Hvordan se amerikansk TV på nettet (selv om utenfor USA)

Hvordan se amerikansk TV på nettet (selv om utenfor USA)

Av Michael Smolski, 2019-08-26 11:31:49 i Guides


Vil du se amerikansk TV på nettet, selv om du er utenfor USA? Det er 100% mulig. Spørsmålet? Hvilken amerikansk TV vil du se, spesielt? Som det er mye å velge mellom. I denne guiden skal vi gå alt som betyr noe når det gjelder å se amerikansk TV på nettet, og vil dykke ned i hvordan du kan se noen av de mest populære streamingkanalene, i USA.

Hva som må skje for at du kan se amerikansk TV på nettet, selv om du er utenfor USA

Noen streamingplattformer betales, og andre er gratis. På samme måte som noen er mye lettere å få tilgang til mens andre krever tålmodighet.

Hvis du vil se US TV Online, må du først spørre deg selv hva leter du faktisk etter.

Ønsker du å ha en haug med kanaler å se på, eller ønsker du å kunne se noen av favorittprogrammene dine på forespørsel med en gang, samtidig som du har tilgang til fotballkampene du vil ha tilgang til?

Avhengig av svaret på det, vil metoden variere.

Hvis du ser etter standard-TV...

Da er Hulu Live TV ditt beste svar.

Det er litt billigere enn et knippe TV-leverandører, men lar deg se amerikanske TV Online, samtidig som du gir deg standard Hulu-kontoen som lar deg se gode show dagen etter at de kommer på lufta, uten å måtte vente på et bestemt tidspunkt. Med Hulu har du kontroll, ikke TV-en og tiden kanalen velger å lufte kl.

Men akkurat som med mange andre TV-leverandører, får du ikke med det samme alt du vil.

For eksempel, hvis du også vil se HBO, må du betale for det.

Og det er her du må stille deg spørsmålet om standard TV om online eller ikke fremdeles er verdt det i 2019 eller 2020?

Hvis du bryter ned mange av kanalene du har tilgang til akkurat nå med TV-pakken din, er de gratis. De som ikke er det? De er stort sett ikke tilgjengelige, vel, med mindre du betaler.

En standard TV-pakke? Det inkluderer ikke idrettene du vil se. Det inkluderer heller ikke mange flotte kanaler som er verdt å ha, for eksempel HBO eller National Geographic.

Hva om du kunne se amerikansk TV på nettet ved å bruke mye mindre penger? Det er den beste måten å gjøre det på.

Se amerikansk TV på nettet, selv om du er utenfor USA mindre enn en TV-leverandør

La oss slå sammen og se på TV.

Først fikk du standardene som NBC, CBS eller Fox, som er tilgjengelige på TV, men også online.

Etter det er de to viktigste tingene du mest sannsynlig vil ha tilgang til, TV-serier / filmer og sport.

Når det gjelder sport, er ESPN et alternativ som er kjent over hele verden, og som også er tilgjengelig online. Men DAZN er også en viktig aktør å vurdere som ikke er den største i USA ennå, ettersom den bare viser kampsport, men vi vil veilede deg gjennom hvordan du kan endre det enten i USA eller utenfor.

Filmer og show? Det er der du ser amerikansk TV på nettet gir deg en klar fordel i forhold til å se på en standard TV.

Hvorfor skulle du måtte betale for å låne en film eller på annen måte måtte justere deg etter noen plan for når en film eller show skal spille? Jeg er ikke tilgjengelig på onsdag, men det er jeg dagen etter. Hva nå?

Det er der moderne streamingplattformer utgjør en stor forskjell, og de er langt billigere enn det du trenger å betale hvis du ønsket å få et standard TV-abonnement, som ikke tilbyr deg alt innholdet du søker, med mindre du betaler selv mer for de ekstra pakkene som inkluderer HBO.

alternativer?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO NÅ.
  5. Hotstar.

