Hvordan se amerikansk Netflix i Australia (fungerer på alle enheter)

Hvordan se amerikansk Netflix i Australia (fungerer på alle enheter)

Av Michael Smolski, 2018-12-10 15:06:40 i Entertainment


Du betaler like mye for et Netflix-abonnement som amerikanere, men får under halvparten av innholdet? Snakker om å bli svindlet, ikke sant? Hva om du kunne se amerikanske Netflix i Australia på hvilken som helst enhet? Hva om du kan se hvilken som helst Netflix du vil uansett hvor du er? Det vil sikkert spare deg for mye tid å finne innholdet du vil se, og som er tilgjengelig på Netflix, bare ikke Netflix.

Når du har lest disse figurene, vil du se amerikanske Netflix i Australia...

Amerikansk Netflix? Den har rundt 1157 TV-serier og 4593 filmer. Disse tallene endres selvfølgelig hele tiden, men som det er, er det hva du får med amerikanske Netflix.

Australske Netflix? 443 TV-serier og 1585 filmer. I underkant av 35% av innholdet som amerikanske Netflix har. Helt sinnssykt. Du betaler nesten samme pris for Netflix, men får 1/3 av tilgjengelig innhold.

Det er fremdeles mange show og filmer å se på, ikke sant? Ja, helt til showet eller filmen du vil se ikke er på Netflix.

For å sette ting i perspektiv, det er minst 57 land som ikke inkluderer USA som har mer innhold enn det australske Netflix. Steder som Guadeloupe, Martinique, Saint Vincent og Grenadinene og Anguilla, for bare å nevne noen. Land som mange mennesker aldri har hørt om, har nesten dobbelt så mye innhold, og noen ganger enda mer.

Det er grunnen til at du bør ønske å se amerikanske Netflix i Australia, ellers kan det ærlig talt ikke være verdt det.

Og vi vil ikke bare vise deg hvordan du ser amerikanske Netflix i Australia, vi vil også vise deg en måte å se hvilken som helst Netflix på, med en metode som fungerer på alle enheter.

Hvordan se amerikanske Netflix i Australia

Hvis du vil se amerikanske Netflix i Australia, er trinnet veldig enkelt. I motsetning til med Hulu eller DAZN, trenger du ikke å gå gjennom tunge påmeldingstrinn som krever kreditt- / debetkort.

Du trenger bare å lure Netflix til å tro at du er i USA, eller i et annet land hvis du er ute etter å se Netflix fra et annet land. Mens den amerikanske Netflix kanskje har mest innhold, har den ikke alt innholdet.

Hvordan lurer du Netflix på å tro at du er i USA?

Du gjør det ved å være der, men praktisk talt.

Og den beste måten å gjøre det på er å bruke en VPN.

En VPN står for et virtuelt privat nettverk. For å si det enkelt, når du kobler til en av serverne som en VPN-tjeneste du bruker, vil du være på stedet for den serveren, praktisk talt, uten å være der. Og det låser opp mange muligheter på internett, ikke bare i Netflix-spekteret.

Kan du bruke hvilken som helst VPN for å se amerikanske Netflix i Australia?

Gratis VPN-tjenester? Det betyr tregt. Det betyr også at du ikke fungerer servere.

Når du søker etter hvordan du ser amerikanske Netflix i Australia, vil du vite hvordan du ser det, ikke hvordan du har en illusjon om at du kan se, til du må vente på at filmen eller TV-showet ditt skal buffer hvert 40. sekund.

Gratis tjenester er proppfulle av brukere og investerer ikke i høy kvalitet på internett. Og siden de er så populære og gratis, er det mye lettere å målrette dem og hindre dem fra å fungere, som ikke glem, Netflix er ikke dum. De kjenner til VPN-tjenester. Det er ikke så enkelt som å koble til en amerikansk server. Den må også jobbe med Netflix.

Og snakker om fungerende servere, mange mennesker faller for illusjonen av "vi har 100 amerikanske servere" eller hva antallet er når de leter etter en VPN. Hvor mange av disse jobber med tjenester som Netflix, Amazon Prime og Hulu? Det er det du trenger å se etter og hva VPN-tjenester unngår.

PrivateVPN? Vi har ikke 100 amerikanske servere, men vi har servere som fungerer med amerikanske Netflix. Vi støtter også mange andre Netflix-servere, enten det er i Spania eller Sverige, som vi vet at selv om USA har mest innhold, har det ikke alt.

Og hvis du kommer inn på bloggen vår, vil du se hvordan du får tilgang til tjenester som krever mye mer arbeid enn bare å laste ned PrivateVPN og bruke den.

Denne metoden fungerer ikke på enheter som ikke støttes av VPN-er, for eksempel Chromecast.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me