Hvordan se ESPN Online i Storbritannia (Og hvorfor du foreløpig ikke kan)

Hvordan se ESPN Online i Storbritannia (Og hvorfor du foreløpig ikke kan)

Av PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 i Entertainment


Vi får det til, du er lei av å betale for sportspakker med TV-abonnementet ditt, og vil heller se på ESPN-nettet i Storbritannia, med tanke på at det koster $ 4,99 per måned. Tross alt, som vil betale £ 30 per måned for å se på fotballen deres?

Vi fjernet blokkeringen av ESPN +, og vi viser deg hvordan du kan gjøre det også, slik at du kan glede deg over bra innhold billigere.

Og det beste? Nøyaktig samme metode vil også fungere med Hulu, og vil også tillate deg å se amerikanske Netflix, slik at du kan fjerne blokkering av tusenvis av ekstra show og filmer.

Klar?

Hva du trenger å gjøre for å se ESPN Online i Storbritannia

Hvis du vil se ESPN online i Storbritannia, må ESPN tenke at du er i USA.

Det er ingen annen vei rundt det.

Selv om ESPN samlet sett er over hele verden, er ESPN + bare tilgjengelig i USA.

Det er mest sannsynlig fordi ESPN + ikke har betalt for rettigheter til å vise innholdet over hele verden, noe som sannsynligvis også er grunnen til at abonnementsprisen også er så lav.

Som et resultat fungerer ikke ESPN + utenfor USA.

Det er to trinn du må ta for å endre det:

  1. Du må lure ESPN + til å tro at du er i USA
  2. Du må også opprette en ESPN + -konto.

Med de fleste tjenester, må du også endre posisjonen din for å være i USA for at appen skal vises. ESPN + -appen er imidlertid tilgjengelig over hele verden, så det er enkelt å laste ned ettersom det er tilgjengelig i appbutikkene over hele verden.

Du ser kanskje på dette og tenker at det er ganske rett frem, og det totalt sett er det, men å opprette en ESPN + -konto er ikke så lett som det ser ut som vi får inn når du fortsetter å lese.

Fooling ESPN + for å se ESPN Online i Storbritannia

Å tømme ESPN + til å tro at du er i USA er relativt enkelt.

Du må koble til USA praktisk talt.

Hvordan gjør du det? Ved å bruke en VPN.

Dette fungerer bare hvis du kobler til riktig server.

Det er fordi plattformer som ESPN må iverksette tiltak mot VPN-tjenester. Hvis de ikke gjør det, kan de få problemer med å vise innhold i land som de ikke har rettigheter til.

Og det er her PrivateVPN kommer inn som en tjeneste som har servere dedikert til ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix, mange flere som du kan lese om bloggen vår. Åh, og det er helt gratis å prøve det. Bare oppgi e-post og passord, så er du god til å gå.

Du trenger imidlertid en ESPN + -konto for å se ESPN online i Storbritannia, og det er der det blir litt komplisert.

Opprette en ESPN + -konto for å se ESPN Online i Storbritannia

Dette er den delen som de fleste ESPN UK-guider ikke nevner.

Hvis du vil se ESPN online i Storbritannia, trenger du et amerikansk kort for å opprette en konto.

Det kompliserer livet mye.

Hos PrivateVPN oppdaget vi imidlertid at det britiske selskapet Revolut av en eller annen grunn jobber med ESPN akkurat som det fungerer med Hulu.

Vi vet ikke om dette vil være tilfelle på lang sikt, eller vi er på noen måte tilknyttet Revolut, men vi vet at både premium- og virtuelle Revolut-kort fungerer med ESPN + på dette tidspunktet..

Og det gjør det superenkelt for deg å se ESPN online i Storbritannia, da det bare tar sekunder å registrere deg på en PrivateVPN-konto, og det å opprette en Revolut-konto er også veldig raskt.

Ønsker ikke å bruke Revolut for å se ESPN i Storbritannia?

Ikke noe problem, her er alternativene:

1. Spør noen som har et amerikansk utstedt kort hvis de kan opprette en konto for deg eller om de kan dele en med deg.

2. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

3. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Trinn 2 og 3 vil kreve litt research på internett, og er kanskje ikke så trygt å satse eller så raskt som å bruke Revolut, men uansett, hvis du vil se ESPN online i Storbritannia, har du mange muligheter.

Ting du må vite før du ser ESPN Online i Storbritannia

ESPN + tilbyr massevis av liveinnhold enten det er Premier League eller høyskolesport og ærlig talt mye mer enn du kan passe på et sett kanaler, men det mangler de faktiske ESPN-kanalene.

Gjør det noe? For de fleste ikke fordi ESPN + totalt sett tilbyr langt mer innhold enn ESPN-kanaler selv, men når det er sagt, tilbyr den ikke alt.

...Men det er bare 4,99 dollar per måned, og med prøveversjonen av PrivateVPN kan du raskt se om ESPN er riktig for deg, og hvis det ikke er det, vil kanskje DAZN være hvis du praktisk talt er koblet til Canada.

DAZN er som Netflix av sport, og ironisk nok selv om et britisk selskap, ikke tilgjengelig i Storbritannia. Du kan lese mye om det på bloggen vår.

Det er en ting til...

Denne metoden lar deg se ESPN online i Storbritannia, men ikke på hver eneste enhet.

Hvorfor? Ettersom ikke alle enheter støtter VPN-tjenester.

Slik som Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE og de fleste smarte TV-er støtter ikke VPN-tjenester.

Hva kan du gjøre? Du kan enten få en Amazon Fire TV Stick som støtter VPN-tjenester og koble den til TVen din for å se ESPN online i Storbritannia på en stor skjerm, eller du kan installere en VPN på en ruter som ikke er noe vi anbefaler. Det er bare at de fleste rutere ikke er kraftige nok til å håndtere VPN-tilkoblinger, men det er et alternativ hvis du virkelig vil se på en spesifikk enhet, og vi dekker hvordan du gjør det på nettstedet vårt.

Hvis det går bra med deg, er du nå klar til å se ESPN online i Storbritannia, og hvis du har noen problemer, sørg for å nå oss på siden, på vår Instagram på @Privatevpn_ eller på annen måte sende oss en e-post til support @ privatevpn .com. Og sørg for å sjekke ut våre andre guider slik at du kan dra full nytte av underholdningen din og av PrivateVPN.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me