Hvordan se italienske DAZN utenfor Italia

Hvordan se italienske DAZN utenfor Italia

Av Michael Smolski, 2019-05-02 11:45:13 i Entertainment


Vil du se italienske DAZN utenfor Italia? Kanskje bor du i Storbritannia og savner å høre Serie A i den langt mer spennende italienske kommentaren, og vi klandrer ikke deg, britiske kommentatorer er ofte kjedelige. DAZN er en utrolig plattform for å se på sport på nettet, men på grunn av at rettighetene til sport er så kompliserte, er den tilgjengelig i veldig få land, med Italia som en av dem. Det er bare nyttig for deg hvis du er i Italia. Heldigvis er det en måte å lure DAZN slik at du kan se italiensk DAZN utenfor Italia, og vi skal vise deg hvordan du gjør det på en mest mulig enkel måte.

Det er tre trinn for å se italienske DAZN utenfor Italia:

  1. Få DAZN til å tro at du er i Italia.
  2. Opprette en DAZN-konto med riktig kort.
  3. Lure app-butikken din til å tro at du er i Italia.

Det er ikke så enkelt som det ser ut, men det er ikke veldig vanskelig hvis du leser dette trinn for trinn.

Få Dazn til å tenke at du er i Italia for å se på italienske DAZN utenfor Italia

Før du selv kan registrere deg, må DAZN tenke at du er i Italia. Ellers får du bare en melding om at DAZN ikke er tilgjengelig på ditt sted.

Vi kommer inn på det. Du trenger en VPN for det. Tenk på en VPN som en teleporteringsenhet for internett. På få sekunder kan du være i Italia, USA, eller ganske mye der du måtte ønske deg. Jo flere servere en VPN-tjeneste har, jo flere steder kan du få tilgang til.

I dette tilfellet er det imidlertid viktig å se på kvalitet fremfor kvantitet. Det kan virke bra å ha tilgang til tusenvis av servere, og det er til de ikke jobber med DAZN og da VPN ikke har noen verdi for deg. Det er her PrivateVPN kommer inn.

Hvis du ønsker å ha tusenvis av servere for spesifikke tester som krever mange steder, er ikke PrivateVPN noe for deg. Men hvis du ønsker å få tilgang til underholdningen, er det der PrivateVPN kommer inn med støtte for både italienske, amerikanske og kanadiske DAZN, BBC iPlayer, Hulu, de mest Netflix-regionene på markedet, HBO NÅ for Game of Thrones, ITV Hub, og mange flere. Når det gjelder underholdning, betyr kvalitet mer enn kvantitet, og PrivateVPN er en av de eneste DAZN-støttetjenestene.

Bare koble til vår DAZN-støttende italienske server, og det vil tillate deg å se italiensk DAZN utenfor Italia, når du først har laget en konto.

Lage en italiensk konto for å se italienske DAZN utenfor Italia

Hvis du opprinnelig er fra Italia, vil dette være ganske enkelt for deg, ettersom du sannsynligvis allerede har et italiensk kort.

Hvis du ikke gjør det, må du skaffe deg en. Og det er det som hindrer mange i å bruke DAZN i utgangspunktet. Du kan imidlertid også bruke enten et kanadisk kort eller et amerikansk kort. Hvis du gjør det, må du koble til riktig Candian- eller amerikansk VPN-server i stedet for en italiensk en. Årsaken bak at du kan gjøre det i utgangspunktet er at du kan bytte mellom DAZN-lokasjoner forutsatt at VPN-tjenesten du bruker støtter det.

Eventuelle forslag for å få et italiensk kort for å se på italienske DAZN utenfor Italia?

  1. Spør en italiensk venn om du kan bruke kortet deres, hvis de kan opprette en konto for deg, eller hvis du kan dele.
  2. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i Italia. Forsikre deg om at det er penger på det, for det fungerer ikke ellers.
  3. Få et virtuelt kort utstedt i Italia. Kontroller at det er penger på det, for det fungerer ikke ellers.

Samme trinn gjelder hvis du også vil bruke et amerikansk eller kanadisk kort.

Med bruk av PrivateVPN vil du kunne se italienske DAZN utenfor Italia når du har en konto, men på visse enheter trenger du også en app.

Slik ser du italiensk DAZN utenfor Italia på Android-enheter

Google har laget en guide for hvordan du endrer posisjonen din i Google Play Store.

Når du endrer beliggenhet, må du sørge for å endre den til å være i Italia, men ellers fungerer også Canada eller USA.

Slik ser du italiensk DAZN utenfor Italia på Apple-enheter

For å se italienske DAZN utenfor Italia på Apple-enheter, i motsetning til som på Android, må du opprette en ny konto, ellers vil du miste alt.

Logg ut iCloud-kontoen din og opprett en ny med base i Italia, eller på annen måte Canada eller USA.

Dette lar deg laste ned DAZN og dermed lar deg se italienske DAZN utenfor Italia.

Selvfølgelig kan du logge deg på den gamle iCloud-kontoen din etter.

Slik ser du italiensk DAZN utenfor Italia på Amazon Fire TV Stick / Cube

For å se DAZN på Fire TV Stick utenfor Italia, må du først gå til Amazonas nettsted. Avhengig av hvor du befinner deg, vil det du vil se variere, men totalt sett er det ganske likt.

  1. Gå over Din konto eller konto & lister med musen. Ellers klikker du på den.
  2. trykke på Administrer innholdet og enhetene dine etterfulgt av å endre din region.
  3. Slå på Amazon Fire TV Stick, trykk på innstillinger og så Min konto.
  4. avregistrere. Du må logge deg på kontoen din igjen.

I sjeldne tilfeller må du oppgi italienske kortdetaljer når du laster ned DAZN for bekreftelsesformål. Siden du uansett trenger et kort for å registrere deg hos DAZN, bør dette ikke være noe problem.

Slik ser du italiensk DAZN utenfor Italia

Hvis du har gjort det gjennom hele denne guiden, gratulerer. Som du ser, er det ikke så vanskelig å se italienske DAZN utenfor Italia. Du trenger bare å ha tålmodighet med å sette opp kontoen din.

Klar til å bruke PrivateVPN til å fjerne blokkeringen av alle plattformene du vil ha tilgang til? Det tar mindre enn 60 sekunder å bli med!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me