Hvordan se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

Hvordan se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

Av Michael Smolski, 2018-03-26 18:10:42 i Entertainment


Du har fått deg en Amazon Fire TV Stick fordi du hørte at den kan gjøre smart-TV enda smartere, men ennå du ønsket å se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV-pinnen og kunne ikke. Hvordan er det? Hvis en enhet er så flott å ha fått over 160 000 anmeldelser med gjennomsnittlig 4,5 stjerner av 5 på den amerikanske Amazon, hvordan fungerer den ikke med BBC iPlayer, men fungerer likevel med omtrent hver eneste app der ute, mens de fleste smart-TV-er bare tilbyr en viss mengde apper?

Se, BBC iPlayer er tilgjengelig på Amazon Fire TV Stick. Bare ikke for alle. Men du trenger ikke å være den "alle sammen."

Hvorfor kan du ikke se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick i utgangspunktet?

BBC kjøper kanskje lisenser som lar dem vise hva det er som du og andre mennesker søker å se på sine kanaler og plattformer. Men BBC er en britisk kringkaster, og det er den demografiske den følger etter. Ingen andre betyr noe utenfor det området. Jo flere land du vil vise noe i, jo mer koster det. BBC vil ikke tjene på å vise innhold i USA. En annonse som gjelder for det britiske markedet har ingen nytte i USA, så kunder som betaler for annonser vil ikke dra nytte av denne typen ordninger, så det hjelper bare ikke på noen måte i det hele tatt.

Hvis BBC skulle vise innhold i USA eller i noe annet land for den saks skyld, ville de måtte bruke ekstra penger på lisenser som lar deg se på noe, men som ikke kommer BBC til gode. De taper penger på den måten.

Online-plattformer kan lett nås, noe som er flott, men det er derfor geografiske blokker plasseres. Med en geografisk blokk kan du ikke få tilgang til innhold levert av BBC hvis du ikke er i Storbritannia, da ellers kan BBC komme i trøbbel. Så hvis du vil se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick, må du overbevise BBC om at du er i Storbritannia. Og det er vanskelig å gjøre uten å være der.

Ikke umulig.

Endre landet til Amazon Appstore

Dette er det første skrittet å ta hvis du vil se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick. Du trenger appen, og for å få appen, må Amazon Appstore se deg som noen som er i Storbritannia. For å gjøre det trenger du to ting. Du må bytte land i Amazon Appstore, og du trenger å være i Storbritannia praktisk talt. Ellers vil du se at appen er "utilgjengelig."

Endre landet til Appstore-delen

Klikk på lenken Administrer innhold og enheter vi nettopp har gitt. Du kan også finne den på kontoen din på Amazon. Gå til innstillinger kategorien, og velg Landsinnstillinger følge av Endring. Oppgi deretter en ny adresse som er i Storbritannia. Du kan finne mange adresser & postkodegeneratorer på internett, så bare bruk en av dem for å få en britisk adresse og viktigst av et britisk postnummer som det er nødvendig for at du skal fortsette hvis du vil se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick.

Når du er ferdig med det, velger du Oppdater og du bør bli bedt om å oppdatere standardbutikken din. Du vil bli bedt om å registrere enheten din på Fire TV Stick igjen når du gjør alt dette.

Få appstore til å tro at du er i en annen landsdel

Se at det ikke alltid er like enkelt som å endre en adresse. Du må også være i Storbritannia. Stort sett i det minste. For å gjøre det trenger du en VPN. Og PrivateVPN gir en fungerende VPN når det gjelder å se BBC iPlayer og bruke Amazon Appstore. For å bruke PrivateVPN, må du først lage en konto som du kan gjøre ved å trykke på Kjøp-knappen øverst til høyre på skjermen. Det er en 3-trinns prosess, og du kan få full refusjon i løpet av 30 dager hvis du finner ut at tjenesten vår ikke fungerer. Vi tilbyr ikke en gratis tjeneste, men i stedet tilbyr vi hastighet som gratis servere ikke gir. Og det er viktig hvis du vil se BBC iPlayer. Og vi har også et innlegg om hvorfor gratis VPN-tjenester er dårlige.

Etter at du har opprettet kontoen din, må du søke etter PrivateVPN på Fire TV. Du kan gjøre det ved å trykke på mikrofonknappen på Fire TV-fjernkontrollen og ringe ut PrivateVPN, eller du kan ganske enkelt søke etter det på den vanlige måten du søker etter apper på Amazon Fire TV.

Installer den og oppgi informasjonen du opprettet kontoen din etterfulgt av tilkobling til en britisk server. Du må deretter gi det et minutt eller to og søke etter BBC iPlayer. Til slutt må du laste ned den.

Se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

For å se BBC iPlayer i USA, må du være koblet til riktig server til enhver tid. Vi tilbyr en spesiell BBC-server, og vår UK - BBC-server fungerer også med BBC. Du kobler ganske enkelt til en av disse, og du bør kunne se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick, og for å være åpenhjertig, ikke bare i USA, men over hele verden forutsatt at du har PrivateVPN.

Hvis du vil bruke BBC iPlayer, kan du få det nå eller gå til Storbritannia i stedet. Da det er de eneste to alternativene.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me