Hvordan se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA

Hvordan se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA

Av Michael Smolski, 2019-02-13 18:21:24 i Entertainment


Når du bruker to år på å lage seks episoder av en sesong med de menneskene som har sett den allerede kalt den "6 filmer", vet du at du er inne på en godbit så langt som kvalitet. Og med tanke på hvor mye det fremdeles er å vite, vil du møte spoilere hvis du ikke ser Game of Thrones sesong 8 med en gang. Hvordan unngår du det? Ved å se på det med en gang. Og det er derfor du søker etter hvordan du kan se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA. Mens du er koblet til USA uansett hvor du bor, kan det hende at du ikke kan se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA raskt nok til at spoilerne ikke ødelegger opplevelsen din.

Dette er grunnen til at vi gjorde hvordan du kan se Game of Thrones sesong 8 utenfor USAs innlegg.

Hvilke muligheter har du hvis du vil se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA?

Det er bare 3 muligheter hvis du vil se Game of Thrones sesong 8.

  1. Du ser det på HBO med TV-abonnementet ditt. Mest sannsynlig en kostnad på over € 50 per måned. Minst € 40 overspent. Heller ikke et flott alternativ hvis du reiser mye. HBO tilbyr HBO GO, som er en gratis tjeneste for folk som allerede har tilgang til HBO i USA, men du er her fordi du vil se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA.
  2. Du ser det ulovlig på internett. Nå er teknisk streaming av innhold ikke ulovlig overalt, men vil du ærlig bruke tid på å prøve å finne en strøm som fungerer på nettsteder fylt med malware av alle slag? Hvis du er villig til å infisere datamaskinen din, så greit, men ikke gjør noen feil. Games of Thrones kommer ikke til å være like tilgjengelig for streaming som andre show, og viktigst av alt, vil du se et TV-program som er mest sannsynlig kommer til å levere noe som aldri har blitt levert i et show i crappy kvalitet? Jeg gjør ikke.
  3. Du melder deg på HBO NÅ, som er en on-demand-tjeneste av HBO som tilbyr ubegrenset innhold fra slike som HBO, men for en mye lavere pris enn ved TV-abonnement. Faktisk kan du få HBO NÅ, Hulu, Netflix og DAZN, noe som gir deg mye mer innhold enn på TV, til en bedre pris, med innhold du faktisk vil se, for eksempel Game of Thrones på HBO som er hva du er her for, eller live sport på DAZN.

Hvis du vil se Game Of Thrones sesong 8, vil HBO NÅ tillate deg å se den når du vil, i best mulig kvalitet, slik at du kan se den uten å måtte takle spoilervarsler. Problemet? HBO NÅ fungerer egentlig ikke utenfor USA. Tross alt, hvis det gjorde det, vil du sannsynligvis ikke trenge å søke etter en måte å se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA.

Hvordan får du HBO nå til å se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA?

Det går ned til å lure HBO til å tro at du er i USA.

Det er alt du trenger å gjøre for å kunne se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA.

Hvordan gjør du det egentlig??

Ved å bruke et virtuelt privat nettverk for å være praktisk talt i USA. Det er så enkelt som å velge en amerikansk server og bare gå inn på nettstedet til HBO.

Forutsatt at du bruker riktig virtuelt privat nettverk. Og det er her tjenesten vår PrivateVPN kommer inn. Vi tilbyr ikke flest mulig servere på markedet, men serverne vi har, vi sørger for at de ikke er servere uten verdi for folk som vil ha tilgang til underholdning. Tenk på det, vil du ha muligheten til å koble til 30 forskjellige amerikanske servere hvis de fleste ikke jobber med noen av tjenestene du vil bruke, for eksempel American Netflix, Amazon Prime eller Hulu? Hmm.

Saken er at det ikke er så enkelt som bare å ha en VPN på grunn av det faktum at slike som HBO vet at folk bare kan bruke en VPN for å omgå geo-blokker, og dermed ta ytterligere krefter for å forhindre at tjenester fungerer.

Med PrivateVPN vil du kunne se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA, akkurat som med alle andre tjenester vi nevnte tidligere. Og det kommer ikke til å være gratis, men hvis du vil være lovlig og se i en langt mer overlegen kvalitet uten å måtte gå gjennom rare nettsteder, så er HBO NÅ den beste metoden for å gjøre det, enten i USA eller ikke. Og den billigste metoden der ute også.

Slik kan du se Game of Thrones sesong 8 utenfor USA

La oss være ærlige, Game of Thrones er årets mest spennende utgivelse. En som alle venter utålmodig på. Kanskje er du her måneder før utgivelsen i april. Kanskje er du her etter det, uansett, hvis du vil se Games of Thrones sesong 8 utenfor USA, er det slik du gjør det.

Det eneste problemet? At vi aldri vil kunne skrive om hvordan vi kan se Game of Thrones sesong 9 som etter sesong 8, det er det. Alle disse årene med å se på fører til øyeblikket hvor det ikke er mer Game of Thrones. Kanskje det er derfor du bør sjekke listen vår over noen overstadig verdige show å se på Netflix i 2019 for å fylle ut det hullet etter at Game of Thrones er ferdig og støvet.

Og hvis du leter etter hvordan du laster ned HBO NÅ på telefonen, har vi et innlegg om det også. Selv om vi sannsynligvis anbefaler at du ser Game of Thrones på en større skjerm, og det er her innlegget også vil hjelpe deg.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me