Hvordan se Hotstar i Storbritannia

Hvordan se Hotstar i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 i Entertainment


For ikke så lenge siden trengte du ikke engang å søke etter hvordan du kunne se Hotstar i Storbritannia, mens det offisielt var tilgjengelig i India, det fungerte overalt. Dette har imidlertid nylig endret seg, og ikke bare er det dyrere å se på Hotstar utenfor India, men du må også søke etter hvordan du ser Hostar i Storbritannia, ettersom den bare er tilgjengelig i India, Canada og USA. Det er grunnen til at vi laget denne trinnvise veiledningen om hvordan du kan se Hotstar i Storbritannia, fordi du offisielt ikke kan det, på bloggen vår, og dekker hvordan du kan fjerne blokkering av tjenester som ikke offisielt fungerer i ditt land..

Hvorfor du for øyeblikket trenger å søke etter hvordan du ser Hotstar i Storbritannia

Som vi allerede nevnte, i utgangspunktet var det enkelt å se Hotstar i Storbritannia, fordi selv om Hotstar ikke var tilgjengelig i Storbritannia eller ganske mye rundt om i verden for den saks skyld, var det ingen tiltak for å forhindre forebygging.

Noe som ikke ville bli sett med noen annen plattform før plattformer som Hulu eller DAZN bare fungerer i regionene de er tilgjengelige. Årsaken bak hvorfor? Som de må.

Se for deg at noen i Storbritannia får DAZN til å se Premier League og Champions League for rundt € 10 per måned i stedet for å få et komplett TV + sportsabonnement som kan koste rundt € 70 per måned. Se for deg at noen gjør det i en verden der BT Sports betalte mer enn en milliard for rettighetene til Champions League i Storbritannia.

Årsakene til at det ikke er lett å registrere seg for andre tjenester er at tjenester kan komme i trøbbel hvis de gjør det enkelt for folk å få tilgang til innhold i regioner der den tjenesten ikke har rettigheter til å vise innholdet..

Og det er den viktigste grunnen til at du trenger å søke etter hvordan du ser på Hotstar i Storbritannia. Hotstar prøvde å forhindre at folk ser på i land der det ikke støttes, slik at det ikke kan komme i trøbbel. En annen grunn var at Hotstar er utrolig billig for folk utenfor India, og koster rundt $ 15 per år. Å lage en amerikansk / kanadisk versjon av tjenesten med priser på $ 99 per år gjør at Hotstar kan tjene langt mer penger enn hvis det er tilgjengelig i underkant av indiske priser..

Hvordan se Hotstar i Storbritannia

Helt ærlig, hvis du ønsker å se Hotstar i Storbritannia, er trinnene involvert ganske rett frem.

Du trenger bare å få Hotstar til å tenke at du er i USA, Canada eller India.

Hvis du gjør det, vil du kunne se Hotstar i Storbritannia.

Og for det trenger du en VPN.

VPN-tjenester bortsett fra å beskytte deg på internett er gode for å omgå blokker av tjenester som Hotstar, Hulu eller DAZN ved å kunne lure disse tjenestene til å tro at du er i rett land.

Det er imidlertid ikke så enkelt som bare å skaffe seg en VPN og koble til en amerikansk, kanadisk eller indisk server, da det også er tiltak for å forhindre at folk ser på Hotstar med en VPN. Og det er her PrivateVPN kommer inn som en tjeneste som ikke tilbyr flest mulig servere, men en tjeneste som fokuserer på å tilby servere som fungerer med tjenestene du vil ha tilgang til.

Enten du vil se Hotstar i Storbritannia eller fancy American Netflix i Storbritannia. Ved å ha færre servere, kan vi investere i kvalitet, og det er nettopp derfor vi støtter tjenester som DAZN, Hulu, Amazon Prime og de mest Netflix-regionene på markedet, mens vi har færre servere enn av konkurranse.

Selvfølgelig er dette bloggen vår, og derfor kan du tro at vi er partiske. Vi klandrer ikke deg. Og det er derfor vi tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode uten skjulte fangster. Bare registrer deg og bruk uten begrensninger for å se selv.

Appen vår (iPhone-oppdatering kommer snart) vil vise deg serverne som støtter Hotstar. Alt du trenger å gjøre da er å registrere deg på Hotstar eller på annen måte se det gratis innholdet den har.

Avhengig av hvilken enhet du vil se på, kan det imidlertid være lurt å få Hotstar-appen, som ikke er for vanskelig, men ikke så lett å finne ut av på egen hånd.

Slik ser du Hotstar i Storbritannia på Apple Devices

Hvis du vil se Hotstar i Storbritannia på Apple-enheter som iPad eller iPhone, må du først logge av iCloud-kontoen din.

Etter at du har gjort det, kan du opprette en ny, basert i en av regionene der Hotstar støttes, for eksempel USA.

Det vil resultere i at Hotstar dukker opp i App Store.

Når du gjør dette, må du huske å ikke endre ditt område på din nåværende konto. Det vil føre til at du mister alt.

Slik ser du Hotstar i Storbritannia på Android-enheter

Helt ærlig, å se fra nettleseren på Android fungerer bra, men ellers har Google en guide for å endre regionen i butikken din.

Hvis du endrer det til å være i USA, vil Hotstar vise.

Slik ser du Hotstar i Storbritannia på Fire TV Stick

  • Gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
  • trykke på kontoer & lister etterfulgt av Administrer kontoen og innholdet ditt.
  • Endre din region til å være i USA.
  • Gå til Amazon Fire TV-enheten din. Plukke ut innstillinger og Min konto.
  • Deregistrer deg og logg tilbake på kontoen din.

Det lar deg laste ned Hotstar på Fire TV Stick.

Dessverre vil du ikke kunne se Hotstar i Storbritannia på Apple TV, Roku eller Chromecast da de ikke støtter VPN-tjenester og etterlater deg med Fire TV Stick og Android TV-enheter.

Slik ser Hotstar i Storbritannia

Er du klar til å begynne å se på Hotstar i Storbritannia? Å komme i gang med PrivateVPN vil ta deg mindre enn et minutt, og en 7-dagers gratis prøveperiode er et flott alternativ hvis du ikke er sikker på VPN-tjenester.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me