Hvordan se DAZN i USA på alle enheter (i 2019)

Hvordan se DAZN i USA på alle enheter (i 2019)

Av Michael Smolski, 2019-05-10 17:07:01 i Entertainment


Vil du se DAZN i USA? Det er ikke ofte du trenger å søke etter hvordan du ser en bestemt plattform i USA, ikke sant? USA tilbyr tilgang til de mest populære streamingplattformene på planeten så langt som filmer og videoer, men mislykkes når det kommer til sport. Jada, DAZN støttes i teorien i USA, men det er ikke riktig DAZN. Med amerikansk DAZN får du bare kamphendelser som er bra hvis du elsker å se kampene, men veldig begrensende sammenlignet med kanadisk eller italiensk DAZN.

Hva om du kunne ha tilgang til amerikansk, kanadisk og italiensk DAZN som blokkerer nesten alle store sportsbegivenheter på planeten? Enten du vil se Liverpool komme tilbake fra 3-0 for å vinne 4-0 i neste kamp kontra det store Barcelona, ​​eller om du vil se litt MLB. I denne artikkelen skal vi dekke hvordan du kan se DAZN i USA på alle enheter, i 2019.

Hvordan ser du DAZN i USA på alle enheter?

Du finner denne prosessen langt enklere enn de fleste på grunn av at DAZN totalt sett støttes i USA.

Hvis du bor i Storbritannia, må du finne en måte å få et amerikansk, kanadisk eller italiensk kort til å registrere. Siden du allerede er i USA, har du allerede et amerikansk kort som lar deg registrere deg med letthet.

Imidlertid, hvis du ikke har et amerikansk kort, så husk å lese guiden vår om hvordan du kan se DAZN i Europa eller Australia, det gjelder over hele planeten.

Etter at du har registrert deg, vil du kunne se DAZN i USA på alle enheter, men det er bare kamphendelser. Hvis du vil bruke DAZN til sitt fulle potensial for å se noen av de beste ligaene i verden, fortsett å lese.

Hvordan se DAZN i USA (More Than Fighting Events)

Hvis du vil se DAZN i USA på grunn av at folk elsker det over hele planeten, er det her lure DAZN spiller inn.

Og du gjør det ved å bruke en VPN.

Hvis du vil se Champions League og alt det gode med DAZN i USA, må du bruke en VPN for å endre din beliggenhet.

Det er imidlertid ikke så enkelt som å bruke noen tjenester der ute.

Hvis du noen gang prøvde å oppheve blokkeringen av en plattform, enten det er Netflix eller BBC iPlayer, vet du at det ikke er så enkelt som bare å koble til riktig land via en VPN fordi tjenester som DAZN tar skritt for å forhindre at folk bruker VPN-tjenester.

Det er ikke fordi de er slemme mennesker og ikke vil at du skal se DAZN i USA til potensialet for at du kan se det i Canada, men fordi DAZN ikke har rett til å vise deg slike som Champions League i USA. Og grunnen til manglende rettigheter faller vanligvis ned til slike som ESPN og andre som eier eksklusive rettigheter til visse ligaer, noe som gjør det umulig for slike som DAZN å kjøpe rettigheter for bestemt innhold. DAZN forhindrer VPN-tjenester i å jobbe, så de får ikke problemer.

Imidlertid er en av de svært få tjenestene som fungerer med DAZN PrivateVPN. Du lurte på hvordan du kan se DAZN i USA på alle enheter, og det er ganske enkelt. Du må koble til riktig DAZN-server, og det er det. Når du har en amerikansk konto, kan du bytte mellom land ved ganske enkelt å koble til en annen DAZN-server. Og det gjør at du kan glede deg over DAZN i USA slik det bør nytes. Å kjempe om idrett er kult, men mange av oss vil også ha andre idretter.

Er det faktisk mulig å se DAZN i USA på alle enheter i 2019?

Hvis du vurderer de viktigste plattformene som Android, iOS og selvfølgelig stasjonære enheter, så ja, kan du se DAZN i USA på alle enheter.

Situasjonen blir imidlertid langt mer komplisert når du vil se på TV-en. Med mindre du verken har Android TV eller Amazon Fire TV-serienheter.

Det skyldes at verken Apple TV eller Chromecast støtter VPN-tjenester. PrivateVPN i seg selv er en av de aller færreste i Amazon-butikken for Fire TV, men slike som Apple TV eller Chromecast støtter ingen VPN-tjenester i det hele tatt, noe som gjør det umulig for deg å se DAZN i USA hvis du eier en av disse.

Våre råd? Bare få Fire TV Stick. Det er langt billigere enn Apple TV, og det lar deg se DAZN i USA, på storskjerm.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me