Hvordan se DAZN utenfor Tyskland i 2019

Hvordan se DAZN utenfor Tyskland i 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 på nettstedet


DAZN eliminerer behovet for overpriced TV-abonnement og lar deg se den sportslige begivenheten du faktisk vil se. Bortsett fra at det ikke fungerer de fleste steder på kloden, det er derfor du søker etter hvordan du kan se DAZN utenfor Tyskland i 2019. Kanskje bor du i Tyskland eller i et annet støttet land og vil reise, men vet at du vant kan ikke se DAZN når du forlater å gjøre abonnementet meningsløst. Vi vet hvordan du kan hjelpe deg, eller alle som ikke har abonnement ennå, selv om det vil være vanskeligere å gjøre for folk som ikke har abonnement ennå.

Hva må du gjøre for å se DAZN utenfor Tyskland i 2019

Det fine med DAZN er at det er en plattform som lar deg se på deg som du vil på Netflix, bortsett fra når det gjelder ligaene de har rettigheter til. Du har kanskje betalt € 50 før TV-abonnementet ditt per måned, bare for å se kampene som TV-leverandøren valgte å spille fordi de var de mest populære kampene.


Men hva hvis du ikke bryr deg om den mest populære kampen og vil se kampen til laget ditt som ikke er det mest populære? Det er den virkelige skjønnheten til DAZN. Det lar deg gjøre det! DAZN gir muligheter, men de fungerer bare hvis du vet hvordan du ser på DAZN utenfor Tyskland i 2019, eller noen av de andre støttede stedene. Og for å gjøre det, er det tre viktige trinn.

  1. Du må opprette en DAZN-konto hvis du ikke allerede har en.
  2. DAZN trenger å tro at du er i Tyskland eller andre støttede DAZN-regioner.
  3. Du må lure app store for å installere DAZN.

Dette virker kanskje ikke vanskelig, men alle disse trinnene er mer kompliserte enn med de fleste plattformer.

Oppretter en DAZN-konto for å se DAZN Utenfor Tyskland i 2019

Oppretter en DAZN-konto. Synes det er enkelt. Bortsett fra at det ikke er så enkelt som at du trenger et kort utstedt i landet der du lager din DAZN-konto. Hvis du allerede har en DAZN-konto, bra, hvis du ikke gjør det, må du skaffe deg et kort. Men akkurat nå må det være et kanadisk kort som kan være litt av en kamp for deg.

Årsaken til det? Siden denne metoden for øyeblikket bare fungerer med kanadiske DAZN.

Hvordan får du et kanadisk kort til å registrere deg hos DAZN? Her er våre forslag:

  • Få et virtuelt kort som vil være den raskeste mulige metoden. Det er kanskje ikke den mest effektive metoden. Gjør litt research på Google for det beste forhåndsbetalte kanadiske kortet. De lykkes mye mer når du har penger på dem fra starten.
  • Spør en kanadisk venn. Hvis du kjenner noen fra Canada, kan du spørre dem og til og med tilby å dele kontoen. Eller kanskje, de har allerede en DAZN-konto. Kanskje du kan dele dem.
  • Få et forhåndsbetalt kort. Disse kan ta litt tid å komme til deg, men er en mer bevist måte som fungerer.

Når du har et kort som fungerer, kan du lage en konto. Den delen er enkel. Bare sørg for å oppgi en kanadisk adresse.

Men du vil ikke engang kunne lage en DAZN-konto før du lurer DAZN til å tro at du er i Canada hvis du vil se DAZN utenfor Tyskland i 2019..

Hvordan tåle DAZN for å se DAZN utenfor Tyskland i 2019

Hvis du vil se DAZN utenfor Tyskland i 2019, må DAZN tenke at du er i et støttet land.

Og det krever at du bruker en VPN som støtter DAZN. En VPN slik den er, lar deg bytte plassering til å være et annet sted. Problemet er at de fleste VPN-tjenester bryr seg om USA og ingenting annet, og det betyr at det er vanskelig å få DAZN til å fungere, da DAZN hovedsakelig er en utenfor den amerikanske typen tjenester.

PrivateVPN er en av de eneste tjenestene som fungerer med DAZN. Det er også den beste VPN-tjenesten for Netflix basert på tester av VPN-tjenester som ble gjort av Comparitech.

Du må ha PrivateVPN-klienten som fungerer på Android, Amazon Fire TV-enheter, Apple-enheter og stasjonære maskiner. Etter at du har det, må du koble deg til vår DAZN-server som er basert i Canada. Ikke alle serverne i Canada fungerer med DAZN, men du finner ut av det raskt basert på om du har tilgang til DAZN-siden eller ikke. Etter det er du god til å gå så langt som å se på DAZN utenfor Tyskland i 2019 når du kan registrere deg og du kan se. Og hvis du har problemer med det, kan du kontakte kundesupporten.

Med mindre du vil se på mobilenheten din eller Fire TV Stick / Cube. Det krever at du installerer DAZN-appen som ikke er så praktisk.

Hvordan installere DAZN for å se DAZN utenfor Tyskland i 2019 på Apple-enheter

På Apple-telefoner eller nettbrett må du først logge ut av iCloud etterfulgt av opprettelse av en ny konto basert på en av de DAZN-støttede regionene. Det kan være i USA, Tyskland eller Canada. Hvis du er i USA, har du allerede tilgang til DAZN som det er, bortsett fra at innholdet er enormt begrenset, så hvis du ønsker å få tilgang til mer innhold, bør du gjøre alle disse trinnene som er nevnt her uansett.

Når du har laget en ny iCloud-konto basert i et av de støttede regionene, vil du kunne laste ned DAZN, noe som betyr at du kan se DAZN utenfor Tyskland.

Hvordan installere DAZN for å se DAZN utenfor Tyskland i 2019 på Android

På Android bør du ikke lage en ny konto. Det handler om å gjøre om å endre detaljene i din nåværende konto. Gå til pays.google.com og trykk på innstillinger etterfulgt av Land. Velg enten USA, Tyskland eller Canada, og trykk Tving avslutning. Det siste trinnet? Gå til innstillinger etterfulgt av Oppbevaring og trykk på Apps hvor du trenger å finne Google Play Store. Mens du er der, klikk på SLETT DATA.

Og det skulle la deg se DAZN. Du må kanskje slette data og tvinge stopp igjen hvis det ikke fungerer. Ellers kan du starte telefonen på nytt.

Hvordan installere DAZN for å se DAZN utenfor Tyskland i 2019 på Amazon Devices

På Amazon-enheter, for å se DAZN utenfor Tyskland, trenger du også et gyldig kort for å laste ned DAZN.

Avhengig av hvilken butikk du bruker for øyeblikket for Amazon, vil menyen avvike noe, men trykk på Kontoen din eller noe der navnet ditt er ved siden av, og gå inn på Innhold og enheter. Der må du oppdatere adressen din. Ideelt sett til USA eller Tyskland, da Canada ikke akkurat er en butikk på Amazon. Etter at du har gjort det, gå til Innstillinger fulgt av Min konto og Deregister på enheten din. Du må logge på igjen.

Slik kan du se DAZN utenfor Tyskland i 2019

Det er ikke så vanskelig å se på DAZN utenfor Tyskland i 2019, men det er ikke noe folk flest vil finne ut av uten instruksjoner. Når du har lest om hvordan du gjør det, vil du innse at det faktisk ikke er så komplisert. Og det er det samme med Hulu som vi også har en guide til!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me