Hvordan Jailbreak the Fire TV Stick i 2019 (den raskeste no-nonsense-metoden)

Hvordan Jailbreak the Fire TV Stick i 2019 (den raskeste no-nonsense-metoden)

Av Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 i Guides


Du er her fordi du vil vite hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick i 2019, men all guide du ser på den drar på for alltid før den kommer til poenget? Da er denne guiden noe for deg. Det er den raskeste no-nonsense-metoden som ikke får deg til å gå gjennom kompliserte metoder som kanskje eller ikke fungerer, avhengig av når du leser den. Denne metoden fungerer hver eneste gang uansett om du rocker Fire TV Stick eller Cube.

Dette er nøyaktig hvordan du Jailbreak the Fire TV Stick på den raskeste no-nonsense mote

 1. Slå på Fire TV Stick
 2. Gå til innstillinger.
 3. trykke på Min Fire TV.
 4. Mens du er der, gå til Utviklermuligheter.
 5. Slå på Apper fra ukjente kilder sammen med ADB-feilsøking.
 6. Før du jailbreak Fire TV Stick, blir du bedt om å bekrefte valget ditt.

Det alene på en måte er hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick. Vi skal nå gå gjennom hvordan du installerer Kodi, hvordan du laster ned apper, og hvordan du jailbreak enheten din fullt ut, slik at du også kan bruke appene du vil bruke.

Å være i stand til å laste ned alle apper du ønsker, er ikke et fullstendig jailbreak

Du er her fordi du ville vite hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick med den raskeste no-nonsense-metoden, men mens de fleste guider nevner hvordan du installerer apper, er det de ikke nevner at din beliggenhet er ofte en større grense, avhengig av hvor du bor.

Å ha DAZN på Fire TV Stick er flott til du ikke kan se det fordi du er i feil land.

Og det er der det å ha en VPN kommer inn.

En VPN er et virtuelt privat nettverk som holder deg trygg på internett og lar deg endre posisjonen din, praktisk talt.

De fleste av guidene nevner VPN-tjenester bare fra perspektivet om å holde seg trygge når de får tilgang til ulovlig innhold gjennom kryptering. Med PrivateVPN vil du være så trygg som det blir med 2048-biters kryptering med AES-256, og det er det høyeste krypteringsnivået som er tilgjengelig på markedet. Men også på grunn av funksjoner som Killswitch som vil drepe internett hvis en VPN slutter å fungere, eller IPv6 lekkasjebeskyttelse som forhindrer IP-lekkasjer, men det er ikke grunnen til at vi nevner en VPN i denne guiden..

Vi opplever at mange mennesker går etter den ulovlige metoden for å se på innhold, fordi det ikke er noen lovlig metode for dem å se på bestemt innhold i utgangspunktet. Plassering er et stort problem. Og det er her en VPN spiller en stor rolle.

Med en VPN kan du oppheve blokkeringen av stort sett alle tjenester som er blokkert på ditt sted, selv i Kina med sensur, hvis du bruker riktig VPN-tjeneste. Å bruke en VPN er på mange måter en veldig måte å jailbreak Fire TV Stick på enn hvis du bare kunne laste ned noen apper.

Hva er riktig VPN-tjeneste når det gjelder underholdning? Det er den med servere som jobber med tjenester i stedet for en som har flest servere. PrivateVPN tilbyr ikke de fleste serverne på markedet, men det fungerer på en måte med de fleste Netflix-regionene på markedet. Det fungerer også med tjenester som DAZN og Hulu, uansett hvor du er. Den kommer også med Stealth VPN for å unngå sensur, og den er tilgjengelig for nedlasting direkte i Amazon Appstore.

Når det er sagt, vet vi at noen mennesker også vil ha Kodi på enhetene sine, og vi vil lede deg gjennom hvordan du installerer Kodi akkurat nå.

Slik installerer du Kodi After You Jailbreak the Fire TV Stick

Det starter med at du søker etter en app som heter Downloader på Fire TV Stick. Downloader er et verktøy som lar deg laste ned på Fire TV Stick, og i ditt tilfelle er det en måte å laste ned apper på.

Dette er den raskeste no-nonsense-metoden, så med en gang vil vi nevne problemet med andre guider. De lenker ofte ikke til direkte kilden, og det resulterer ofte i ugyldige koblinger.

Den raskeste metoden for å jailbreak Fire TV Stick så langt som Kodi?

 1. Gå til kodi.tv.
 2. trykk nedlasting.
 3. Plukke ut Android ettersom Fire TV bruker en modifisert versjon av Android.
 4. Kopier lenken til ARMV7A (32BIT.)
 5. Åpen Downloader og lime inn den lenken i. Det vil laste ned den mest oppdaterte versjonen av Kodi.
 6. Til slutt, installer den.

Hvis du vil jailbreak Fire TV Stick så langt som Kodi går, er det det. Det er så enkelt.

Slik installerer du andre apper på en Jailbroken Fire TV Stick

Hvis du vil installere en hvilken som helst Android-app på Fire TV Stick, må du kunne laste ned den.

Det gjør du ved å først finne APK-versjonen av, kopiere lenken til den, lime den inn i Downloader og installere den

Vær oppmerksom på at ikke alle appene du installerer vil fungere bra på Fire TV Stick, da ikke alle er optimaliserte for det. Sørg også for at kildene du laster ned fra, er trygge.

Er Jailbreaking the Fire TV Stick lovlig?

Det er ikke noe ulovlig med det. Fordelene med Android er friheten til å gjøre som du ønsker, og metoden som brukes i dette er en metode som brukes av utviklere for å teste appene sine før de er tilgjengelige offentlig. Ikke noe ulovlig med det.

Det som er ulovlig, er at du får tilgang til innhold som ikke er tilgjengelig gratis uten å betale. Selv om lovligheten av dette avhenger av plasseringen din.

Trenger du virkelig Jailbreak the Fire TV Stick i 2019??

Det gjør du ikke.

Fire TV-pinnen er en fantastisk plattform som tilbyr mye mer frihet enn konkurransen gjør som den er. En VPN er det som ofte trengs langt mer hvis du vil ha tilgang til alle tjenestene du ønsker, enten det er DAZN for streaming fotball eller amerikansk Netflix.

Og hvis du vil ha det, har vi mange guider rundt hvordan du kan fjerne blokkering av tjenester på bloggen vår!

Sørg for å sjekke dem ut.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me