Hvordan se ESPN online utenfor USA (trinnvis)

Hvordan se ESPN online utenfor USA (trinnvis)

Av Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 i Guides


Vil du se ESPN online utenfor USA? Vi kan hjelpe deg med det. Men i motsetning til andre guider, vil vi også advare deg om at det ikke er så enkelt som å bare lure ESPN til å tro at du er i USA.

Vi kommer til å forklare hvorfor det er nedenfor mens vi gir noen gode alternativer. Og deretter lede deg gjennom hvordan du ser ESPN online utenfor USA, trinn for trinn.

Hvorfor det ikke er praktisk for de fleste å se ESPN online utenfor USA

Hvis du ikke bor i USA, har du ikke en TV-leverandør i USA, noe som betyr at du ikke får tilgang til ESPN-kanaler.

ESPN +? Det vil fremdeles gi deg tilgang til utrolige kamper, sportsdokumentarer og mye collegeidrett, men hvis noe ikke spilles på ESPN +, må du ha et TV-abonnement for å få tilgang til det, og det er grunnen til at mange mennesker vil se ESPN online ute av USA begrenser.

Det er grunnen til at for mange DAZN, og spesielt kanadiske DAZN, vil være det beste alternativet for mange. Det har ikke mye av det ESPN + har, men det har også mye som ESPN + ikke har med fokus på profesjonelle ligaer over college-ligaer. Og det er en gratis prøveperiode for det å se om du liker det.

DAZN eller ESPN +? Det avhenger virkelig av dine sportsbehov. Hvis du elsker amerikanske ligaer, er ESPN + stedet for det, men kanadiske DAZN vil uansett tilby deg slike som NFL, mens du også vil tilby topp Europa-ligaer i fotball inkludert Champions League.

Uansett har vi på bloggen vår guider om hvordan du kan oppheve blokkeringen av begge deler, og mange andre underholdningsplattformer også.

Hvordan se ESPN Online utenfor USA

Det er to trinn for å gjøre det.

  1. Opprett en konto med et amerikansk kort hvis du ikke allerede har en.
  2. Nar ESPN tenke at du er i USA.

Vi vil lede deg gjennom hvordan du gjør det selv om du for øyeblikket ikke har et amerikansk kort.

Opprette en ESPN + -konto for å se ESPN online utenfor USA

Hvis du allerede har et amerikansk kort, kan du naturligvis hoppe over denne delen. Det samme gjelder selvfølgelig hvis du allerede har en ESPN + -konto.

Hvis du ikke gjør det?

Det kommer til å være det enkleste for deg i Europa.

Hvorfor?

Som av en eller annen grunn, jobber den britiske-baserte Revolut både med Hulu og ESPN. Vi prøvde både premium-, metall- og virtuelle kort de tilbyr, og av en eller annen grunn fungerer de.

Vil det alltid være tilfelle? Vi vet ikke. Men foreløpig fungerer Revolut.

ESPN-guider nevner aldri behovet for et amerikansk kort. Det er fordi de fleste som skriver disse guidene, faktisk ikke går gjennom trinnene som kreves for å registrere seg på en tjeneste. Hos PrivateVPN gjør vi det fordi vi ønsker å løse problemene dine, enten det er sikkerhetsmessig eller underholdningsmessig.

En premium Revolut-konto vil gi deg tilgang til virtuelle kort med en gang. Og det beste? At siden det er en nettbank, er det langt lettere å sette opp enn en vanlig bank. Det tar bare noen få minutter.

Vi er ikke tilknyttet Revolut på noen måte, og hvis vi kommer over noen andre banker som gjør det enkelt å registrere seg på ESPN, vil vi nevne dem også. For oss handler det bare om å løse problemet ditt fullt ut, og Revolut gjør det for kunder i Europa og noen andre regioner.

Hvis Revolut noen gang slutter å jobbe av dette av en eller annen grunn, må du kontakte oss slik at vi vet og kan hjelpe andre som prøver å se ESPN utenfor USA.

Bor du ikke i Europa eller ønsker et alternativ? Sikker.

  1. Spør noen med et amerikansk utstedt kort om de kan opprette en konto for deg. Tilby å dele den om nødvendig.
  2. Be noen i USA om å dele en konto med deg. Tilby å betale for det om nødvendig.
  3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.
  4. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Trinn 3 og 4?

Det vil ta litt Google-forskning å finne det rette selskapet for din region. Det er ikke umulig, men mer komplisert enn bare å bruke Revolut.

Før du til og med registrerer deg, for å se ESPN online utenfor USA, må du selvfølgelig lure ESPN til å tro at du er i USA. Vi vil gå gjennom det nedenfor.

Hvordan lure ESPN for å se ESPN online utenfor USA

ESPN + må tenke at du er i USA.

Og for det trenger du en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din praktisk talt. I dette tilfellet kan du se ESPN online utenfor USA, med ESPN som tenker at du er i USA hvis du kobler til riktig amerikansk server.

Se, ESPN vil ikke fungere med alle amerikanske servere. Det samme gjelder Hulu og amerikanske Netflix. Underholdningsplattformer må gjøre en innsats for å forhindre VPN-tjenester fra å fungere som ellers, de bryter avtalen med selskaper da de lar deg se på noe utenfor USA.

Derfor er det riktig å bruke riktig VPN til underholdning. PrivateVPN? Den har ikke tusenvis av servere over hele verden. Den har servere over hele verden, men i stedet fokuserer vi på kvalitet og sørger for at alle serverne vi har er av verdi for deg. Derfor støtter vi de fleste Netflix-regionene på markedet; i mellomtiden har noen VPN-selskaper tusenvis av servere mer.

Er PrivateVPN den eneste tjenesten som lar deg se ESPN online utenfor USA? Det er ikke. Det er noen få andre også. Vi tilbyr imidlertid en 7-dagers risikofri prøve, slik at du kan prøve det selv og etter det? Vel, kundene våre elsker oss for verdien vi gir. Oh, og vi jobber også med slike som Hulu, Amazon Prime, Hotstar, HBO, og mange flere som du kan lese om på bloggen vår.

Slik ser ESPN Online utenfor USA

Hvis du ønsker å se ESPN online utenfor USA, er det vi nevnte i denne guiden viktig for det, men avhengig av hvilken enhet du vil se ESPN online på, kan det hende du har problemer mens ESPN-appen er tilgjengelig i app-butikker over hele verden støttes ikke VPN-tjenester på alle plattformer der ute.

Enheter som Apple TV, Chromecast og Roku støtter ikke VPN-tjenester i det hele tatt. Hva kan du gjøre hvis enheten din ikke støtter VPN-tjenester? Du kan installere en VPN på en ruter. Det kommer ikke til å være praktisk i det hele tatt, og du er bare bedre å skaffe deg slike som Amazon Fire TV Stick, men det er et alternativ som vi dekker på nettstedet vårt.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me