Hvordan se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia

Hvordan se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-02-25 09:19:18 i Entertainment


Game of Thrones er sannsynligvis det mest hyped showet på internett. Enten du elsker det eller hater det, vil du se om det når det kommer ut. Det er nettopp det som skjer når nye episoder Game of Thrones kommer ut. Problemet er at når April først kommer og du vil se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia, er du veldig begrenset. Spesielt så langt som å se det på nettet. Men så har Storbritannia igjen en ting for å ikke vise ting som kommer fra Storbritannia akkurat som med DAZN, som er Netflix for live sport basert i London, men ikke jobber i Storbritannia i det hele tatt. Game of Thrones? George R. R. Martin er amerikansk, men mesteparten av showet er skutt i Storbritannia, mens de fleste skuespillere også er fra Storbritannia.

Hva er alternativene dine hvis du vil se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia?

Det mest åpenbare er å se på en TV hvis du legger til et HBO-tillegg til TV-abonnementet ditt som er dyrt som det er. Hvis du til og med har et TV-abonnement. Hvis du kan gjøre det, så er det det for deg. Slik kan du se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia. Men ikke alle får være hjemme hver natt. Ikke alle har TV-abonnement heller.

Og det er der du ser Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia på internett.

Den mest tilgjengelige måten å se Game of Thrones på er ved å gjøre det på internett.

Der har du to alternativer:

  1. Du går veldig billig, og prøver å finne en strøm av Game of Thrones som vil være i en veldig inkonsekvent kvalitet som ikke representerer hva Game of Thrones handler om, mens du sannsynligvis også smitter datamaskinen din samtidig.
  2. Du investerer i et HBO NU-abonnement som er som Netflix, men for HBO-innhold. Det vil tillate deg å se hva som helst HBO-innhold du ønsker, uansett hvor du måtte ønske, på hvilket utstyr du måtte ønske. Og viktigst av alt, det vil tillate deg å se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia. Hvis du vet hvordan du får det til å fungere som mens HBO NÅ er bra, er det ikke tilgjengelig i Storbritannia. Heldigvis vet vi hvordan vi får det til å fungere i Storbritannia.

Hvordan få HBO NÅ til å jobbe i Storbritannia for å se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia?

Du lurer HBO NÅ til å tro at du er i USA.

Du ville vite hvordan du kan se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia, og vel, det er det som må gjøres for at du kan.

Det går ned til å ha en VPN som er et virtuelt privat nettverk. En VPN lar deg praktisk talt endre plassering uten å flytte. I dette tilfellet må du få HBO til å tro at du er i USA.

Og det er her en VPN kommer inn.

Hvis du kobler til en amerikansk server med PrivateVPN, vil du kunne se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia hvis du også lager en HBO NU-konto.

Det er så enkelt.

Trenger du å bruke PrivateVPN? Nei, det gjør du ikke. Men det vi kan fortelle deg akkurat nå, er at vi jobber med HBO, og at vi også støtter alle andre tjenester som du kanskje vil se, for eksempel Netflix eller Hulu.

Hva trenger du å se etter når du leter etter en VPN som lar deg se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia?

Det viktigste er at du må slutte å se etter hvor mye servere en tjeneste har.

Vi har alle en tendens til å falle i en felle av "mer er bedre." Det er det ikke. Det er mange VPN-tjenester der ute som reklamerer for et stort antall servere, og det er flott, så langt enkle ting går. Men det du virkelig trenger å se på er hva disse serverne jobber med.

Selskaper som HBO, Amazon, Netflix, Hulu og DAZN, de gjør en enorm innsats for å forhindre VPN-tjenester fra å fungere som de har på grunn av presset de står overfor hvis de ikke gjør det. Og det betyr at de fleste VPN-servere ikke fungerer.

Hvilke tjenester lar deg se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia? Vi vet ikke, men vi vet at du må se etter kvalitet fremfor kvantitet. Det vi også vet er at PrivateVPN jobber med HBO NÅ, og det er også den beste VPN for Netflix med støtte for de mest Netflix-regionene der ute.

Slik ser du Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia

Lag en HBO NÅ-konto. Lag en PrivateVPN-konto. Koble til en amerikansk server med PrivateVPN, og det er det. Du kan se Game of Thrones sesong 8 i Storbritannia. Forutsatt at det ikke er selvfølgelig. En ting å merke seg er at ikke alle serverne fungerer med HBO, så bare koble til prøving og feiling.

Vi har også et innlegg som dekker hvordan du installerer det på telefonen eller Fire TV Stick i tilfelle du vil se på en liten eller stor skjerm. Det er ikke så enkelt som det ser ut.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me