Hvordan se amerikanske Netflix i Russland

Hvordan se amerikanske Netflix i Russland

Av Michael Smolski, 2019-06-25 22:05:04 i Entertainment


Mens Netflix er tilgjengelig i Russland, med 113 TV-serier og 509 filmer, kommer du ikke akkurat til å kose deg for lenge på Netflix. Spesielt siden det meste av tilgjengelig innhold ikke kommer til å være interessant for deg. Hva kan du gjøre? Du kan se amerikanske Netflix i Russland. Det er over 1157 show og 4593 filmer. Mye bedre, ikke sant?

I denne guiden vil vi vise deg hvordan du ser amerikanske Netflix i Russland, men også hvordan du samlet kan få tilgang til mest mulig Netflix-regioner. Som ja, amerikanske Netflix har mest innhold, men det har ikke alt. For eksempel er Power tilgjengelig på det britiske Netflix, men ikke på amerikanske Netflix, ettersom nettverket som skaper showet har eksklusive rettigheter til det i USA.

Hvordan se amerikanske Netflix i Russland

Det er langt enklere å se amerikanske Netflix i Russland enn å sette opp slike som Hulu eller DAZN, som vi også har guider på.

Det er fordi i motsetning til Hulu, er Netflix samlet tilgjengelig over hele verden, og det er ikke nødvendig å få amerikanske kort til å registrere seg.

Og det betyr at det ikke er behov for å gå gjennom vanskelige registreringer og heller ikke noe behov for at du må endre plasseringen til appbutikken din for å laste ned Netflix.

Alt som trengs er å få Netflix til å tenke at du er i USA.

Og du gjør det ved å bruke en VPN.

VPN-tjenester lar deg praktisk talt endre posisjonen din uten å flytte, noe som er akkurat det som må skje hvis du vil se amerikanske Netflix i Russland.

Vil en hvilken som helst VPN la deg se amerikanske Netflix i Russland?

Dessverre gjør Netflix konstant innsats for å forhindre at VPN-tjenester fungerer.

La oss gi et eksempel på showet, Power.

Netflix betaler for å vise det i Storbritannia, men det lønner seg ikke å vise det i USA fordi nettverket som opprettet det, ønsker å vise det utelukkende på sin plattform i USA. Hvis noen er i stand til å bruke en VPN til å bruke UK Netflix for å se på Power, taper det nettverket penger. Derfor må plattformer som Netflix iverksette tiltak for å forhindre at VPN-tjenester fungerer. Ellers ville de komme i trøbbel.

Og det er derfor det er avgjørende å undersøke VPN-en du får. 3000+ servere betyr ikke at du vil kunne se amerikanske Netflix i Russland. Kvalitet betyr mer enn kvantitet. Og det er her PrivateVPN kommer inn som en tjeneste som tilbyr langt færre servere enn konkurrentene, men som tilbyr servere som fungerer med tjenester som folk vil bruke, for eksempel American Netflix i Russland.

Faktisk støtter PrivateVPN de fleste Netflix-regionene på markedet. Enten du vil se Thai, Storbritannia eller amerikansk Netflix, støtter PrivateVPN 21+ Netflix-regioner, slik at du kan se et bredest mulig Netflix-bibliotek der ute.

Andre fordeler ved å bruke en VPN i Russland

Det er ikke akkurat en hemmelighet at Russland sensurerer noe innhold.

Og selv om det ikke er så ille som Kina på det feltet, samarbeider det med Kina om innholdsfiltrering siden 2015.

Å bruke en VPN lar deg ikke bare se amerikanske Netflix i Russland. Det vil også gi deg tilgang til nettstedene som Russland har blokkert i det siste, samtidig som du sørger for at du er trygg hvis du får tilgang til nettsteder som Russland kan føle følsomme overfor..

Fra sikkerhetsperspektivet kommer PrivateVPN med militær klasse AES (Advanced Encryption Standard) 256-biters krypteringskode med 2048-biters DH-nøkkelkrypteringstype, som er den høyeste standard som er tilgjengelig på markedet, og sørger for at hva enn du sender på internett er kryptert og trygt fra andres tilgang.

Som en svensk VPN kan ikke PrivateVPN lagre noen logger om bruken din. I det siste har det blitt sett at press fra myndighetene har ført til at VPN-tjenester har sluppet loggfiler om brukere, som ofte er det eneste stykke data som står mellom din fulle 100% beskyttelse.. Sverige har stramme personvernlover som forhindrer oss i å lagre slike logger hvis vi ville, noe som ikke er tilfelle med noen andre land der ute.

Når det gjelder sikkerhet, er det også veldig viktig å ikke lekke data. Derfor kommer PrivateVPN-klienten med IPv6 lekkasjebeskyttelse, DNS-lekkasjebeskyttelse og en Kill Switch som vil drepe internett hvis VPN-en din skulle slutte å fungere.. Det burde ikke, men noen ganger slutter ting som ikke burde slutte å fungere. Bedre trygg enn beklager.

Slik ser du American Netflix i Russland mens du også forblir trygg

Ved å bruke PrivateVPN kan du se amerikanske Netflix i Russland, så vel som mange andre tjenester som Hulu, som vi har guider om på bloggen vår, men bruk av PrivateVPN vil også holde deg beskyttet enten det er fra internettleverandøren din eller myndighetene.

Klar til å bli med?

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me