Hvordan se HBO i Storbritannia

Hvordan se HBO i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-08-23 13:01:41 i Entertainment


Vil du se HBO i Storbritannia? Game of Thrones er kanskje over, men det betyr ikke at HBO ikke er verdt å ha lenger. Serier som Tsjernobyl viser at HBO ikke bare handler om Game of Thrones, med prequels av GOT som er i utvikling forresten.

Hvordan gjør du det? Med noen få triks som lar deg lure HBO.

Kan du se HBO i Storbritannia på Internett hvis du har HBO som en del av TV-abonnementet ditt?

HBO? Det er ikke rettferdig overfor Storbritannias publikum som allerede betaler å ha HBO som en del av TV-pakken.

Se, for kunder i USA og velg andre steder som Polen, tilbyr HBO HBO GO.

Så mye for: “Det er HBO. Hvor som helst."

HBO GO? Det lar deg se HBO gratis på din telefon, bærbar PC eller smart-TV, hvis du er på GO eller bare vekk fra ditt standard TV-abonnement, gratis. Hvis du er på rett sted ... Og når alt kommer til alt betaler du for HBO allerede.

Hvis du imidlertid vil se HBO i Storbritannia, og ikke har det med TV-abonnementet ditt, og vil se det på nettet, må du få HBO NÅ.

Slik ser du HBO i Storbritannia med HBO NÅ

HBO NÅ? Det er akkurat som HBO GO, bortsett fra de som ikke betaler for et HBO-abonnement.

Hvis du allerede gjør det, beklager vi det. Du må fortsatt betale for dette. Det suger, men det er hva det er.

Problemet? HBO NÅ lar deg ikke se HBO i Storbritannia, da det ikke er tilgjengelig i Storbritannia i skrivende stund.

Når det er sagt, er det mulig å se HBO i Storbritannia, eller hvor som helst der HBO ikke støttes, og vi dekker alle trinnene for det nedenfor.

Det begynner med å lure HBO til å tro at du er i USA eller i et annet støttet region.

Du gjør det ved å bruke en VPN.

VPN-tjenester? Se for deg at du hadde ditt private fly som kunne fly hvor som helst du måtte ønske, bortsett fra i løpet av få minutter. Det er hva VPN-tjenester er når det gjelder internett.

Bare last ned PrivateVPN og koble til en server som støtter HBO og du er i. Det er generelt så enkelt.

Skjønt, ikke akkurat så enkelt med hver tjeneste du prøver å bruke og hver VPN du bruker. For eksempel blir det med Hulu mye mer komplisert; Derfor har vi en fullstendig dyptgående guide rundt det. Det samme gjelder når det gjelder DAZN.

Hvorfor fungerer ikke alle VPN-er? Det er vanskelig å gjøre rede for alle, for det er hundrevis om ikke tusenvis av forskjellige VPN-tjenester, men samlet sett er det største problemet å fokusere på kvantitet fremfor kvalitet, og VPN-tjenester har ikke helt skylden for dette. Vi som mennesker har en tendens til å tro at mer er bedre og naturlig går for det. På grunn av det går mange tjenester for kvantitet som metode for å skaffe kunder. Det gjør vi ikke på PrivateVPN. Vi tror på kvalitet, og vil aldri investere i kvantitet fremfor kvalitet. Selv om det er bra med tusenvis av servere, vil kunder som elsker underholdning raskt innse problemene.

Selvfølgelig er det lett å si at alt det. Til syvende og sist er vi en virksomhet, og akkurat som enhver virksomhet, ønsker vi å posisjonere oss på en måte som er attraktiv for deg. Derfor tilbyr vi PrivateVPN helt gratis, uten begrensninger, for at du kan prøve det og se selv.

Men enten med PrivateVPN eller ikke, avhengig av hvilken enhet du vil se på, vil du også trenge HBO-appen eller på annen måte kanskje foretrekke den. Det er det vi vil dekke nedenfor.

Slik ser du HBO i Storbritannia på Apple-enheter

Med Apple-enheter mener vi slike som iPads og iPhones.

Hvordan ser du på HBO i Storbritannia på disse?

  • For det første, logg deg ut av iCloud-kontoen din.
  • Når du har gjort det, kan du opprette en ny basert i USA.
  • Last ned HBO NÅ.

Enkelt, men samtidig, litt komplisert som om du bestemmer deg for bare å endre regionen på din nåværende konto, vil du miste alt. Det er derfor det er avgjørende å lage en ny.

Og selvfølgelig kan du veksle mellom kontoene slik du ønsker uten å miste data.

Slik ser du HBO i Storbritannia på Android-enheter

Når det gjelder Android-enheter, er trinnene forskjellige. I dette tilfellet trenger du å endre regionen din i din nåværende konto.

Google har en flott guide rundt seg. Bare sørg for å endre din region til å være i Storbritannia eller et annet sted som PrivateVPN støtter for HBO.

Slik ser du HBO i Storbritannia på TV-en din

Dessverre, når det gjelder å se på HBO i Storbritannia hvis du ikke allerede har det med TV-leverandøren din, er du veldig begrenset.

Glem med en gang å bruke de fleste smarte TV-er til det.

Bare enhetene som kjører som Android TV eller Amazon Fire TV Stick vil kunne kjøre HBO i Storbritannia på TVen din.

Hvorfor? Som standard smarte TV-er og plattformer som Apple TV, Roku eller Chromecast støtter ikke VPN-tjenester og lar deg dermed ikke se HBO i Storbritannia på TVen din, ikke før HBO blir tilgjengelig i Storbritannia offisielt.

Vår løsning? Få Amazon Fire TV Stick eller en Android TV-boks / -pinne. De koster ikke mye og støtter VPN-tjenester som skaper utrolige alternativer hvis du vil se andre tjenester i Storbritannia, enten det er DAZN eller Hulu.

Slik ser HBO i Storbritannia

Hard? Ikke det vanskeligste. Heldigvis er det ganske enkelt å se HBO i Storbritannia, selv om det selvfølgelig kan være langt enklere.

Men inntil det ikke er dette, er dette ditt beste skudd.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me