Hvordan se amerikanske Netflix på et fly

Hvordan se amerikanske Netflix på et fly

Av Michael Smolski, 2018-05-30 09:23:51 i Entertainment


Det er 2018. Du vil se amerikanske Netflix på et fly, for selv om det er 2018, er fly fremdeles vondt. Og det er virkeligheten. De kommer ikke mye raskere, og kroppen din har sannsynligvis vondt mer på en flytur i dag enn den ville gjort på slutten av 50-tallet og begynnelsen av 60-tallet. Da var fly som luksus tidligere. Nå handler det om å bli satt inn i et sete som tar minst mulig plass.

Men det er mange måter å glemme en ubehagelig flytur spesielt på grunn av at flere og flere flyselskaper legger til Wi-Fi. Og hvis du har Wi-Fi, kan du se amerikanske Netflix på et fly. Eller ærlig talt, hvilken som helst Netflix i det hele tatt. Bortsett fra når det ikke fungerer. Og det er derfor du sannsynligvis er her.

Hvorfor amerikansk Netflix på en plan ikke fungerer for deg

Hvis du flyr fra Amerika til Europa eller andre steder, på et tidspunkt, vil du ikke være lokalisert i Amerika. Og det er her amerikanske Netflix blir ikke-amerikansk og du får en “Denne tittelen er ikke tilgjengelig å se i ditt område” slags melding.

Dette skyldes det faktum at Netflix ikke har rett til å streame innhold overalt på denne planeten, noe som betyr at når du først er utenfor Amerika, kan det hende at visse show ikke er tilgjengelige for deg.

Når det gjelder Netflix, er Amerika den største prioriteringen, noe som betyr at alle andre land går glipp av. Du vil bare kunne se amerikanske Netflix på et fly hvis Netflix ser deg som noen som er i Amerika, og hvis den ikke gjør det, er noen av showene i Amerika også i andre land.

Det store problemet er at fly flyr så raskt at du kanskje flyr gjennom flere land i løpet av et show som kan forstyrre deg ganske mye.


Den beste måten å se amerikanske Netflix på et fly er ved å få Netflix til å tro at du er der selv når du ikke er det. Denne metoden lar deg se amerikanske Netflix uten forstyrrelse, forutsatt at flyselskapet du flyr med leverer på kvaliteten til Wi-Fi.

Hvordan se amerikanske Netflix på et fly

Du kan ikke endre det faktum at du alltid endrer plassering når du er i et fly, men du kan sikkert få internett til å tenke at du hele tiden er på ett sted.

Hvordan?

Via en VPN.

En VPN er et virtuelt privat nettverk. Noen bruker det som et verktøy som holder dataene deres beskyttet på internett. Noen bruker det for å få tilgang til innhold som ikke er tilgjengelig i landet deres.

En VPN-tjeneste gjør din beliggenhet meningsløs. Du kan være i Brasil eller Polen, og fremdeles være i Amerika. Det er kraften til en VPN-tjeneste. Det kan få deg til å være et sted praktisk talt uten å være der.

Som et resultat av hva en VPN-tjeneste tilbyr, kan du se amerikanske Netflix på et fly uansett hvor du er.

Forutsatt at du har riktig VPN. En gratis tjeneste er ikke et alternativ, da det vil være for tregt å streame innhold som allerede vil være tregere på grunn av en mye dårligere internettforbindelse i et fly enn det du har hjemme.

Det er heller ikke nok å koble til en amerikansk server. Du trenger en amerikansk server som fungerer med Netflix.

Se, Netflix ble presset av alle disse selskapene som ga Netflix rettigheter til å streame bestemt innhold i visse land. Disse selskapene vil ikke at du skal ha tilgang til bestemt innhold hvis du ikke er i Amerika, da de taper penger, da du ikke trenger å se på det på forskjellige måter hvis du kan se det på Netflix. Som et resultat har Netflix iverksatt store tiltak mot VPN-brukere.

PrivateVPN gir både riktig hastighet ved å ikke bremse nettverket ditt på grunn av kjøp fra IP-transittleverandører direkte i stedet for bare fra hostingfirmaer og gir fungerende amerikanske servere i stedet for bare amerikanske servere..

Hvis du kobler deg til vår New York 1 eller bøffel server, vil du kunne se amerikanske Netflix på et fly. Og hvis du ikke vil se amerikanske Netflix, har vi deg dekket også. Sørg for å sjekke ut vår fulle guide på Netflix for dette.

Så hvordan setter du PrivateVPN opp til å se amerikanske Netflix på et fly?

  • Klikk på Kjøp-knappen øverst til høyre på skjermen og registrer deg ved å oppgi valgplan, passord og e-post, og betalingsmåte.
  • Last ned klienten vår ved å gå til Last ned-fanen nederst på siden vår.
  • Installer den og koble til en av de amerikanske serverne.
  • Og se amerikanske Netflix på et fly uansett hvor du er akkurat nå eller vil være.

Netflix har også en flott funksjon som lar deg laste ned noen filmer og TV-serier i noen dager. Det kan fungere med showet du vil se.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me