Hvordan se DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du er

Hvordan se DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du er

Av Michael Smolski, 2018-09-26 10:40:47 i Entertainment


Mange sportsbegivenheter er i ferd med å starte. Du vil vite hvordan du kan se DAZN utenfor Canada, slik at du kan se hvilken som helst sport og kamp du ønsker uten å måtte betale for mye for TV-abonnementet som begrenser deg til å se på spillene som er mest etterspurt. Ikke alle støtter flotte klubber. Hvorfor skulle du måtte betale for å ikke få se klubbspillingen din?

DAZN er Netflix av sport. Du velger hva du vil se på. Ingen velger for deg.

Bortsett fra at DAZN velger hvem som kan se DAZN. For det meste basert på hvor det gir fineste mening mest i øyeblikket. Og Hvis du ikke er i Canada, Italia, Tyskland, Østerrike, Japan eller til og med Sveits, vil DAZN ikke fungere for deg. Betyr det at du ikke kan bruke det? Vel, med de riktige verktøyene og kunnskapene du kan, og vi er her for å hjelpe deg å se DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du er.

Hva som trenger å skje for deg, ser DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du er

Da du var yngre, ville du forfalsket alderen din til å gå inn på nettsteder som var over 16 år. Du lurte systemer, men det fikk deg inn. Du må også lure DAZN, bortsett fra ikke med din alder, men hvor du befinner deg. Og det er mye vanskeligere å gjøre, for du kan ikke bare legge inn at du er i Canada og forvente at DAZN skal jobbe.

Det er spesielle systemer på plass som sjekker plasseringen din, og Hvis du er utenfor det støttede landet, får du en melding om at du ikke er i riktig land.

For å se DAZN utenfor Canada, må du få DAZN til å tro at du er i Canada. Og det gjør du via et virtuelt privat nettverk også kjent som VPN. En VPN lar deg være i forskjellige land uten å være der, forutsatt at tjenesten du bruker har servere der.

PrivateVPN? Den har servere i Canada. Men ... det handler ikke bare om å ha en server. Årsaken til at begrensning av sted eksisterer i utgangspunktet skyldes at det ligger noe motiv bak. I dette tilfellet? Det er presset fra rettighetshavere.

Hvorfor ville BT betale 1,18 milliarder pund for eksklusive rettigheter til Champions League i Storbritannia hvis de ikke var eksklusive på grunn av noen som bruker DAZN i Storbritannia? Derfor er det vanskelig å se på DAZN utenfor Canada og andre støttede land.

Men PrivateVPN har en fungerende DAZN-server. Det heter Toronto 2. Etter at du har gått gjennom vår 30-sekunders registrering og logget deg på vår klient, kobler du til Toronto 2-serveren og DAZN vil fungere. Noen andre servere fra tjenesten vår eller andre tjenester? Du vil få den samme meldingen som tidligere, men med en ekstra bit om å slå av en VPN.

Så det at det? Ikke egentlig. Med mindre du allerede har en DAZN-konto og planlegger å se på nettleseren din i stedet for telefonen eller Fire TV Stick / Cube.

For å se DAZN utenfor Canada må du gjennom registrering først

Dette er vanskelig.

Du kan ikke bare bruke noe kort til dette.

For å se DAZN utenfor Canada må du ha et kanadisk kort.

Hvordan skaffer du deg en? Den enkleste metoden vil mest sannsynlig være å kjøpe et forhåndsbetalt kort i Canada og sende det til deg selv. Den raskere metoden vil bestå av å kjøpe et virtuelt kort. Google for en.

Den mest praktiske metoden skjønt? Be noen i Canada om å få en konto. Betal ekstra hvis nødvendig, eller tilby dem bruken av kontoen.

Hvis du ikke gjør noe, vil du ikke kunne registrere deg. Og hvis du ikke kan registrere deg, vil det å se DAZN utenfor Canada uansett hvor du er via en VPN være for ingenting.

Og så er det problemet med å laste ned appene. Vi skal gjennom det nå.

