Hvordan Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannia

Hvordan Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannia

Av Michael Smolski, 2019-04-11 13:52:36 i Guides


Er du lei av Fire TV Stick og vil vite hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia? Det er bra at du ikke prøvde andre plattformer. De er langt mer begrensede enn Fire TV Stick. Når det er sagt, vil vi vise deg hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia, slik at du kan bruke den Fire TV Stick til sitt fulle potensial!

Og det er veldig enkelt.

Dette er hvordan du jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannia

 • Gå til innstillinger på Fire TV Stick.
 • trykke på Min Fire TV.
 • Nå trykker du på Utviklermuligheter.
 • Slå på Apper fra ukjente kilder og ADB-feilsøking.
 • Du vil bli bedt om å bekrefte valget ditt før du jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia.

Som det vil tillate deg å installere apper fra ukjente kilder. Vi vil nå gå gjennom hva slags apper du kan installere, hvordan du installerer Kodi, og hvordan du fullt ut kan jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia, ettersom det å kunne laste ned alle appene ikke gir deg full frihet ennå.

Og det er slik du laster ned hvilken som helst app du ønsker

Du må først søke etter en app som heter Downloader på Fire TV Stick. Downloader er en app som lar deg laste ned på Fire TV Stick. Det er slik du laster ned apper på Fire TV Stick som ikke kommer fra Amazon Appstore.

Etter at du har gjort det, søk etter appen du vil laste ned med en slutt på ".APK", som det er Android-formatet for apper. Fire TV Stick opererer på en modifisert versjon av Android, og kjører derfor Android-apper.

Vær forsiktig. Ikke alle kilder for å laste ned apper er pålitelige. Ikke alle apper er designet for å fungere med Fire TV Stick heller.

Hvordan Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannia så langt som Kodi Goes

De fleste vil se Kodi som en app som virkelig lar deg jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia på grunn av friheten den gir. Det er grunnen til at de fleste også vil lete etter hvordan de skal få Kodi når de jailbreaking Fire TV Stick i Storbritannia.

Slik gjør du:

 1. Gå til kodi.tv.
 2. trykke på nedlasting.
 3. Plukke ut Android.
 4. Kopier lenken til ARMV7A (32BIT)
 5. Åpen Downloader og lim den lenken inn.
 6. Til slutt, installer den.

Slik kan du få den beste versjonen av Kodi, og siden den er direkte fra Kodi-siden, vet du også at det er trygt å laste ned.

Dette er hvordan du fullstendig Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannia

Det er en ting å kunne laste ned noen apper på Fire TV Stick, men mange apper er faktisk blokkert i Storbritannia. DAZN fungerer ikke i Storbritannia som det er. Storbritannias Netflix tilbyr ikke så mye som amerikanske Netflix, og det er det samme med Amazon Prime. Åh, og glem å bruke Hulu i Storbritannia.

Det største problemet med tilgang til uansett region er regionen. Hvis du vil jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia fullt ut, må du kunne lure hvilken app du bruker til å tro at du er i det best mulige området for den appen..

Og det er her en VPN kommer inn.

VPN-tjenester beskytter deg ikke bare så langt som personvern på internett som holder deg trygg uansett hva du gjør, men de lar deg også endre posisjonen din uten å flytte en tomme.

Hvis du bruker en VPN, vil du kunne fjerne blokkeringen av alle tjenester der ute.

Det er selvfølgelig noen grenser for det.

For en, ikke alle VPN-tjenester er like, og ikke alle har apper på Fire TV Stick i utgangspunktet. For to tilbyr ikke alle tjenester samme mengde serverplasseringer. Noen kan ha tre lokasjoner, andre kan ha hundrevis, og i dette tilfellet har PrivateVPN 60. Du vil ha et fint utvalg av serverplasseringer, da bare amerikanske servere vil begrense deg til å fjerne blokkering av bare amerikansk innhold. Men du vil også at serverne du bruker for å jobbe med tjenestene du vil bruke.

De som DAZN gjør en innsats for å forhindre at VPN-tjenester fungerer, noe som betyr at bare noen få støtter det, med PrivateVPN som en del av denne gruppen. Du trenger ikke å bruke PrivateVPN, men det er ikke mye valg der ute så langt som Fire TV Stick, og PrivateVPN skjer bare for å jobbe med Hulu, Amazon Prime, DAZN og mange flere som du kan lese om på vår blogge. Det er fordi vi investerer i kvalitet fremfor kvantitet. Nettopp derfor støtter vi også de fleste Netflix-regionene på markedet.

Hvis du vil prøve oss, må du registrere deg på nettstedet vårt, men det tar mindre enn 60 sekunder, og det vil tillate deg å fullstendig jailbreak Fire TV Stick i Storbritannia. Hvis du vil vite om en spesifikk tjeneste som jobber med PrivateVPN, må du sørge for å nå ut til kundesupporten vår, og i mellomtiden kan du sjekke bloggen vår for flere tips og bruk av en VPN. Åh, og vi støtter 6 enheter på en gang fra en konto, enten det er din iPhone, Android eller stasjonær enhet!


Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me