Hvordan se ESPN + i Storbritannia (trinn-for-trinn)

Hvordan se ESPN + i Storbritannia (trinn-for-trinn)

Av Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 i Entertainment


De fleste guider for hvordan du ser ESPN + i Storbritannia går glipp av det viktigste aspektet ved å få ESPN + i Storbritannia, som bruker riktig kort for å registrere deg på ESPN+. Dette er tilfelle selv på de større "pålitelige" nettstedene. Det er ikke nok til å få ESPN + til å tro at du er i USA.

I denne guiden går vi gjennom hele prosessen med å få ESPN + i Storbritannia, alt fra registrering til å lure ESPN til å tro at du er i USA.

Noe å vite før du leser denne guiden om hvordan du ser ESPN + i Storbritannia

ESPN + vil ikke gi deg alt ESPN-innhold.

Med et ESPN + -medlemskap vil du få tilgang til originalt ESPN-innhold så vel som til noen toppidrettsdokumentarer sammen med mange live-idretter, enten det er college eller pro sport, men du får ikke tilgang til ESPN-kanalene. For det må du ha et amerikansk TV-abonnement.

ESPN + vil fortsatt tilby deg det meste av dette innholdet, men ikke alt det. Noe å være klar over. Åh, og hvis du ønsker å få tilgang til mer europeisk innhold, anbefaler vi deg å sjekke ut vår DAZN-guide. Det gir slike som Premier League og Champions League for brøkdelen av TV-abonnementsprisen, og vi har en guide for hvordan du kan fjerne blokkeringen av den.

Uansett, på bloggene våre, dekker vi hvordan du kan fjerne blokkeringen av underholdningsinnholdet du vil ha tilgang til, inkludert hvordan du får tilgang til Hulu i Storbritannia.

Hvordan se ESPN + i Storbritannia

Det er bare to trinn du må ta hvis du vil se ESPN i Storbritannia.

  1. Opprett en ESPN + -konto som krever et amerikansk kort.
  2. Nar ESPN tenke at du er i USA.

Vi vil lede deg gjennom hvordan du gjør det selv om du for øyeblikket ikke har et amerikansk kort.

Opprette en ESPN + -konto for å se ESPN + i Storbritannia

Hvis du reiser til Storbritannia og har et amerikansk kort, trenger du ikke en gang å lese dette trinnet.

For resten som bodde i Storbritannia og ikke har et amerikansk kort?

Bruk Revolut som du allerede har.

Revolut jobber av en eller annen grunn både med Hulu og ESPN+. Vi prøvde både premium-, metall- og virtuelle kort de tilbyr, og de fungerer bare.

Nå, vi vet ikke om dette alltid vil være tilfelle, men for nå, med Revolut, vil du kunne se ESPN + i Storbritannia.

PrivateVPN er ikke tilknyttet Revolut på noen måte. Vi bryr oss bare om å løse alle dine sikkerhets- og underholdningsproblemer som vi gjør på bloggen vår.

Det flotte med Revolut er at det er utrolig enkelt å sette opp siden det er en nettbank som gjør ting annerledes, og siden de tilbyr premium- og metallbrukere virtuelle kort, kan du komme i gang med ESPN + med en gang. Åh, og det er lett å avbryte også hvis denne metoden slutter å fungere i fremtiden.

Og hvis det gjør det, sørg for å gi oss beskjed slik at vi kan hjelpe andre som prøver å finne ut hvordan de kan se ESPN + i Storbritannia.

Alternativene?

  1. Spør noen med et amerikansk kort om de kan hjelpe deg med opprettelse av konto eller om de kan dele en konto med deg.
  2. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.
  3. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Trinn 3 og 4 vil kreve litt research på Google og kan ta litt tid, men bør gi deg et arbeidskort, med litt tålmodighet.

I dette trinnet dekket vi hvordan du oppretter en ESPN + -konto for å se ESPN + i Storbritannia, men du må fortsatt lure ESPN + til å tro at du er i USA som vi dekker nedenfor.

Hvordan tåle ESPN + for å se ESPN + i Storbritannia

Hvis du vil se ESPN + i Storbritannia, må ESPN + tenke at du til enhver tid er i USA. Og for det må du bruke en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din praktisk talt for å være hvor som helst i verden, forutsatt at VPN-tjenesten du bruker har servere der. PrivateVPN? Den lar deg ikke koble til hver eneste by i verden. Hva det lar deg gjøre er å fjerne blokkeringen av underholdningstjenestene du vil fjerne blokkeringen, for eksempel ESPN +, DAZN, Hulu, American Netflix og American Amazon Prime. Det gjør det ved å fokusere på kvalitet fremfor kvalitet.

For forretningsformål kan det være fornuftig å koble seg til et bestemt sted, men for underholdningsformål er det ikke tilfelle.

Se, plattformer som ESPN + må gjøre en innsats for å forhindre at VPN-tjenester fungerer for ikke å komme i trøbbel. Tross alt, de eier ikke slike som Serie A. Hvis du ser det på deres plattform i Storbritannia, og de bare har rettigheter til å vise det i USA, kan de komme i trøbbel for å ha brutt sine juridiske avtaler. Det er grunnen til at de fleste standard VPN-servere ikke jobber med slike tjenester.

For en full liste over tjenester vi støtter, sjekk enten appen vår eller bloggen vår. Og hvis du ser at tjenesten du vil ha tilgang til ikke er nevnt, nå ut til kundeservicen vår, eller enda bedre, prøv det selv da vi tilbyr en 7-dagers risikofri prøve. Bare oppgi e-post og passord, så er du klar til å gå, med muligheten for tilkobling på opptil 6 enheter til enhver tid, uten fartsgrenser.

Slik ser ESPN + i Storbritannia

På bloggen vår gjør vi ting annerledes fordi vi tester ut ting før vi skriver om dem. Og hvis du syntes dette var nyttig og planlegger å bruke PrivateVPN til å se ESPN + i Storbritannia, vil du med sikkerhet synes bloggen vår er nyttig for å finne ut hvilke andre tjenester du kan fjerne blokkeringen, samt om hvordan du kan holde deg beskyttet bedre på internett.

Den ene tingen som vi ikke nevnte? At du ikke vil kunne se ESPN + i Storbritannia på de fleste smarte TV-er og plattformer som Apple TV, Chromecast og Roku, da disse plattformene ganske enkelt ikke støtter VPN-tjenester. Hva kan du gjøre? Installer en VPN på ruteren din - ikke et fantastisk alternativ, men en mulighet som vi dekker på siden vår.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me