Hvordan se DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land

Hvordan se DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land

Av Michael Smolski, 2018-08-28 10:39:13 i Entertainment


Det er ingenting som å se live sport på en stor skjerm, så hvis du søker etter hvordan du kan se DAZN på Amazon Fire TV Stick, ringte du den rette samtalen. Live sport er ikke et TV-show. Nivået på følelser er bare på et helt annet nivå. Spesielt hvis favorittlaget ditt spiller. Og DAZN? DAZN er en streamingplattform som lar deg se de største sportsbegivenhetene på planeten, lovlig og i høy kvalitet.

Fangsten? Det fungerer ikke i alle land, faktisk fungerer det ikke en gang i USA. Den gode nyheten? Vi vet at vi ser DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land! Og vi kommer til å hjelpe deg!

For å se DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land du først trenger å være i stand til å installere appen

Hva er det som er så vanskelig med å installere en app? Hvis du vil se DAZN på Amazon Fire TV Stick, er dette den vanskeligste delen helt sikkert.

Hvis du ikke er i DAZN-støttede land som er Canada, Tyskland, Italia, Østerrike eller Japan, vil DAZN ikke vises i Amazon Appstore på din Fire TV. Og mens du på en datamaskin kan du se DAZN direkte fra nettleseren, kan du ikke gjøre det på Fire TV Stick. Du vil bare få et varsel for å få DAZN-appen.

For å se DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land, må du først få appen. Og for det må du endre plasseringen til Amazon Appstore. Canada? Den har ikke en eksklusiv butikk på Amazon. Derfor vil du ikke kunne laste ned DAZN hvis du er basert i Canada på Fire TV Stick, da det ikke er noen butikk for Canada. Det er en eksklusiv butikk i Tyskland, og det er den du bør gå etter.

For å bytte Amazon Appstore-land, må du først besøke Amazon-siden. Avhengig av din plassering vil dette trinnet avvike noe, men uansett må du gå til Amazon-siden. Den amerikanske Amazon vil opplyse kontoer & lister i mellomtiden vil Storbritannia oppgi Kontoen din. Uansett hva den sier, klikk på den, og gå til Innholdet og enhetene dine.

Der må du endre posisjonen din for å være i Tyskland. Og skriv ikke bare inn "sfdajhhfja" og forventer at den skal være en gyldig adresse. Du trenger absolutt et tysk postnummer, så bare søk etter en tysk adressegenerator på Google.

Kortet ditt kan være et problem. Noen ganger kan du bare endre adressen til kortet i innstillingene til Amazon, og det vil være nok til at DAZN kan lastes ned, men det fungerer ikke med alle kortene. Noen ganger må du skaffe deg et forhåndsbetalt / virtuelt kort fra Tyskland. Hvis du er heldig, kan du spørre en venn. Hvis du kan finne en gratis om det er en som brukes til testing eller fra et gratis nettsted som er alt du trenger. Kortet ditt trenger ikke verifiseres og har heller ikke penger. Det trenger bare å være et kort utstedt i Tyskland.

Og hvis du er i en bank som er et tysk selskap, kan du bruke det i stedet.

Helt ærlig er det mange tyske online banker som du kan registrere deg gratis på. Alt som trengs er noen raske søk på Google.

Hvis ingen av disse fungerer, må du huske å slette de ikke-tyske betalingsmåtene.

Betalingssituasjonen er viktig ettersom det ikke er nok å se DAZN i Amazon Appstore, da du får en melding om at du trenger å oppdatere fakturering med mindre du har en tysk betalingsmåte.

Etter at du har oppdatert alt du trenger for å oppdatere, må du avregistrere Amazon Fire TV Stick for å kunne se DAZN i Amazon Appstore. For å gjøre det, på Fire TV Stick, gå til innstillinger etterfulgt av Min konto og trykk avregistrere. Amazon vil gi deg instruksjoner om den prosessen mens den skjer. Følg dem og sørg for å registrere deg i den tyske versjonen av butikken ved å skrive koden du fikk på slutten på den tyske versjonen av nettstedet Amazon.de/code.

Å tømme DAZN til å tro at du er i Tyskland for å se DAZN på Amazon Fire TV Stick

Helt til slutt er det å få DAZN-appen bare et problem på Fire TV Stick. Det virkelige problemet overalt er å få DAZN til å tro at du er i et støttet land. En VPN er en måte å gjøre det på. Hvis du ikke vet hva en VPN er, er det et virtuelt privat nettverk, og når du kobler deg til det, avhengig av tjenesten du bruker, kan du stort sett være hvor som helst på denne planeten du ønsker, praktisk talt.

Og det betyr at du med en VPN praktisk talt kan være i Canada uten å tråkke noen gang i Canada.

Bortsett fra, menneskene på DAZN er ikke dumme og de vet at de har rettigheter til å streame innhold, og at folket som gir disse rettighetene ikke ville være lykkelige hvis folk utenfor landene som DAZN har rettigheter til å streame i, bruker DAZN og derfor sikrer selv ikke VPN fungerer med det.

Vel, PrivateVPN fungerer med det. Hvis du kobler deg til vår Canada - Toronto 2 server, vil DAZN fungere. Og ikke bare jobbe, det vil fungere like smidig som uten VPN. Noen mennesker som er klar over VPN, antar at de bremser forbindelsen. Noen selskaper gjør det. Vi hevder ikke å få fart på det, faktisk vil vi si at hvis internett ditt er dritt, vil din erfaring med DAZN også sannsynligvis være dritt.

Men vi vil gi deg hastigheter som er veldig nær din nåværende hastighet, da vi kjøper mesteparten av internettkapasiteten vår fra IP-transportleverandører direkte i stedet for fra hostingfirmaer som eliminerer eventuelle grenser fra hostingfirmaer.

Med PrivateVPN kan du se DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land, men du trenger også en konto som bringer oss til neste trinn.

Setter opp en konto for å se DAZN på Amazon Fire TV Stick i ethvert land

Vel, du trodde ikke du kan se DAZN på Amazon Fire TV Stick i noe land uten konto? Gjorde du?

Dette er akkurat som det første trinnet. Ikke så enkelt.

Registrering er enkel. Du oppgir fakturering og så videre i Canada, ideelt sett siden du bruker den kanadiske versjonen av nettstedet. Du kan også bruke tysk fakturering som du brukte med Amazon Appstore, men prøv å bruke en kanadisk fakturering. Selvfølgelig blir DAZN betalt, så med mindre du allerede har en konto, må du ha penger på betalingsmåten din.

Vi anbefaler at du bare kontakter en kanadier! De er virkelig herlige mennesker! Hvis ikke, skaff et forhåndsbetalt kort fra Canada, enten det er virtuelt eller ekte. Og send penger til det. Til slutt, betal, og så er du i. Slik ser du DAZN på Amazon Fire TV Stick i alle land!

Se DAZN på Amazon Fire TV Stick

Vil du se Dazn på Amazon Fire TV Stick i noe land på denne planeten? Du ringte godt og ønsket å bringe sport til større skjerm uten å betale for mye for ikke nok innhold på TV-en. Og vi? Vi hjelper deg bare å bruke DAZN uansett hvor du er på denne planeten.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me