andre steder der Disney + ikke er.

Slik oppretter du en Disney + -konto for å se på mandalorianeren i Irland

Hulu og ESPN + gjør det enkelt da vi oppdaget at Revolut-banken som du sannsynligvis allerede bruker, fungerer med disse plattformene, eller i det minste gjorde det da vi testet disse plattformene.

Ikke tilfelle med Disney +.

Hvis du vil se The Mandalorian i Irland, må du få et amerikansk utstedt kort.

Det er ingen annen vei rundt det.

Hva kan du gjøre?

Be den vennen din fra USA om å hjelpe deg. Eller vennen til en venn.

Du kjenner sikkert noen fra USA.

Hvis du ikke gjør det, er det litt mer du må gjøre.

I teorien kan du be noen som bor i et av de andre støttede Disney + -landene som Canada eller Nederland om å opprette en konto for deg og bare dele med deg. Det ville fungere i USA når det nærmest ble koblet til et VPN.

Kan ikke gjøre det?

Vel, da må du få et amerikansk utstedt amerikansk kort.

Med litt research kan du finne en forhåndsbetalt en som kan sendes, eller du kan prøve å finne en virtuell som kan være raskere. Hvis du går for en forhåndsbetalt en, og den bare sendes til USA, kan du bruke en tjeneste som AdressPal fra den irske posten.

Nøkkelen når du registrerer deg for Disney+? For å bruke en amerikansk adresse med amerikansk postnummer, og enda viktigere, for å ha midler på kortet ditt, selv om du registrerer deg for en prøveperiode, trenger Disney + å bekrefte kortet ditt, slik at du ikke registrerer deg for mange prøvelser hvis du vet hva vi mener. Den refunderer så den lille summen når den bekrefter kortet ditt.

Denne delen er helt sikkert den vanskeligste, og det er grunnen til at PrivateVPN tilbyr den allerede omtalte 7-dagers prøveversjonen som ikke krever kort. PrivateVPN har mange bruksområder, for eksempel de fleste Netflix-regionene på planeten, og mange andre plattformer, som på bildet nedenfor som du vil elske å bruke, men du er her fordi du vil se The Mandalorian i Irland.

Når du registrerer deg, må du også oppgi et amerikansk postnummer.

Siste trinn for å se The Mandalorian i Irland? For å få en Disney + -app på enheten din, som ikke er nødvendig på datamaskiner, men som er på andre plattformer.

Hvilke plattformer vil du ikke være i stand til å se Star Wars Show på i Irland

Uforenrelty, Apple TV, Roku, Chromecast og de fleste smarte TV-er har en ting til felles. At de ikke støtter noen VPN-tjenester i det hele tatt.

Det betyr at du ikke vil kunne få Disney + på dem i Irland.

Hva kan du gjøre i stedet?

Du kan enten installere en VPN på en ruter, som vi ærlig talt ikke anbefaler, da rutere ikke ofte er kraftige nok til å håndtere VPN-tjenester, eller du kan få Amazon Fire TV Stick / Cube som støtter VPN-tjenester.

Mandalorian på en storskjerm i Irland

 1. Kjøp en Amazon Fire TV Stick. De selger noen på Argos.
 2. Gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
 3. Klikk på kontoer & lister, og så Administrer kontoen og innholdet ditt.

Velg for regionen du vil være i USA.

 1. Gå til Amazon Fire TV-enheten din. trykke på innstillinger og Min konto.
 2. Deregistrer deg og logg deg på Amazon-kontoen din.
 3. Last ned Disney +, logg på, og begynn å se Mandalorian.

Hvordan få Disney + -app på iPhones & iPad-er i Irland

 • Gå til enheten din innstillinger og logge ut.
 • Deretter oppretter du en ny konto med din beliggenhet i USA.
 • Last ned Disney+.

Det er avgjørende at du oppretter en ny konto, da du mister alt ellers hvis du bare skulle endre din region.

Last ned alternativt Google Chrome fra appbutikken din, og velg Desktop Site i innstillingene til Chrome. Dette vil tillate deg å se Mandalorian i Irland fra nettleseren din.

Hvordan få Disney + -app på Android-enheter

 • Koble til et amerikansk sted med PrivateVPN.
 • Trykk på 3 stolper øverst til venstre på skjermen i Play Store.
 • Google Play-butikken vil nå gi deg muligheten til å bytte til et amerikansk sted i Google Play Store.
 • Du må oppdatere betalingsmåten din for å gjøre det. Legg til et nytt kort for det.
 • Last ned Disney + og se på Star Wars TV-show i Irland.

Google uttaler at en slik oppdatering kan ta 48 timer å fullføre, selv om den har en tendens til å skje med en gang etter at du har startet Google Play Store eller telefonen på nytt.

...Eller du kan bare søke etter Disney + -appen på internett, og laste ned den derfra. Bare sørg for at det kommer fra en pålitelig kilde.

Slik ser du Mandalorian i Irland

Forslaget vårt? At du ikke bare får Disney +, men at du går for Disney Plus-pakken som også har Hulu og ESPN + for bare 12,99 dollar. Alle de jobber med PrivateVPN.

Skrevet av Michael Smolski.

Ansvarsfraskrivelse: Mens PrivateVPN for tiden jobber med Disney + akkurat som med mange andre plattformer, garanterer vi ikke at hver server vil fungere til enhver tid. På grunn av at underholdningstjenestene alltid tar forholdsregler mot VPN-tjenester, er det en mulighet for at en tjeneste kan slutte å fungere på et tidspunkt ... til vi får den til å fungere igjen. Hvis du har noen problemer, kan du kontakte kundesupporten vår på [email protected] eller via chatboxen vår, så prøver vi å komme tilbake til deg så snart som mulig.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me