Disse fem alternativene vil være de mest populære akkurat nå, men det lanseres mer snart. Disney lanserer for eksempel sin egen plattform innen utgangen av året. (Sørg for å sjekke ut vårt Disney v Netflix-blogginnlegg når du får en sjanse.)

Hvilken er best for deg?

Hvis du ser etter noe annet enn hva standard-TV tilbyr, er Netflix en interessant plattform som nærmet seg innhold annerledes enn andre. Og mens det først og fremst betalte for rettigheter til å streame innhold, på grunn av konkurranse som skapte innholdet nå også med å lage streamingplattformer, begynte Netflix å lage sine egne show.

Og det gjorde en utrolig jobb med det med produksjoner som 13 Reasons Why og Stranger Things som traff over 40 millioner strømmer i løpet av de første tilgjengelige dagene.

Leter du etter noe som vil tilby deg en blanding av alt for en god pris? Amazon Prime tilbyr filmer, show, bok og til og med litt musikk med Prime-abonnementet. Og det beste? Gratis frakt. Hvis du handler hos Amazon allerede, vil det å kjøpe bare en ting per måned ofte gjøre Amazon Prime verdt det som det er.

Hulu? For at det beste alternativet er hvis du ser for å se programmene og filmene som vises på TV. En flott ting med det er at episoder fra TV stream på det bare et døgn etter den opprinnelige utgivelsen, noe som ikke var tilfelle med Netflix, noen gang. Åh, og det er utrolig billig til bare 5,99 dollar.

HBO NÅ? Vel, hvis du allerede har HBO med ditt nåværende HBO-abonnement og bare ser etter å kunne se på nettet, bør HBO GO fungere for deg hvis du er i USA og få andre land som Polen. HBO NÅ? Det er for de som ikke har HBO i sitt nåværende abonnement.

Hvorfor få HBO? Da det ikke bare handler om Game of Thrones. HBO er ansvarlig for et stort antall andre produksjoner som Tsjernobyl som er blitt rangert som det beste TV-programmet som noensinne er laget. Og vel, du kan lese alt om det i en av guidene våre på bloggen din.

Hotstar? Muligens det minst interessante alternativet for de fleste, men et som pakker inn noe gratis innhold, noen idretter, og noen indiske show og filmer. Sannsynligvis den mest unike pakken som tilbys.

Å ha noen eller noen av disse plattformene kombinert med en sportsplattform som DAZN vil tillate deg å se amerikansk TV på nettet, selv om du er utenfor USA mens du sparer penger, og ser nøyaktig på hva du vil se.

Men når det gjelder å se utenfor USA? Fortsett å lese.

Hvordan se oss på TV på nettet hvis du er utenfor USA

Enten du vil se Fox eller Hulu, så går det til slutt ned til plattformen du vil se utenfor USA, og tenke at du er i USA.

Og for det trenger du en VPN.

VPN-tjenester? De lar deg endre posisjonen din uten å flytte. Med en VPN kan du være i USA enten det er i Storbritannia, Australia eller hvor som helst ellers i verden for den saks skyld.

Og det er nøkkelen til å fjerne blokkering av plattformer som Fox, Hulu og mange andre.

Imidlertid, med det sagt, vil du i noen tilfeller trenge et amerikansk kort for å registrere deg. Ikke noe problem hvis du allerede har et, men et problem hvis du ikke gjør det.

Vi dekker aspektet av amerikanske kort i alle guidene som krever det, akkurat som vi dekker alle andre nødvendige trinn for deg å se favorittprogrammene dine om det er vår guide til Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO og mange andre som vi snakket om på bloggen vår. Bare klikk på lenken, så finner du all informasjonen du trenger.

Og det beste? PrivatVPN er gratis å prøve uten grenser. Vi kan bare fortelle deg at i stedet for å fokusere på kvantitet, fokuserer vi på kvalitet, og dermed jobber alle de mest populære plattformene med det, noe som ikke er tilfelle med noen av tjenestene som har flere servere enn PrivateVPN, men hvorfor ikke bare prøve ute for deg selv? Det tar bare noen få klikk.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me