Se DAZN utenfor Canada uansett hvor du er på Android

Du kan laste ned appen fra en tilfeldig kilde på internett, men du vil sette enheten din i fare. Du vet ikke hva som er plantet i apper som ikke kommer fra offisielle kilder.

Den trygge måten er å laste ned fra Play Store, men når du først har prøvd det, vil du se at DAZN ikke er noe sted å finne i Play Store på ditt sted.

Derfor må du endre plasseringen av Play Store.

 • Gå til payments.google.com og klikk på innstillinger.
 • Trykk på Land tab.
 • Velg Canada eller et annet støttet sted av DAZN. Sørg for å oppgi en ekte adresse. Du kan finne en tilfeldig med en adressegenerator.
 • Sende inn og gå inn innstillinger på enheten fulgt av Apps hvor du trenger å finne Google Play Store og trykk Tving avslutning.
 • Til slutt, gå til Lagring og klikk på knappen i dekslene som sier CLEAR DATA.

  Gjenta Force Stop og RENGJØR DATA hvis DAZN ikke er tilgjengelig for nedlasting.

Se DAZN utenfor Canada uansett hvor du er på iOS (iPhone + iPad)

Hvis du vil se DAZN utenfor Canada på iOS-enheten din, enten det er en iPhone, iPod eller en iPad, kan du ikke bare endre posisjonen din som på Android, da du mister alt du noensinne har kjøpt.

 • I stedet må du først Logg ut av iCloud-kontoen din og gå til iCloud-fanen i innstillinger hvor du vil se en knapp for å lage en ny konto.
 • press den.
 • Gjør det til i Canada eller et hvilket som helst annet støttet land.
 • Når du legger en adresse, må du huske å bruke en ekte adresse. Du kan få en fra en adressegenerator.
 • Etter at du har fått en ny konto, bør du kunne finne og laste ned DAZN.

Se DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du befinner deg på Fire TV Stick / Cube

Vi la et eget innlegg om dette, fordi dette er ærlig talt komplisert, men hvis du vil se DAZN på storskjerm, er Fire TV Stick / Cube sannsynligvis det beste alternativet.

For å si enkelt, det å skifte plassering er forskjellig avhengig av butikk, men en ting er sikkert, du må bytte butikk for å være i Tyskland, da Canada ikke har en dedikert butikk, noe som betyr at Tyskland er det beste alternativet for å laste ned DAZN.

 • Det første trinnet for å se DAZN utenfor Canada uavhengig av hvor du er på Fire TV Stick / Cube er å gå inn på Amazonas nettsted.
 • Amerian Amazon vil oppgi kontoer & lister under ditt navn i mellomtiden vil Storbritannia oppgi Kontoen din. Uansett hva den sier, klikk på den, og gå til Innholdet og enhetene dine.
 • Der må du endre posisjonen din for å være i Tyskland, med en ekte adresse. Bruk en adressegenerator for det.

Men du trenger også et tysk kort eller bankkonto for det. Hvis du bruker N26 i Europa som er en nettbank, vil det fungere. Annet enn det, kan det hende du må skaffe et forhåndsbetalt kort eller et virtuelt kort, eller du kan ha problemer med å laste ned DAZN. Det vil vises, men du vil få en feil under nedlasting. Og sørg for å fjerne kort som ikke er utstedt i Tyskland når du gjør dette. Du kan legge dem til senere.

Og å, når du endrer adresse, må du registrere Amazon-kontoen din på Fire TV Stick / Cube. Gå inn til innstillinger etterfulgt av Min konto og du vil se et alternativ for å avregistrere

Slik ser DAZN utenfor Canada uansett hvor du er

Selvfølgelig må du laste ned PrivateVPN-appen på alle disse enhetene. Du vet hvordan du gjør det, håper vi.

Hvis enheten din ikke er oppført i dette, kan du kontakte vår prisbelønte kundestøtte. De hjelper deg.

Og hvis du lurer på, støttes ikke Chromecast da ingen VPN fungerer med Chromecast.

Nyt!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me